67

Анонимен

преди 1 година

Господ въдворява равновесие. Диктаторите и криминалните ще си получат заслуженото през 2023.

66

Полша

преди 1 година

Телевизори Topaz се правеха в Полша, безтрансформаторно захранване.

65

Анонимен

преди 1 година

Нас Русия и с косъм не ние докоснала. Вече сме недружествена държава, благодарение на НАТО. Русиьо ела и ни спаси от тия навлеци!

64

Анонимен

преди 1 година

До 58.Не си чел достатъчно.Тервел е повикан от съседна държава,а Калоян е разбил кръстоносците при Одрин пак съседна държава и чак след като е видял какво правят кръстоносците с Византия.

63

Анонимен

преди 1 година

До 64 И тоя меморандум ли даде смелост на украинците да нападат цивилни и да водят военни действия в Донбас.А що зелето в Мюнхен поиска ядрени оръжия,а? Украйна си е виновна и сега си плаща.Никой не ги е карал да вдигат оръжие срещу цивилни невъоръжени хора.

62

Анонимен

преди 1 година

Напрамо хрен

61

РФ спази ли соговора

преди 1 година

При подписването на Будапещенския меморандум на 5 декември 1994 г. САЩ, Великобритания и Русия подчертаха ангажимента си да зачитат независимостта, върховенството и съществуващите граници на Украйна съгласно Заключителния акт на Конференцията за сигурност и сътрудничество в Европа. Освен това те поеха задължението да се въздържат от заплаха или от използването на сила срещу териториалната цялост или политическата независимост на Украйна, както и че никое от оръжията им никога няма да бъде използвано срещу страната, с изключение на случаите при самоотбрана или при други обстоятелства съгласно Х

60

до 58

преди 1 година

аз като българин да питам коя моята работа да спасявям фалирала америка или дрогирания клоун

59

Хаха

преди 1 година

Карл Бенц да не би да си дърта димеция ??? Какво трябва да се публикува и колко пъти за да те удовлетвори??? хахахах

58

Карл Бенц

преди 1 година

В този сайт обаче е най-добре да спрете да ИМ публикувате заплахите и внушенията толкова стриктно!Май сте серьожковци!? А?

57

Анонимен

преди 1 година

Ни е поне забранихме руската проказа в нашата страна. Вие все още говорите на руски.Руските партии растът у вас в разрез руските подигравки за азбуката ви. Кой е по достоен??

56

Славист Варна

преди 1 година

До АнонименПише се гласност, не гласТност. Невежество демократично украинско.

55

Анонимен

преди 1 година

Аз като украинец чета вашата древна история и се възхищавам на дедите ви. нямате общо с тях. Тервел е спасил Европа от арабите. Без да е негова работа. Цар Калоян е победил и прогонил лръстоносците, без да е негиова работа. ... сега вие се държите странно за истински българи. Не било ваша работа.....

54

Анонимен

преди 1 година

Какви полски телевизори? Унгарците имаха Мункаши, Видеотон. Източногерманците имаха Стадион, Съветите Електрон, Ние - София, Опера, Пирин, Велико Търново. Поляците какъв телевизор произведоха?

53

До 54

преди 1 година

дивото азиатско племе на русомонголите ??? оди си пий хаповете психо..... Не се прави по-голем расист от нацистите....

52

до 51

преди 1 година

Не ме интерсуеат вашите мнения... Ясно??? Аре друм... имате си сайтове.

51

Анонимен

преди 1 година

До 52 Зная също така за вашата древна българска история, че сте спасили Европа от Арабите при Хан Тервел... Отдайте почит и на украинците, които защитават Европа от дивото азиатско племе на русомонголите.....

50

Ганди

преди 1 година

Тия па,на ти си куклата,дай си ми парцалките....,едните като пръднат ,другите им викат наздраве

49

52

преди 1 година

доказвайте каквото искате... Мен това не ме засяга... Ясно? За останалите ти писания, немам намерение да ги чета. Малки са ти знанията ... аре друм.

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49... Зная за вас българите , че сте големи бабаити в кръчмите. Но ние украинците го доказваме на фронта.Да си мъжага във фитнес залата и да ревеш по стадионите необезпокояван от вашата полиция е едно... С виждаш как хвърчат шрапнели е друго. Ще се наак... още преди първия взрив