395

Анонимен

преди 1 година

Не се прави на умен, има си допустими норми. Оръжията са нещо съвсем друго там няма еко меко. Дежурен си тук всеки ден и се правиш на умен с разни съчинени историйки от неща току що потърсени и прочетено в нета. Ядрен физик бил брояч имал алабаша. Два шамара и няма да можеш да станеш от земята.

394

до 442

преди 1 година

Епа май ти си този с глупустите. Знаеш ли че около тебе има постоянна радиация, казва се радиоактивен фон и е равен на един до 3 бекерела. Аз имам гайгер мюлеров брояч и в началото си мислех че е повреден защото пращеше постоянно. Знаеш ли че около теб е пълно с радиоактивни източници? В датчика ти за дим има америциум, в някои енергоспестяващи лампи има тритий, във фитила на сарите газени лампи има стронций, черният гранит който се използва за подови настилки и кухненски плотове също е радиоак

393

Уран Гутан

преди 1 година

А колко стъпки остават до евентуалното изваждане на масквата от дъното?

392

Анонимен

преди 1 година

Като пишете глупости за това колко е безопасен обеднения уран, не помагате на никого. Или сте глупави или платени и глупави. От радиактивното заразяване не се предпазваш като спазващ дистанция от 1,5 метра или носиш маска. Странно е как може някой да се върже наподобни глупости, но тези които по някалви необясними причини се колебаят нека се запитат как една бомба може да убие няколкостотин хиляди души навенъж и няколко пъти по толкова в последствие. Справка - Хирошима и Нагасаки.

391

Ядрен Физик

преди 1 година

Епа обеднения уран не е радиоактивен, хората отдавна правящ неща от обеднен уран. Дори бронята на танковете Ейбрамс е от обеднен уран, какво толкова драматизират руснаците.

390

Супер Селтак

преди 1 година

Тез па, нямат обикновенни снаряди да им изпратят ще им изпращат с обеднен уран. То че сега всеки гледа да си изхвърля ядрените отпадъци в Украйна и да наатопи Москва, ама поне да не го обявяват публично.

389

Друг път българин

преди 1 година

До друг БългаринГлупостта ти е очевидна. Разчиташ на външни (турски) сили за да крепиш незаслуженото си положение в обществото. Ако смяташ, че без български език и държава ще постигнеш нещо, значи чавката напълно ти е изпила мозъка.

388

Анонимен

преди 1 година

Абе, треперят ли ви мартинките, че ще ви измрат дечинята, размножаващи се гглупенндеряци?

387

друг Българин

преди 1 година

До Българин... "Ние много добре знаем и помним кой ни освободи..."И понеже помним, а освен това и четем, трябва да се пазим от русия повече от дявол от тамян... Те не са ни освободили за наше добро, а като опит да завземат цариград и дарданелите... За това т.нар. освобождение сме платили в злато и кръв... русия е никога не е била приятелска държава, а сега е открит враг!

386

Анонимен

преди 1 година

КоССтадин ще помага от Варна тези стъпки да се реализират.

385

Анонимен

преди 1 година

всички ще им сърбаме попарата на всички тези психопатии едните, и другите не ставатдържат цял свят като заложник на алчността и тъпотията си

384

Въпрос

преди 1 година

Навремето много говореха англосаксите за ядрения часовник. Скоро сверявали ли са то? Защото имам чуство че е на по малко от минута преди апокалипсиса. Ясно е че те ще идат първи зян ама ние каква вина имаме както и другите като нас. Ще се изпарим за секунди.

383

Анонимен

преди 1 година

и все по-малко руски градове ще останат после

382

Българин

преди 1 година

Ние много добре знаем и помним кой ни освободи от 500 годишното робство.Русия ни освободи.Поклон пред паметта на руснаците,дали живота си за да я има България.Вечно ще сме благодарни на Русия.Официалната линия на родоотстъп ниците,които ни управляват,е пагубна за България.Журналята,мислете за децата си,а не за търбусите си.

381

Анонимен

преди 1 година

Говорят пак за ядрени удари....значи специалната операция върви по план!

380

Анонимен

преди 1 година

От коментарите се носи страшна смрад на путиняци !

379

Анонимен

преди 1 година

Америка е велика..Там вечезапочват да фалират банки.Русия затъва.Златният и резерв е намалял до 2 500 тона.

378

Анонимен

преди 1 година

До евентуален катастрофален колапс на руските окупационни войски в Украйна остават все по-малко стъпки.

377

Старшинов

преди 1 година

Тоя военен министър изглежда си мисли,че при един ядрен конфликт ще има само един или няколко удара нанесени от Русия,а не брои колко други страни ще нанесът по тях,още повече,че днес е много трудно да се направи изпреварващ ядрен удар...Какво се получава на планетата при толкова /неизвестни,засега / ядрени взривове,а г-син министре ,след 5-те поразяващи фактора?! Или вие,путиновците,сте безсмъртни ?!

376

Не е вярно!

преди 1 година

Все по-малки стъпки остават до изправянето ти пред Международен Трибунал за съдене на военнопрестъпници,какъвто си ти и цялата Путинска върхушка от мафиоти!