74

Анонимен

преди 1 година

Лошо. В Европа беше лесно..Купиш си няколко министъра и министър - председатели и надуваш цената на Газа и Петрола на макс. А в Китай не става така. Проблем.

73

Анонимен

преди 1 година

Както стана ясно позицията на Русия е на колене със свалено бельо, а Китай е плътно отзад .

72

Русия сплотява

преди 1 година

Русия мрази Америка а всички мразят Русия! Затова Русия сплотява света

71

Анонимен

преди 1 година

Доларът няма да изчезне, икономиката на САЩ пак ще си остане силна но САЩ ще бъдат само една регионална сила. Страните ще преминат на разплащания със собсвени валути - рубли, рупии, турски лири, юани. И България отново си направи сама своя избор - при този нов световен ред ще бъде зачислена към Турция, и дори Русия ще се извини на Турция, че някога отне със сила тези земи от Османската империя.

70

Маг Минчо

преди 1 година

Руският художник Алексей Саврасов през 19-и век рисува картината "ГРАЧИ ПРИЛЕТЕЛИ " - Гарваните долетяха. Септември Путин обяви мобилизация,а няколко дни по-късно 250 руски лекари отлитат за конференция в Казахстан! Несъществуваща!Полетът е финансиран от самите лекари,които впоследствие емигрират на Запад,не в Китай. Казано на руски, ВРАЧИ ПРИЛЕТЕЛИ! Такива ми ти работи в Путинския Рай - Докторите отлитат, китайския гарван долита...

69

Анонимен

преди 1 година

Ако Западът продължи да печата пари, тогава цените на всичко ще се покачат още повече. Ако западът спре да печата пари това ще доведе до масови фалити и социални размирици.

68

От СНИМКАТА

преди 1 година

САЩ фалира за 3-ти път завинаги.

67

Анонимен

преди 1 година

Си Дзинпин в Русия: "Китай е готов да стои на стража на световния ред заедно с Русия", което бе достатъчно да започнат кървавите сълзи и рев на англосаксонските медии.

66

бе не бе, не бе

преди 1 година

Бе не бе, не бе, тя финансовата се изпуснала, всички се изредиха после да обяснят че се е изпуснала, България не е във фалит, България не е пред фалит, всички се изредиха да го обяснят това нещо да стане ясно на хората, че България не е пред фалит, не е пред фалит, не е пред фалит, тя се испуснала простопо случайност, простопо случайност...

65

Анонимен

преди 1 година

Китай произвежда повече коли Шкода отколкото всички останали заводи на Фолксваген взети заедно.

64

Анонимен

преди 1 година

Путин ги порази изненадващо разбивайки всичките им предварително написани сценарии.

63

Анонимен

преди 1 година

ЕС не разполага със суровини, материали и елементи за производсво на електрически автомобили и соларни панели. Всичко се внася от Китай.

62

Анонимен

преди 1 година

Цените на литиевите батерии се увеличиха, съотвено и цените на елекртическите автомобили.

61

Анонимен

преди 1 година

Вовка искаше по малко НАТО- получи двойно..Браво на Вова превърна най-голяма по територия държава и най- богата на ресурси на битак и склад на едро - на постояна промоция за Китай и Индия..Браво на Путин подари Русия всички западни инвестиции на Китай - като Ва те нките ще им работят за безпари..Колосален подарък..широка душа на обявен за задържане военнопрестъпник

60

Анонимен

преди 1 година

Каквото сам си си надробил това ще сърбаш. Общо взето това е посланието на китаеца към руснака. И другото послание е че.ако искаш да ни доставяш газ цената трябва да е много много добра за Китай а не за Русия.

59

Анонимен

преди 1 година

Антирекорд 2022г - произведени 9.3 милиона автомобили, най-ниското ниво, както през 1993 когато са произведени 9.2 милиона. Нормално в ЕС се произвеждат около 14 милиона автомобила годишно.

58

BYD HAN 2023 review

преди 1 година

Новият BYD HAN 2023 разбива теслата и немските по-всички показатели - технически параметри и пърформанс, комфорт и поведение на пътя, сигурност, дизайн, цена. Салонът на BMW изглеждат като скърцаща пластмасова кухня от евтини материали в сравнение със салона на BYD.

57

Анонимен

преди 1 година

Си Дзинпин тотално игнорира мераците на американците, на европейския слугинаж и нефелния съд в Хага и покани Владимир Путин да посети Китай!

56

Анонимен

преди 1 година

Магистралната жрица на любовта Джуджана очаква с отворени обятия следващата среща с другаря Си :)

55

Грозната истина

преди 1 година

Преди няколко дена написах, че позицията на Китай за "Силата на Сибир 2" е ясна от години. Постройте го, изхарчете няколко милиарда, докарайте го до нашата граница и тогава ще се пазарим. Група копейки веднага скочиха, че това е лъжа, че има неква вечна дружба и други лозунги от преди 50 години. Запитах се, тия хора що не четат и не приемат истината. Сега като чета коментарите стигам до извода, че копейките приемат факти само , ако са изгодни за Русия, дори да са от ТАСС неудобните факти са фейк