370

Анонимен

преди 1 година

Пияници, позор за вас

369

Анонимен

преди 1 година

До АнонименА стига бе, никой не е против нормалните руснаци. Стига сте всявали омраза. Истинските русофили не са съгласни с политиката на върхушката.

368

Анонимен

преди 1 година

Само още жълти значки не сте им сложили на руснаците, но правите с тях това, което Хитлер правеше с евреите през ВСВ! Стига агресия и жертви!

367

Анонимен

преди 1 година

Спрете наглата и безпочвена русофобия, насилват хората, държавите и лидерите на държавите използват русофобска риторика, пропаганда и се натискат със заплахи лидерите на държавите да гласуват срещу истината и срещу Русия , спрете този театър и жертвите в тази война, Украйна е руска територия и трябва да се върнат в родината си Русия, а Русия да определи една непристъпна зона за други държави по подобие на доктрината Монро, за да се защити и не късат повече територии от плътта на Русия!

366

Я, па Я

преди 1 година

Медведев, Димон, смени дилъра и модела водка. Излагаш се. Никой вече не ви връзва.

365

Стига жертви+театър!

преди 1 година

Срам за някои хора от САЩ, САЩ не са били реални врагове с Русия , но някои хора там, са алчни и пропити с нацистка пропаганда срещу Русия, явно приели тази пропаганда от собствените си врагове - Хитлеристките нацисти и англичните, които в миналото са ги задушавали монетарно,финансово и са били принудени да се борят срещу това и се освободят от английското финансово робство и втори път воюваха срещу Англия да освободят държавата си и добият независимост, а сега да се изправят срещу Русия с тях,с

364

я

преди 1 година

До Анонимен 394. Само да кажа , че нито руснаците са славяни нито българите. И руснаците не икономически партньор на Европа. Тая опорка си я взел от някой стар наръчник на кремълски тр0-л от преди войната.

363

карачанаков

преди 1 година

Здраствуй Медвед и наздраве -Русия воювала днес в Украйна "за свои хора и за своя земя" Вчера гледах една карта за която казаха че Китай имат претенции за голяма част от Руската територия и ко праим ако СИ то реши както Вие да воюва за своите хора и своите земи.

362

Анонимен

преди 1 година

ОМРЪЗНА НИ от налаганата русофобия, Русия е братски народ на половин Европа, а също и икономически партньор на останалите европейски държави и никой не е срещу Русия, обичаме Русия, омръзна ни да гледаме как ограбват славянски територии и асимилират славяни, руснаци, превръщайки ги в нови измислени нации и ги насилват да застанат срещу собствените си братя руснаци, омръзна ни и от наглостта,нацизма,арогантността на някои английски военолюбиви интриганти,политици , които взривиха потока и убиваха

361

сина

преди 1 година

още малко да ви се покатерят краварите по главите и почвайте, щото със *** кравари не може да се разберете!

360

111

преди 1 година

А едно време кви пияници имашее ехеее. Съсипаха я тая държава.

359

Шамил Басаев

преди 1 година

Копейки , кога ще превземат ушанките Бахмут?Слушам ви внимателно....

358

карачанаков

преди 1 година

До анонимен *** Абе не знам колко е голям Бахмут ,ама тия двамата са бая МАХМУР/демек махмурлии/ като другите там Медвед,ПЕСков,ШОЙгун и оня дето прилича на едно товарно животно и името му започва с К ...тези като ти кажат Добър ден гледай слънцето.

357

Шамил Басаев

преди 1 година

Тоя Медведев пак е предозирал. Нека ни забавлява с малоумията си за кеф на нашите копейки.

356

2

преди 1 година

Трагедията на Хатин е един от многочислените факти,свидетелстващи за целенасочената политика на геноцид на хитлеристка Германия по отношение на населението на Беларус. Хатин олицетворява над 10000 беларуски села,много от които са изгорени заедно с хората и никога не са се възродили.Трагедията в Хатин се е повторила и в наше време в Украйна.В периода 2014 2021г.фашисткия режим на Украйна разстреля,изгори,насили хuляди свои гражднаи в Донбас и Запорожие,между които и хора,определящи са като потомци на България.

355

1

преди 1 година

Преди 80г.на 22.03.1943г.фашистките наказателни отряди изгориха беларуското село Хатин и неговите жители 149 души,75 от които бяха деца.От къщите наказателните отряди изгониха възрастните хора,децата,жените и мъжете.Болните и немощните били бутани с приклади.Всички бяха затворени в плевня и подпалени.Под натиска на десетки човешки тела вратите не издържаха и се срутиха.С горящи дрехи,обзети от ужас,хората се втурнаха да бягат,но нацистите хладнокръвно стреляха по тях от картечници и автомати. Най-малкият жител на Хатин беше само на 7 седмици.

354

Шамил Басаев

преди 1 година

Може да стигнат.Само че катоп ленници или бежанци .

353

Анонимен

преди 1 година

Путин категорично му е забранил да пие. Той пак продължава.

352

Боби

преди 1 година

До 373 До Боби - Оръжията ми са Хоби от всякакъв род и вид. Освен това в Блогосферат а имаше достатъчно публикации които обясняваха основни неща и за Корабите Клас Москва и за останалите сценарии. Сценарии Ъкрайна е изстреляла "Посейдон" по "МОСКВА": Къде е заснетия материал(винаги се заснема старта на подобна ракета правилно ли се отделя ракетния ускорител и дали заработва реактивния двигател) След това телеметрия какво предава ракетата... Нали е експериментално бойна... Заснет материал няма...

351

карачанаков

преди 1 година

Аве Медвед като си я подкарал давай поне до Краков