143

тя

преди 1 година

"Интересите на САЩ "- каза го в прав текст !Интереси на 10 000км от границата им - *** !

142

ББ

преди 1 година

путин спази ли поне един договор?защо нато да храни робите му от бг и унгария,саботиращи Нато и ЕС,защо да ги финансира и пази народите им?това е нелепо!това и лицемерно и примитивно!намерете мехънизъм...можем да не спазим договори като путин ако е необходим за да запазим животите на децата си!изключете задължително поне един от русоробите от Нато и ЕС...ще ви втрещи резултата!!!Война е и заплашват децата ви с ядрени...и ги финансирате...

141

Хахаха

преди 1 година

изключете поне една от обслужващите путин от Нато и ЕС,крадящи от ЕС от Нато и ЕС...и ще промените света ни,колкото по-бързо,толкова по-добре,магнитски ряпа да яде,ама е война бе хора,те с ядрени ракети ни плашат вие правите милиардери обслужващите путин,оставете ги да защитят Народите си който ограбват!да видят реалностите!спрете с това лицемерие!да храните заплашващи децата ви с уби.ства!

140

ББ

преди 1 година

г-н държавен секретар..."приятелите" на раша вече имат териториални...и са справедливи,това са китайски територий ограбени от руснаците,изключете от Нато унгария...или България моля...от ЕС задължително,ефекта ще е убийствен за руската пропаганда!!!не е отстъпление...Народите им ще ги избесят!!!Война е...да си слаб по време на война е да предаваш децата си Народа си...Бог...ценностите му!изключете поне един троянски кон...ще сте изненадани!!!Свободният може без троянски,избраха си съдбата

139

Дядка

преди 1 година

Тия зъблювци ли ще бият Русия бе.Той Вермахта навремето нахлу с 3 милиона войници и накрая руснаците забиха червеното знаме на Райхстага.

138

Анонимен

преди 1 година

Империята е бясна.Усеща как власта и се изплъзва между пръстите.Отчаяната физиономия на имперския държавен секретар на САЩ е показателна за безсилието им.Но да не бързаме да се радваме все пак.Звяра е най-опасен когато го опреш до стената.

137

OPS

преди 1 година

Много хора смятат, че САЩ могат да навредят много на Китай ако спрят да купуват от тях. Но това беше преди 10-15 год. Сега Китай е мног по малко зависим от САЩ от колкото САЩ зависи от Китай. Да САЩ купуват от КИТАЙ с напечатаните долари ....но КИТАЙ намаля резервите си в долари и ДЦК на САЩ. ПОследните години се разви и вътрешния пазар на Китай ..има къде да продават, та ако САЩ днес прат да купуват от КИТАй американците няма да има образно казано с какво да си избършат *** и да се облекат.

136

интерес

преди 1 година

И какво излиза, само САЩ имат интереси?

135

Анонимен

преди 1 година

Пука им на Кутай за Американския интерес, те си гледат техните интереси. Само ние тука от ЕС сме белязали САЩ за намесник на бога на зямята и не смеем да пръднем без разрешение от някой американски треторазреден чиновник.

134

сиромах

преди 1 година

Със сигурност непрекъснатото разширяване на НАТО и приближаването до границите на Русия,създаването на други военни блокове и обхващането и на Китай в тези клещи е голямо удоволствие за тях от проявеното внимание и грижа за тяхната сигурност!Какви сте само циници и безсрамници просто нормален човек не може да си го обясни!Слизайте от клона и си ползувайте хартийките дето печатате денонощно за лепене на стените!

133

Анонимен

преди 1 година

китаи е лош щом не се интересува от интересите на сащ трябва да се санкционира всички държави които не слушат сащ санкции до дупка и цветни ревелюции сащ трябва да е номер 1 в света или да се бомбят югославия ирак сирия либия за непослушание

132

Татул

преди 1 година

А действията на САЩ в разрез с целия свят. А да видят хубаво ли е ?

131

Анонимен

преди 1 година

Щатите не харесват приятелството между Русия и Китай, защото страните, освен всичко друго, говорят за изграждането на многополюсен свят. Язвителните забележки за срещата между Владимир Путин и Си Цзинпин са просто вик от надигаща се болка. Това е безсмислен гняв, породен от осъзнаването, че две силни държави няма да се съобразяват с Вашингтон, а възнамеряват да защитят собствените си национални интереси

130

Анонимен

преди 1 година

САЩ и НАТО просто не могат да разберат как две държави могат да бъдат приятели и да действат на реципрочна основа.Освен това Вашингтон е сериозно ядосан, че хегемонията на САЩ бавно, но сигурно е към своя край. Отношенията между САЩ и съюзниците дори не могат да бъдат наречени брак по сметка. Европа напълно загуби своята независимост - тя не е в състояние по някакъв начин да каже на Вашингтон, че има проблеми в диалога им. Това не е брак, а типични феодални отношения.

129

Анонимен

преди 1 година

тоя от една среща вече се е спаружил- ами сега като налазят долара му ко ша прай

128

Jimmy

преди 1 година

малоумниа чафут е изтрещчл

127

Анонимен

преди 1 година

И на кой (освен на дежурните платени) му пука какво е заявил по въпроса тоя Блинкен? Откъде накъде някакъв льольо на 12 000 км. ще определя отношенията между 2 независими държави?

126

ББ

преди 1 година

Подкрепата на Китай за пУтин е в разрез с...морала...с Бог и ценностите Му!да си съучастник в геноцид...в убийствата на жени и деца с цел отнемане Свободата им...и грях!руските служби и пАсолството с кОстя...минусите ви нямат значение!!!

125

ББ

преди 1 година

тъпата истина е,че двама болни старци в 21 век си мечтаят за...императорски корони...опитващи да върнат Света ни с векове назад!убиват човешки същества,подлагат на геноцид мирни жени и деца с цел насаждане на страх!!!и сИ китайците ще те разчекнат заради позора който им нанесе!има толкова много за завладяване..."бедните" от към територий русия и китай?убиват жени и деца за...територии...слепи безкрайният Космос чака..идете и го..обаче вие сте си убийцци..примитивни престъпници!Да е Апокалипсис!

124

ББ

преди 1 година

До Анонименхохо,пълнят си "хранилищата" с ограбеното от животите на Народите си...и ви го вменяват като ценност и "сила"едва ли не...да грабят децата, живота ти...било..."хранилище!?!?билет за Ада е руско ***...САЩ ви го гарантират!!!Справедлив Свят..или...м.йн.та му!!!по добре лудият макс...читавите да рестартират Света ни!!!Света ни е уникален...единствен може би...и заради алчноста и егото,жаждаза власт за да убиват...като хитлер...путин , на трима четирима...го убиват...уникална глупост!