335

Анонимен

преди 1 година

Какво става с визите, отмениха ли визите за българи?

334

Анонимен

преди 1 година

Бяманикакъв смисъл от конвенционална война.Защо ако противника има 200 танка аз да правя 400 за да го бия при съотношение на унищожените машини 2:1 в негова полза вместо да го разгромя с два три атомни удара

333

Смях

преди 1 година

Неграмотните руски драскачи явно са изтървали часовете по физика.Уранът в снарядите е Алфа уран,който не е радиоактивен.Уранът,който се използва за ядрени бомби е Бета и Гама.Спрете да дращите долнопробна руска пропаганда на фашистите от Кремъл!

332

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 377. Що не изпратиш себе си в Украйна. И ти ще си доволен и ние, че няма да ти четем простотиите.

331

Анонимен

преди 1 година

САЩ посягат към атома. После да не кажат пак, че Путин е виновен.

330

Анонимен

преди 1 година

До Да кажатПрав си като гласувах за ПП не знаех, че ще изгонят 70, надявах се да изгонят всички руски *** от страната. Отделно смятам, че нищо не изпратихме на Украйна, стоим много грозно като мишки отстрани, единствената страна в Европа, в която има повече подкрепа за агресора. Жалки сме и винаги сме били.

329

Европа

преди 1 година

не само, че замръзна, а се и вкочини. Пълна деиндустриализация. Следва упадък. Всички наложени санкции на Русия, фалират Европа. Балонът в САЩ се спука.

328

Напред сателити

преди 1 година

Сега, по нареждане от САЩ всички сателити изпразват от складовете си снарядите 155 мм натовски калибър и ги изпращат към Украйна. Ще съберат и стотина танкове и още по-дребна техника за "голямото пролетно контранастъпление" на украинската армия. Поискаха да купят танкове и боеприпаси за Украйна даже от Швейцария, но швейцарците са отговорили че те си пазят неутралитета. Не са сателит.

327

Анонимен

преди 1 година

Как е във Франция?

326

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 370: Бият ли в ЕС? И още как. Във Франция всеки ден по площадите.

325

Анонимен

преди 1 година

Пyтлeраcите си потрошиха клавиатурите от зор!

324

Искат или не

преди 1 година

Време е от Киев да помислят за преговори за мир. Колкото по-рано ги започнат, толкова по-малко ще загубят.

323

Анонимен

преди 1 година

Бият ли в ЕС?

322

Анонимен

преди 1 година

На западняците взе да им писва от руските проcтотии и е въпрос на време да приключат войната.

321

Анонимен

преди 1 година

Колко са краставиците?

320

Анонимен

преди 1 година

До Споко 363. А и изнесе производствата н САЩ и Китай.

319

Напред, на нож

преди 1 година

Последният кръг от преговори лице в лице между Русия и Украйна се проведе на 29 март в Турция. Преди това представители на страните се срещнаха няколко пъти в Беларус. На 4 октомври президентът на Украйна Володимир Зеленски изпълни решението на Съвета за национална сигурност и отбрана на страната за невъзможността за водене на преговори с руския лидер Владимир Путин. Така Киев официално отказа контакти с Москва.

318

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Европа не замръзна, само дето сметките са с 300% нагоре, икономиката спира, населенитео обеднява ............................ това по некое cъвецкa ТВ ли ги видя бе каскет смачкан?

317

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС минава на топли зими.

316

Да кажат

преди 1 година

Преди изборите трябва да поискаме от партиите да кажат какво ще направят ако от САЩ и НАТО поискат да изпратим доброволци или наемници в Украйна. Нека кажат ясно, а след това всеки да реши за кого ще гласува. Когато гласуваха за ПП колко от тях предполагаха че Киро ще изгони 70 руски дипломати и сътрудници в посолството и консулствата и ще изпрати оръжие за милиарди в Украйна? Сигурно не много. Сега вече трябва да е ясно какво правим оттук нататък.