262

Анонимен

преди 1 година

Ще ти купя колело, ама утре.

261

Анонимен

преди 1 година

В мрежата се появи видео, в което войници от въоръжените сили на Украйна се оплакват от командването. Според бойците от 475 човека на фронта са останали само 20. А на самите тях им е строго забранено да напускат позициите си.Те просто искат да ни убият. Просто ни доубиват. Останаха петдесет човека. От 50 човека воюват само 20. Останалите седят в щаба, цепят дърва, варят макарони. А ние воюваме. От четиристотин седемдесет и пет човека останахме да воюваме само 20, това е положението.

260

Приятел

преди 1 година

-Пускай ракетите Вова!Тези вонящи фашаги не трябва да тровят живота ни повече.Колкото по-скоро Света се отърве от укрите ,толкова по-добре за всички нормални хора.Тази война е плод на краварската алчност , а укрите са слуги на краварите.

259

ГНЕВЕН

преди 1 година

Кога ще върнем на Зельо нацистите ,които незаконно окупираха курортите ни, и вече цяла година си живеят царска на наш гръб?До кога ще хрантутим тези пияници и развратници?Цялото Черноморие е пълно с тези нагли и арогантни бок..луци!50 000 навлеци ни висят на шията ,вместо да се трудят за победата на Наркомана.Вън нашествениците!Вън пияндурниците и хрантутниците от фашистка Оссрайна!

258

Мишо

преди 1 година

След което подшмръкна, и отиде в бункера да му отпусне края!

257

Анонимен

преди 1 година

дАВА ИНТЕРВЮ ОТ УКРАИНСКИЯ ВАРИАНТ НА вЪЛЧАТА БЪРЛОГА.

256

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 287 - Не думай ... А колко "контрбанда", дето я въртят сумати и мутри, под праителствен чадър има не е истина ... Югоембаргото 2.0.

255

Анонимен

преди 1 година

Как точно? С ракети, които чакте от 6 месеца? Или с 500 нови танка от Европа, от които още не сте видели и 20, както и 700 от САЩ, дето Джо Байдън не може да каже, откъде ще ги вземе ...

254

Какво следва

преди 1 година

Пропуква се еднополюсният свят. Да си траеме докато Зеленски иска само пари и оръжия. Започне ли да иска и наемници или доброволци, ще настане трудно време за сателитите на САЩ.

253

Анонимен

преди 1 година

Медали на НАТО и ООН, като трифеи за бойци на ЧВК Вагнер в Бахмут. Медалът на НАТО се издава от 1996 до 2002 г. за участие в дейностите на Северноатлантическия алианс на територията на бивша Югославия. С него бяха наградени военнослужещи както от страните от блока, така и от други държави-участнички. И двете награди бяха открити в загинали украински военнослужещи.

252

Анонимен

преди 1 година

Знaчитeлнo koлич.pyckи въглeвoдopoди вce oщe ce дocтaвя нa eвpoп.пaзap,пишe Politico.Eдин oт мapшp.kъм Eвpoпa минaвa пpeз Aзepбaйджaн,koйтo гpaничи c Pycия и e нaчaлнaтa тoчka нa тpъбoпpoвoдa Бaky-Тбилиcи-Джeйxaн.В kpaя нa м.дek.финлaндckият мoзъчeн тpъcт CREA oбяви,чe ce oчepтaвa нoв мapшpyт зa pyckи пeтpoл зa EC пpeз Тypция,kъдeтo тoй ce пpepaбoтвa в пeтp.пpoдykти,koитo нe ca oбekт нa caнkции и ce пpoдaвaт нa дpyги cтpaни.В пoнeдeлниk бpит.НПO Global Witness пyблиkyвa дokлaд,в koйтo ce kaзвa, чe pyckият пeтpoл cиcтeмaтичнo ce пpoдaвa нa цeни дocтa нaд тaвaнa oт 60дoл, въвeдeн oт Г-7 пpeз XII

251

Анонимен

преди 1 година

Наркоманчето пак е шмъркал и просто казва нещо.....

250

Анонимен

преди 1 година

До 271 Е има ли значение това ,щото като гледам руснаците не се разбързали.

249

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 271Вижда се. Догоодина идва Тръмп и Русия си взима провинцията.Дотогава Байдън ще има грижи с Китай+Русия и Украйна вече не е приоритет, а похарчена.

248

3

преди 1 година

Copocoиднитe gжeнgъpи,за шепа центове,загърбват тази истина и плюят,хвърляйки мръсните си храчки по историята на родината ни.Copocoиднитe gжeнgъpи са тези,които издигат и възхваляват потомците на онези,които разстреляха децата от Ястребино и ги изпращат в чужбина да представляват България.Copocoиднитe джeндъpи са тези,които избираха бившите пpocTuTyTku и гъзолизачи от коридорите на ЦК на БКП и ги превърнаха в демократи и ги пращаха посланици да представляват България.И сега пак Copocoиднитe gжeнgъpи искат да пренаписват историята ни.

247

2

преди 1 година

Трагедията на Хатин е един от многочислените факти,свидетелстващи за целенасочената политика на геноцид на хитлеристка Германия по отношение на населението на Беларус. Хатин олицетворява над 10000 беларуски села,много от които са изгорени заедно с хората и никога не са се възродили.Трагедията в Хатин се е повторила и в наше време в Украйна.В периода 2014 2021г.фашисткия режим на Украйна разстреля,изгори,насили хuляди свои гражднаи в Донбас и Запорожие,между които и хора,определящи са като потомци на България.

246

1

преди 1 година

Преди 80г.на 22.03.1943г.фашистките наказателни отряди изгориха беларуското село Хатин и неговите жители 149 души,75 от които бяха деца.От къщите наказателните отряди изгониха възрастните хора,децата,жените и мъжете.Болните и немощните били бутани с приклади.Всички бяха затворени в плевня и подпалени.Под натиска на десетки човешки тела вратите не издържаха и се срутиха.С горящи дрехи,обзети от ужас,хората се втурнаха да бягат,но нацистите хладнокръвно стреляха по тях от картечници и автомати. Най-малкият жител на Хатин беше само на 7 седмици.

245

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН Е АНТИХРИСТА

244

Bormann

преди 1 година

Интерестно защо куклата на конци не може да даде отговор, обяснение или да се дръвчки срещу хиперзвуковите ракети Сейтън? Може би защото неговите генерали казаха, че дори не могат да ги засекат на радар, камоли да ги прихванат? Кой снабдява Украинците с противоракетни установки? Какво точно би попречило на една от тези ракето да почука на вратата на Бай Дрън? Милост....... само тя милата :))))

243

Анонимен

преди 1 година

Зелето не е на това ниво , къде се бута в ''А" група , пък и заплашва , без всякакво покритие!