114

Анонимен

преди 1 година

В авдиевския участък на донецкото направление ВС на РФ са фиксирани на предварително заети рубежи и се подготвят за по-нататъшно настъпление.В резултат на това се очаква обкръжаването на Авдеевския укрепен район,но не е известно кога ще стане това. Бахмут и околностите.В Орехово-Василевка,което се намира северозападно от Бахмут няма промени,боевете се водят в центъра на селото,врагът се съпротивлява до последно.От югозапад са разположени резервите на фашистката ***,чиято задача е да деблокират магистралата Бахмут-Константиновка.По тези резерви работят авиацията и артилерията на руската армия

113

Анонимен

преди 1 година

Вчера имаше противоречива информация за атаката на фашистката *** в района на Орехово. Както се оказа, по време на офанзивата изMeTTa успя частично да се укрепи в село Новоданиловка южно от Орехово, като поеха контрола над половината от селото. В близко бъдеще (вероятно днес) ще има продължение на настъплението дълбоко в руската отбрана в района на Запорожие. Съобщава се, че близо до Орехово се разполагат подразделения на БПЛА с оператори, както и тежка западна бронирана техника, тоест те укрепват ударния юмрук за последващо настъпление.

112

Кой бръсне за слива

преди 1 година

най изостаналите азиатски територии с най нискокачествено производство

111

Си Дзинпин

преди 1 година

Ясно е че китай единствебо разчота на голямото си милярдно население нещо като наще от махлата.Ясно е че и Китай задтарява няма раждаемост тоест са аут просто са силните на деня какво ще правят след 5-10 20 50 500 години ами просто ще изчезнат.

110

Алекс

преди 1 година

Хитра китайска политика: получаваме нефт и газ от Русия за жълти копейки,използваме ги за производството на стоки,които продаваме на богатите европейски и американски пазари.Технологии и оборудване на некадърните и празноглави рашки не даваме.Приятелството си е приятелство,но сиренето е с пари.Жужето да се оправя.

109

ББ

преди 1 година

да стиснеш окървавената ръка на убиец на жени и деца в Украйна е грях и позор г-н Си!опозорихте Мъдарите и Великите Народи на Китай!

108

ББ

преди 1 година

ако има страна в Света ни в която да настане ада...това е Китай!путин не прати и два хляба на Турция след земетресението..."враговете"от Гърция се отзоваха първи,въпреки жестовете на Ердоган!...Си го чака същото!!!"по делата" е казано в Библията!!!те нямат Бог китайците и руснаците...само жажда за власт и убийства!!!

107

АНГЕЛ

преди 1 година

Ако има страна на света която може да наложи сериозни санкции на САЩ това е именно Китай. Америка има десетки трилиони инвестиции в Китай . Китайската държава държи по 30% дял от всяка чужда компания в страната като ги задължава да откриват местни дъщерни фирми с които да развиват дейност в страната и Китайците имат по 1/3 дял от всяка от тези компанни по закон. Хиляди Американски фабрики имат производство и целия им бизнес много лесно може да бъде национализиран

106

Анонимен

преди 1 година

Иначе казано - на думи много го подкрепя!

105

321

преди 1 година

До Слава на Русия. Името ти много ме дразни но си прав за това, че в България все още се живее доста добре. За полицейските държави и САЩ и Русия са полицейски държави- факт, но има съществена разлика. САЩ са полицейска държава за престъпниците, а Русия е полицейска държава за мислещите и изказващите мнение.

104

Анонимен

преди 1 година

От туй,че комунизма и нацизма,хитлеризма са едни и същи,следва,че демокрацията свърши,само където разиграха сценария на вечната борба може и класова да е между прогреса и регреса дето само ще погресират до прогреса,а после дегресират до регреса,че наново да започнат до победата на по-нисши над по-висши класи със заблуда,че туй е възможно до обира на държавата,която си е създал народа със своя труд,ако го нямаше откъде щяха пари да въртят,дългове да трупат,с облигации да избиват и войни за земи.

103

Анонимен

преди 1 година

А с БРИКС кво стана? Тия поне нема ли да им помогнат нещо на шушляците?

102

Анонимен

преди 1 година

Виждал си ти полицейска държава. Това да не е пропадналата русия? Те там е милиционерщината къде никой не смее да гъкне, че или затвора и от там окопа или можеш да си избереш и директно окопа

101

Готин

преди 1 година

До 118 . Тук имало и мислещи хора! Браво!

100

Слава на Русия

преди 1 година

До евала льольо.Аз разбирам,че си такъв льольо!Виж,мой човек,това е последната държавата в Света,която бих искал да живея.Тука в България може и да не е толкова лустро,но е в пъти по хубово от полицейската държава САЩ.

99

Геополитик

преди 1 година

Износа на Китай за запада не може да бъде заместен, ако ще целия останал свят да се напъне да пазарува от Китай.Путин направи голямата глупост да прецака отношенията си с най големия си и коректен клиент, заради някаква дребна победа над Украйна (която даже вече му се изплъзна)Си е много по умен и прозорлив. Ясно си дава сметка, че играта му за надмощие със запада ще продължи много дълго и в нея Путин е неква дребна пешка. На Путин му остава само да трепери далиСи няма да реши да жертва пешката.

98

евла льоьо

преди 1 година

До Слава на РусияИ на теб ли ти отказаха виза за САЩ?:)

97

Dedo

преди 1 година

Голям шамар за руснаците! нямаше съвместни изявления, декларации за вазимопомощ и прочее, абсолютно задължително за такъв тип среща в такъв момент. Най-важното, парата от газ не се предвижда. По скоро Си е отишъл да му каже какво да НЕ прави и да побърза с мирните договорености. Ако това не стане до 2-3 месеца, Путин заминава и следващия ще договаря със Зеленски/супер неприятен тип апропо/...

96

Слава на Русия

преди 1 година

Хайде измитайте ги всички Западни върколаци и украинските кучета!

95

morkov

преди 1 година

какъв е тоя СИ,да не е нота