49

Анонимен

преди 1 година

Остана само Полша да се ежи !Германия си иска подарените територии на Полша от СССР .

48

Анонимен

преди 1 година

Що бре , вярвайте още на Англия и сащ !?Ама нещо не се издържа вече , вижда се кои държави ЗАБОГАТЯХА от войната и как ЕС се срива .

47

Анонимен

преди 1 година

Къде сте се скрили пак Бг-атлантици ?

46

aZ-ът

преди 1 година

пооооооочччччччччнааааааааааааааа сееееееееееееее

45

АнонимеН

преди 1 година

ПЛЯМПАНИЦИ НА ПАЗАРА!!! ИЗБОРИТЕ В ФАЩ СА ЧАК В КРАЯ НА 2024-ТА ГОДИНА! ДОТОГАВА МОРДОРСКОВИЯ ЩЕ Е КАПИТУЛИРАЛА ОТДАВНА :D

44

Анонимен

преди 1 година

САЩ играят ролята на хитра лисица . Подпалиха фитила на Зеленски и той се втурна да воюва. Страните от Западна Европа непряко воюват с Русия, смятайки че войната няма да стигне до тях. Лъжат се : тя е вече пред прага им, а Китай няма да пропусне момента да се разправи със САЩ. Мисля,че до края на годината ПП+ДБ ще се спихнат. Заложиха не на този кон, който ще им помогне. ЕС не може да се защити, а САЩ няма да се намесят в защита на Украйна. Дано ПП, ДБ, ГЕРБ не ни въвлекат във войната.

43

анонимен

преди 1 година

америка е еврейска колния а европа е американска колония и затова мизерията ви скоро нема да ви напусне докато съштествуват чи фу тите.

42

Анонимен

преди 1 година

еми много ясно целта е унишожаването и, краварите не воюват на тяхна територия и като започне да им омръзва да наливат ресурси или им е неизгодно те стават сам да си ковеш "демокрацията" :)))

41

ББ

преди 1 година

САЩ не убиват жени и деца в Свободна страна г-не,Сащ...са пращали децата си да защитават животите на убиваните!заплашвате Света ни...манипулирате го да се откаже от Бог и да приеме убийствата на жени и деца в Украйна...като нещо нормално?защото егото на болен му шепнело...искам империя и да убивам безнаказано...нормален ли сте...и резидента на бЪлгария....оРбан..нормални ли сте???...3-та...по добре!!

40

ББ

преди 1 година

САЩ никога не са предавали ценностите в които вярват!г-н президента явно е повлиян от оРбан!нищо ново,свободни са да ...служат на гАспадари!!!Свободният свят ще е тук и до край...с всички средства...каквото и да ни струва,пропагандата не печели битки...печели роби...жертви на пропагандата и роби ли сте на пУтин?...спомнете си Судетите...ВСВ???Народите на Европа и Света ни помнят...вие удобно ...не, и работите за 3-та?...ок!!!

39

Закривай

преди 1 година

окрайна!

38

мак

преди 1 година

Не може вечно да подкрепяш и да наливаш пари само защото мразиш една държава и да се оправдаваш, че нападнатата брани и теб. И то не само по време на война, а и след нея ще наливаш, като я възстановяваш. Освен това, взимаш от народа си, а не от джоба си, за да дадеш.

37

Кирил

преди 1 година

Странни хора чатят тука и се опитват да ни разкажат колко е добре в Русия, докато самото руско население се чуди как по-скоро да отиде на запад. Каква ирония:)

36

-

преди 1 година

ТРЯБВА да отслабне , ако имате акъл в главите!!!

35

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО и кажи какво произвежда Полша като танкове и артилерия , Румъния Финландия или Швеция.А да една Великобритания дето произвежда 5 тайна на година.

34

Натовеца

преди 1 година

Щом и тоя краварски запъртък почна да се обяснява ,отича работа с Украйна !

33

Сата НАТО

преди 1 година

тия държави нещо нямали оръжия и не можели да произвеждат ------////------ Нещо на си си научил урока. Точно тези държави произвеждат.

32

Анонимен

преди 1 година

До 34 Какви глупости уркопитешки дрънкаш Русия си има проблеми само с Бандерия и никаква световна война не търси.

31

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО .Прав си няма вече от кой да просиш и просията вярно не е същата.А тия държави нещо нямали оръжия и не можели да произвеждат

30

Сата НАТО

преди 1 година

Полша, Великобритания, Румъния, никога няма да прекратят подкрепата. Швеция и Финландия също. САЩ колкото и да намалят, все ще е достатъчна. Останалите колко да намалят? Просията вече не е това, което беше преди 13 месеца.