63

Анонимен

преди 1 година

До 64. И като се хванеш към някое НПО си закърпил положението. Ама някак неусетно вече не знаеш кой си.

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 70. Става обаче цялата държава трябва да е нещо като силициевата долина и всички да работят професори и да захранват целия свят с акъл.

61

Анонимен

преди 1 година

До Бачкатор 55. Можеш и прасенце да си отгледаш, и пуловерче да си изплетеш и обувки да си направиш, а ако се напънеш и компютър ще и сглобиш. Тия дето ви учат, че може от вкъщи, да знаеш, че някой друг опъва каиша вместо тях. Без реален сектор в икономиката не става.

60

Програмър

преди 1 година

Пиша код за 8 000лв нето месечно. Ако работя повече от 4 часа дневно си искам бонус. На 24 години съм. Искам да се пенсионирам на 35. Другите да не са по-прости от мен да ви бачкат за 2000-3000лв. Като се научите да плащате ще имате работници.

59

Анонимен

преди 1 година

Върви опит за подмяна на българските работници по предприятита със шведски такива, но тази фантазия не им се получва понеже по идея шведските работници не могат нищо, а и не им се работи нещо. Затва е тоя рев.

58

Анонимен

преди 1 година

Нищо ново. Българин и работа хаха. Точно такива хора им трябват в ЕС.

57

Ха ха ха

преди 1 година

Проблема на българина е, че иска да живее като американеца. Това може да стане, когато България започне да краде от другите държави така, както америка краде.

56

Анонимен

преди 1 година

Брадчед, обЯсни ми едно основно пложение : що да работят след като могат да живеят и без да работят и си плащат данъците и таксите ?

55

До до 52

преди 1 година

Аз така правя. Не спирам с усъвършенстването на английския и вече нивото ми е високо, изкарах и разни курсове, все полезни неща, не лежа да гледам в тавана. По полезно ще ми е, отколкото да превивам гръб за минимална и да псувам живота.

54

Анонимен

преди 1 година

И какво им се предлага? Да работят за 800-900лв без осигуровки. Тия дни четох обява за една голяма старозагорска болница която търси лекари със стартова заплата 950лв.... Е? Всеки който може си бие дузпата от тая държава и ако наистина му се работи, отива на запад. Тук с течение на времето ще останат само мързеливите, пенсионерите и тези, които са на социални помощи

53

Анонимен

преди 1 година

Всички млади пият наркоман.

52

Анонимен

преди 1 година

Който не работи -не трябва да яде !

51

До безработния 52

преди 1 година

Какво са ти приоритетите?

50

До 52

преди 1 година

Използвай времето когато не работиш, научи нещо, което се търси и си намери лека работа. Изкарвай пари и си живей живота на широко.

49

Шогуна

преди 1 година

А как е в България? 6 милиона население и от тях 5 милиона държавни и общински служители които по цял ден дремят и чакат държавата да ги храни.

48

Бачкатор

преди 1 година

Вкъщи можеш и да си омесиш, и изпечеш хляба. Стига да не те мързи и за това.

47

Анонимен

преди 1 година

До Бачкатор 41. Само където някой трябва да замеси и да изпече хляба. От вкъщи не се нито сее, нито оре. От вкъщи се яде химия.

46

Смятайте ако можете

преди 1 година

В България се изтезават хора със СРС техника масово затова хората бягат на Запад, невиждате ли че останаха само МВР, ДАНС, ДАР, ВКР, ВОЕННИ, Охранители, НСО, Прокуратура - не останаха хора !

45

Анонимен

преди 1 година

До до 29Не се изхранва семейство така, затова и нямам, та да не си изкарам живота в бачкане. А нещата, които изброяваш не са ми приоритет. Ако мога да си позволя, мога, ако не, зд раве да ми е. Важно е да не се претрепвам от работа.

44

Наташа

преди 1 година

А в Русия са 140 милиона и от тях 139 милиона не работят и псуват Путин за ниските заплати.