29

Анонимен

преди 1 година

Истината трябва да е ясна на всички европейци.Русуя прекрачи ли Украйна, ще започне с провокации по границите с НАТО Ще търси сблъсък за повод да нападне.И то ще започне от някоя слаба страна.Каквато е България.И това трябва да е ясно След Украйна ще последва голяма и безмилостна брутална световна война Никой няма де е защитен И русофили и всякакви ще видят ужаса на войната Която не си представят Няма граници.Няма фронт

28

Анонимен

преди 1 година

До истината е.Истината е,че не той тръгна да си съсипва пазара.Я помисли кой взриви Северен поток и ще и ще откриеш истината.

27

Анонимен

преди 1 година

До 30 "... тук вече нищо не се произвежда" - ц. Произвеждат се гей ценности на килограми.

26

До някой

преди 1 година

Не е точно така, Русия и Китай са си взаимно изгодни, това което правеше Германия да зима евтини суровини от Русия и да продава скъп продукт после, свърши постепенно немската икономика загива, от там и Европа, Русия взима всичко което преди от Европа, сега от Китай, дръпнатите се възползват от ресурсите, арабите също почват да не слушат САЩ, падне ли доверието в долара американците загиват защото не могат да печатат пари до безкрай. Като цяло Европа загази най много, тук вече нищо не се произвеж

25

Анонимен

преди 1 година

Западът може спокойно да мре. Още по-добре веднага!

24

Анонимен

преди 1 година

Спасението е в приемането на еврото ВЕДНАГА!

23

Момчето е пиянка

преди 1 година

Какво стана? Бразилия задържааха ли Путин ?

22

Анонимен

преди 1 година

Тоя трябва да е рекламно лице на пури, на уйски или на неква бира.

21

Анонимен

преди 1 година

америка свърши парите, и почнаха да капят банки. Подкрепата в конгреса за плащане на още помощ в Украйна намалява. Европа също свършва парите и ресурсите са ограничени. Скоро няма да има подкрепа.

20

А бе,

преди 1 година

кВо стана? Аз съм *** чиляк и нещо не разбирам. Санкции срещу РФ, а фалират американски банки, а много европейскиса на път. Влиза се в страшна спирала.

19

Roi

преди 1 година

Дано спре подкрепата сега и веднага и така войната ще спре, за по-малко от 0.05 % от територията на света става заложник целия свят. Украйна ще изгуби, цивилизацията ще спечели. Толкова.

18

Анонимен

преди 1 година

Е добър ден! Тръмп го каза 3 милиона пъти

17

Анонимен

преди 1 година

Е, като намалее още по-големи проблеми. Окупира Украйна, след това Молдова. В Чехия са били...

16

Някой

преди 1 година

До до 13 "... Китай излезе победител от покера..." Да, абсолютно съм съгласен. То това му беше целта и на Си. Русия няма да се разпадне, но ще стане изцяло зависима от Китай, и така и стана. Реално не знам дали Европа имаше някакъв шанс да "придърпа" Русия, след като с времето се виждаше, че Путин не е президент, а диктатор. Си е същия, затова имат много допирни точки. А за "мозъка" на западните лидери... толкова са зле, че чак е плачевно състоянието. И по-зле ще става ако не се вземат в ръце.

15

Анонимен

преди 1 година

Дано

14

Каракачанов

преди 1 година

ОТСЛАБВАЙЙЙ

13

до 13

преди 1 година

Това не отменя, че Западът се провали тотално.Китай излезе победител от покера.Кисинджър ги беше предупредил.Все повече разбирам колко велик президент е бил Никсън.Това, че в перпектива Русия ще отслабва за сметка на Китай не носи никаква полза на запад.Тъкмо обратното.Западът искаше Китай в своята икономика като васал, а вмество това изпусна Русия и сега Китай изтичка там.Няма ги вече умните в Европа и Америка.Вчера си показаха нивото като на едно дете болно от аутизъм.Това е нивото им.

12

Анонимен

преди 1 година

Чешкия се сетил това, което знаем всички! Демократите в САЩ са абсолютни некадърници да управляват икономиката им и изнасят военни конфликти за да стимулират военнопромишления им комплекс и да се върти печатницата на зелените хартии...докато при републиканците фокусът е тяхната икономика и проблемите в обществото им...Познайте Украйна на дневен ред ли ще им е?Познайте колко време ще изкара без помощи тази каца без дъно? Не повече от месец и зеления ще увисне на на някоя лампа...

11

Някой

преди 1 година

До Анонимен 3, "От цялата работа какво излезе, Русия не е изолирана, а напротив- Китай се присъедини в някакъв свой блок с нея..." Сега ще ти обясня с прости думи, ако искаш ме разбирай. От цялата работа излезе, че Русия стана васал на Китай. Русия не била изолирана, но само като видиш с кои "приятели" е останала и ти става ясно. Само за пример ще ти кажа, че договор за новия им газопровод, за който Путин така се хвалеше, Си не подписа нищо, само били обсъдили. Русия слушка вече и чака господаря

10

Анонимен

преди 1 година

Новите политици на запад унищожени от ЛБГТ обществото, не знаят как функционират международните отношения.Тъкмо , когато западът е най -слаб и трябва да измисли начин да парира със спокойствие новия свят на азиатско тихоокенският район, точно тогава изпаднаха в истерия, паника, *** медийни атака и откровена простотия.