10

Факт

преди 1 година

По спомени на очевидци най-късно когато започва ужВъзродителния процес 1985 млади червени спортисти заедно с червени хулигани от ЦСКА се качвали в последния трамвай по тъмно от Царевец на Орлов мост и слизали на Централна баня посрещнати с хляб и сол от Митьо Гестапото и офицерите от Държавна сигурност и провеждали съвместни централни нощни пребивания,арестувания и прочие......И дойде 10.11.1989 и вместо окончателно да закрият ЦСКА закриха трамвайчето въпреки масовите квартал-протести

9

Реалистично

преди 1 година

Младен Младенов загина от бомбичка хвърлена от футболни фенове, най-вероятно от ЦСКА според това от коя посока е хвърлена.

8

Сашко

преди 1 година

Лукойл академик победи ЦСКА! Тити , ревльо - върни името на отбора .

7

тТт

преди 1 година

Като пишете за тирета - та баскетболното Левски какво е? А? Лукойл Академик - Левски /Правец/ харесва ли ви? Щото някой помнят 2018 г и сBинщите от тогава.

6

Гошо от Почивка

преди 1 година

Левски трябваше да бъде изхвърлен от А група още през 2016 година, заедно с ЦСКА и Локо София! Естествено заради Бойко Борисов не бяха изхвърлени! Но задълженията стоят и се увеличават! Никой няма да ги плати, в момента се крепят само на парите на Делян Пеевски, т.е. на ДПС! По-добре да върнат името си Динамо София или Витоша София, не върви ДПС да издържа отбор с името на Левски!

5

ГЕРЕН

преди 1 година

Като Сте платили защо сте с ТИРЕ и от Етрополе-ловеч?!??. ТО другото ЦСКА и той ли си плати. А за нап. Ще се плати. МЪРИ Е ВЕЛИК. САМО ТАНАС ДА БЕГА. АКО БЕШЕ ДРУГ НА НЕГОВОТО МЯСТО ДО СЕГА ДА СМЕ ПЛАТИЛИ. НА ТОЗИ БИБИТКОВЕЦ ПАРИ НЕ ДАВАМЕ ВЕЧЕ.

4

ха-ха-ха

преди 1 година

Парите на алчната Цека този път отидоха на вятъра.Нищо ,джоба на жалкия измамник все пак е пълен.А онова измислено старче Барчовски,за пореден път стана за смях.

3

Бултрас до Герен

преди 1 година

Точно за този Лефски на Мъри ли ще говориш, че е автентичен?! Който е трети подред и на практика е отбора на Лукойл! Тити завлече държавата с милиони, които не плати за стария отбор, чорбарите поне си платиха 8 милиона за емблемата! А футболния да си плати към НАП, по-зле сте от малцинствата!

2

Реалист

преди 1 година

"След края на мача се стигна до спречкване на играчи на ЦСКА с фенове от трибуните, като напрежението бързо бе потушено."Това не са фенове, а животни по трибуните! Нормален човек няма да хвърля бутилки по играчите! Но какво се учудваме, фенове на Левски убиха един млад мъж преди години - Младен Младенов! С бомба от миниум и бронз, която хвърлиха по ул. Граф Игнатиев в София по нищо неподозиращия човек! Наказани - няма!

1

ГЕРЕН

преди 1 година

ТОЗИ ПЪТ НЕ ПЛАКА. А ЗА КУПАТА БРАВО УВАЖЕНИЕ. МАКАР И БЕЗ ПАРИ ИГРАХТЕ СУПЕР. БЛАГОДАРИМ ВИ. А ЗА ТИРЕТО(ВИДЯХ, ЧЕ И ТЕ ИМАТ ТИРЕ) БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА. БЕЗ КУПИ.