11

Анонимен

преди 1 година

Гърция е разграден двор точно колкото и Бг.Нищо не става от маляките.

10

мак

преди 1 година

При такова застрояване в България най-добре е да се спре всякакво строителство. Има хотели и къщи, места предостатъчно, дори в излишък, за туристи стига, не им трябва повече. Иначе ще има само бетон и нищо друго.

9

Един с Една

преди 1 година

Кога и да се прибие археолог все ше е късно

8

VladTepes

преди 1 година

Все пак трябва хотелите да са максимално близо един до друг за състезания по балконинг, също трябва да има хотели на плажната ивица с възможност за директно скачане в морето. Крайно време е да се разработи официален регламент за състезания по балконинг, да се провежда европейско и световно първенство и балконингът да стане олимпийски спорт.

7

До 5

преди 1 година

А от ГЕРБ "подпорни " стени.Като тази на съпруга на министър Михайлова от кабинета на Борисов.

6

ДА ама НЕ

преди 1 година

до До 1 От дълги години има построени незаконни етажи, някои къщи с +2 даже. Юнеско ли?! Колкото говореха, че ще извадят Несебър от Юнеско, толкова повече не им дреме на строителите нависоко и нашироко.

5

Анонимен

преди 1 година

До 2.. По добре им дай политиците от бсп... Те първо ще национализират острова, после ще си го реституират... А от пп ще има и парапетчета...

4

До 1

преди 1 година

В Стария Несебър няма никакво строителство. Има само в Новия и към Равда. Старият Несебър е под егидата на Юнеско, а те не правят компромиси с нишо. Правят годишни проверки и следят много строго дали не се нарушават правилата за опазване. Пиша го не за друго, а защото няма смисъл под всяка статия някой все да писка каква мафия било навсякъде.

3

Анонимен

преди 1 година

До 2. Ако им дадем нашите от ГЕРБ-ДПС, ще се окаже че след 3 месеца всяка къща на острова е тяхна. И всеки парцел. Заменки това онова. Те са експерти в тази област.

2

Анонимен

преди 1 година

Да им дадем нашите топ политици от ГЕРБ-ДПС. Те ще се справят на секундата с незаконното строителство.

1

Виж Стария Несебър и

преди 1 година

се сещай за Миконос. Няма да ви давам жокери, защо незаконното строителство там е извън контрол. В Бг почти всичко е извън контрол, за жалост.