410

Васко

преди 1 година

Ще стигне но няма да се върне. Проблема е там!

409

Анонимен

преди 1 година

ДО 435: Колко повече от това че ще съдят Путин за това в ХАГА.

408

Анонимен

преди 1 година

Комик :)

407

Селяк

преди 1 година

И в нашето село тъй, като се напият в кръчмата и границите на България се преместват от Истанбул до Букурещ и Скопие!

406

Анонимен

преди 1 година

До 437 Що не гледаш филма "Децата на Донбас" и тогава дюза дрънкаш глупости.Никой не ти иска Украйната.

405

Анонимен

преди 1 година

Русофобите са много прости и злобни ! Личи им по писането !

404

Анонимен

преди 1 година

Ой Луно , Луно, земя руска, ще се борим и за теб.Толкова много глупости ръсят клонниците на Путин тук, че стават за смях. Защо сега не върнете Сибир на Монголия ААААА, тъ п а н ари такива.

403

до 435

преди 1 година

да бе, няма депортирани украински деца. За това като върнаха няколко буса с деца от Крим разправяха как ги биели с метална палка и да забравят за Украйна, защото вече били руски деца.

402

тя

преди 1 година

Украински деца в Русия няма , престанете с тая изватка !Това са деца на руски граждани , които много добре знаят каде са им децата,ако бяха украински какъв вой щеше да настъпи ДА ама НЕ !

401

Баце

преди 1 година

Лвов е на поляците. Награда за помощтта - обещано от друсаняка.

400

Анонимен

преди 1 година

До Грозната истинаТочно обратното, немците, датчаните и австрийците лежат на славянски територии и са се смесили със славяни, ако искаш, може чехите да попиташ как са ги асимилирали немците и какви борби са водили срещу тази асимилация, Скандинавия също е била руска територия в миналото от царска Русия и до неотдавна имаше останала руска част там , която им заграбиха алчните хиени от запада, а ако Русия така си откъсва парчета от техните държави, както те правиха с Русия, как ще се почувстват?

399

тя

преди 1 година

ЕС +САЩ са готови да дават милиарди и всякакво оръжие на Украйна ,не защото са ги заобичали , а защото се бият срещу Русия !Това беше отколешна тяхна мечта , работиха по въпроса с милиони и постигнаха заветната мечта ,чрез поставен режим в Киев !

398

До 2

преди 1 година

Не е Хатин, а е Катрин! И не са белоруски селяни, а полски офицери, избити от руснаците! Дори Путин го призна!

397

Щерю

преди 1 година

Русия да вземе и да помисли за убитите хора, щото загиналите не са гъби, а човешки същества...

396

Анонимен

преди 1 година

До Грозната истинаТочно обратното немците, датчаните и австрийците лежат на славянски територии и са се смесили с славяни, ако искаш, може чехите ли и асимилирали немците, да попиташ как са ги убивали, Скандинавия също е била руска територия в миналото от царска Русия и до неотдавна имаше останала руска част там , която им заграбиха алчните хиени от запада, а ако Русия така си окъсва парчета от тяхната територия, както те правиха с Русия, как ще се почувстват!

395

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС са несбъднатата мечта на сатанистите и Хитлер за III-ият райх. Така в момента САЩ, ЕС и техните пудели може да се каже, че са създали IV-ият райх! Русия им е като трън в очите! И ако IV-ият райх в момента наброява около 50 държави, то тези които не са на страната на сатанистите са повече от 150 държави с повече от 2/3 от населението на Земята!

394

Анонимен

преди 1 година

Димка, точно ти ли?? По твоето време Рассия беше като брашнян чувал и вечно наведена.

393

Анонимен

преди 1 година

Наркоманът се изцепи:Нацисткият главатар Володимир Зеленски каза, че ръководителите на НАТО ще трябва сами да воюват, ако не искат да дадат достатъчно оръжия:"Съединените щати ще трябва да изпратят своите синове и дъщери по същия начин, по който изпращаме нашите синове и дъщери във войната и те ще трябва да се бият ... и ще умрат." Честито на русофобите-краваророби-фашисти! След като направихме първите стъпки:Подкрепа-->Воръжаване-->Солидарност-->Помощ ще се иска безусловно изпращане на жива сила да се бие и да умира за IV-ият Райх(САЩ и ЕС).

392

Анонимен

преди 1 година

Ще стигне до Сибир!

391

Анонимен

преди 1 година

Copocoиднитe gжeнgъpи,за шепа центове,загърбват тази истина и плюят,хвърляйки мръсните си храчки по историята на родината ни.Copocoиднитe gжeнgъpи са тези,които издигат и възхваляват потомците на онези,които разстреляха децата от Ястребино и ги изпращат в чужбина да представляват България.Copocoиднитe джeндъpи са тези,които избираха бившите пpocTuTyTku и гъзолизачи от коридорите на ЦК на БКП и ги превърнаха в демократи и ги пращаха посланици да представляват България.И сега пак Copocoиднитe gжeнgъpи искат да пренаписват историята ни.