390

2

преди 1 година

Трагедията на Хатин е един от многочислените факти,свидетелстващи за целенасочената политика на геноцид на хитлеристка Германия по отношение на населението на Беларус. Хатин олицетворява над 10000 беларуски села,много от които са изгорени заедно с хората и никога не са се възродили.Трагедията в Хатин се е повторила и в наше време в Украйна.В периода 2014 2021г.фашисткия режим на Украйна разстреля,изгори,насили хuляди свои гражднаи в Донбас и Запорожие,между които и хора,определящи са като потомци на България.

389

Анонимен

преди 1 година

Тоя филм до Киев и обратно не го ли даваха преди една година? Да не го повтарят по втора?

388

Грозната истина

преди 1 година

Панславизма е руска имперска доктрина измислена от Екатерина Велика с цел да се прокарат руските интереси в източна Европа. Според всички древни текстове и карти (римски, арабски и гръцки)по нашата земя живеят траки и се нарича Тракия. Къде и да копнеш в България има тракийска гробница, а сега некой да ми каже ЕДИН древен паментик, град или гробница построен от славяни. Всикки генетични изследвания показнавт че населението ни си е било тука от 10 000 години и е от средиземноморски тип.

387

1

преди 1 година

Преди 80г.на 22.03.1943г.фашистките наказателни отряди изгориха беларуското село Хатин и неговите жители 149 души,75 от които бяха деца.От къщите наказателните отряди изгониха възрастните хора,децата,жените и мъжете.Болните и немощните били бутани с приклади.Всички бяха затворени в плевня и подпалени.Под натиска на десетки човешки тела вратите не издържаха и се срутиха.С горящи дрехи,обзети от ужас,хората се втурнаха да бягат,но нацистите хладнокръвно стреляха по тях от картечници и автомати. Най-малкият жител на Хатин беше само на 7 седмици.

386

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш,на Зеленски и хунтата не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност,които нямат нищо общо с Айдар,Азов,Десен сектор,които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци,като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците-Буча,Юзум,Запорожката АЕЦ,теракта с/у Дугина и кримският мост.

385

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

384

Анонимен

преди 1 година

Нека първо върнат и останалите деца, които откраднаха от Украйна, и после ще обсъдим до къде ще ми стигне.

383

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!

382

Анонимен

преди 1 година

Пак ли до Киев, нали вече бяха там. Тръгнаха си, пак щяли да ходят. За нищо не стават русите, само атома им остана, другото е на ниво от миналия век. Видяхме ги що за сила са. Русия се бие срещу Украйна повече от година, битката е за Бахмут и Маринка. Но комент

381

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!

380

Анонимен

преди 1 година

До Я, па ЯДаде, Римска империя не е имало изобщо някога, а е измислено съчиние , разпространено с цел асимилация на населението в заграбените чужди територии, съчинено през късните два века, поддържано и от нацистите, Италия не е съществувала до 18 век вкл., били са феодални владения, Германия също не е съществувала до Наполеоновите войни включително, но виж Франция и Русия са съществували тогава, а не някаква измислица и фантазия за Римска империя , това са фактите.

379

=

преди 1 година

Възможно е но ако не минават през Бахмут.

378

Анонимен

преди 1 година

Прав е. Коя армия е първа, коя втора или двайсет и втора се вижда на бойното поле. Видя се. Прав е и че войната във Виетнам е била грешка. В САЩ можеш да кажеш това и няма да отидеш в затвора и няма да те обявят за чуждестранен агент. Прав е, че и нищо не може да се изключи. Руснаците може да стигнат и до луната. Не е невъзможно, но не е и много вероятно.

377

Я, па Я

преди 1 година

До Анонимен 403: Всички са Ирано-езични, арийски народи, поради погрешната хипотеза, че са произлезли на територията на днешен Иран. Разделянето по езиков и религиозен принцип не променя генетиката по никакъв начин. Прояната се нанася чрез начина на живот. На изток са били скитници и животновъди, на запад селяни и уседнали. Това е донесло минимална разлика в гените и се е случило през последните 10 000 г. Няма славянски, саксонски или романски гени, просто няма. Европейците сме един народ.

376

Хюго Капет

преди 1 година

Нали щяха да стигат Ла манша, сега само Киев. Впрочем те вече бяха там.

375

Монов

преди 1 година

Ей,плямпачи,осъзнайте се класово и не повтаряйте като папагали пропагандата на русна ците ! В тая война има само едни фашисти и едни нацисти- съвременните руснаци- напра вете аналог с хитлеровите пълчища и ще се уверите,че е така ! А Украйна и украинците правят само едно-защитават себе си и страната,в която са се родили и отраснали !!!

374

Я, па Я

преди 1 година

До Анонимен 403: Какви ги ръсиш, мой човек. Такова нещо като славянски народи не съществува. Няма и романски народи. Генетиката е категорична. Всички народи от Индия и Персия до Алтай и Урал, и после до Португалия са един народ зародил се на територията на днешна България около Варна и дъното на Ч. море, и разселил се на тези земи. Има разграничение в гените по линията Триест-С. Петербург. На запад са А1Р1 на изток са А1Р2 базови гени. Така е заради различния начин на живот.

373

Калинов

преди 1 година

Никой не е протива да се разходите и до Киев,и до Лвов,и до където искате в Уктайна,но като добри съседи,добри приятели или като туристи,но не като агресори,убоийци,разру шители, грабители и мародери на един народ и една държава ! Такива като вас,каквито се оказахте,не са нужни никому освен на такива откачалки като вас ! Пфу!

372

Я, па Я

преди 1 година

Русия е брутална имперска сила не зачитаща съседите си вече няколко столетия брутално завладява съседните народи и им налага простотията си. За сега САЩ е единствената сила която от 250 г. се опитва да срине колониалния модел на света. Останаха само две империи от средновековен тип които трябва да си отидат, Русия и Китай. Русия е на смъртно легло. Китай се надява да му се размине но ... едва ли. Светът навлиза в нова технологична ера и е на прага на космоса.В този нов свят няма място за импеери

371

Анонимен

преди 1 година

До я, Разбира се , че сме славяни, ние говорим славянски език с общ славянски корен и думи, нещо повече, българсите сме създали и славянската азбука, а поляците, белорусите и украинците , са си директно руснаци по произход по кръвна линия, но поляците са сложили наследник на нацисти и жив нацист начело на държавта си и това трябва да се промени и се изкорени нацизма.