173

Анонимен

преди 1 година

Великобритания ще предаде на Украйна боеприпаси с обеднен уранов хексафлуорид, заяви заместник-министърът на отбраната Анабел Голди в отговор на запитване на уебсайта на британския парламент."Наред с предоставянето на ескадрила бойни танкове Challenger 2 на Украйна ще предоставим и боеприпаси, включително бронебойни снаряди, които съдържат обеднен уран. Такива патрони са изключително ефективни за поразяване на съвременни танкове и бронирани машини.", се казва в изявлението.

172

Сандо

преди 1 година

от НАТО един патрон не са ни дали или продали. Армията ни е въоръжена от нашите дядовци и бащо които са плащали по време на соц-а. Няма нищо модерно, ново или НАТОвско

171

220 таба пopн

преди 1 година

Не знам защо, но всеки път когато видя Румен Радев и си представям как Митрофанова с косматата дъpтa рунтaвела му сяда на лицето и яко му се обърсва. Носът *** Радев, заедно с циpeя е целият нахлузен в aнoccа на Митрофанова, докато Радев се мъчи да извика давейки се: "Лельо Ленче, задушаам са!". Само аз ли съм?

170

Сандо

преди 1 година

напълно правилно!!! има служебнен кабинет, които няма правото на такива решения! като има редовен да си гласуват и да си носят последствията!

169

Русоробъ

преди 1 година

До das - "Това е най-слабият президент който сме имали до сега." - Може и да е най-слабият президент дето сме имали досега, но за сметка на това е културен и послушен русороб, наш човек е.

168

666666666666666666

преди 1 година

Чебурашка

167

Чоко

преди 1 година

Човека на Решетников е пуснат в действие. За него най-добре е украинците да сложат оръжие, Русия да спечели войната и да се разшири до границите на Румъния. След това заедно с другарката Нинова може да застанат на брега на река Дунав с питка и сол и да очакват освободителите. Междувременно ще изпратят децата си в Западна Европа.

166

@ @ @

преди 1 година

Министр обороны Северной Македонии Славянка Петровска подтвердила, что Скопье передало Украине четыре истребителя Су-25.

165

карачанаков

преди 1 година

Не знам от глобалното затопляне ли от многото избори ли но напоследък се навъдиха много едеоти значи не трябва да даваме оръжие за да спре войната ,демек руснаците да избият украинците и мира ще настане.Друг пък твърди че трябва да сме неутрални демек да гледаме как чеченци и затворници руски избиват украинци.Трети пък снесе че България ИЗПУСНАЛА ШАНСА да бъде посредник и да води мирните преговори.... дали Вълка преговаря с агнето а др.Радев и разни копейки и курнелки.

164

перко

преди 1 година

Какво се правиш на ни лук ял, ни мирисал! Популиската политика започна с първото ти служебно правителство с любимите ти министри Кирчо и Кокорчо!

163

Гиб Мелсън

преди 1 година

До Бебо. Да не са лууди да се записват в армията на Украйна! Там може да ги нулират за нула време. Друго си е да призоваваш някой друг вместо теб да се бие и неговите деца да остават сираци а не твоите. Отдалече всички сме по-смели и от Чък Норис.

162

Koaliciaza ukr

преди 1 година

Ние от герп дпс ппппп дб и който иска война не сме на това мнение. Гласувайте за нас - война за вас. Вече сме взели $$$$ , как така го реши . Ние сме я спазарили тая държава.

161

Статия фатмак

преди 1 година

Даваш оръжия когато ги имаш,драги ми евроатлантически смехурковци. 30 г. знайни и незнайни Гебревци продаваха и унищожаваха наследството на Тато. Сега няма нищо годно. ВМЗ и Арсенал нямат нито оражейна стомана нито тортил. И едното и другото го внасяха от Русия и Украйна. Цялото НАТО търси да купи снаряди ама няма.Радев като Пилат Понтийски си измива ръцете но голата истина е че както казва старшината "И в склада няма'

160

Бебо

преди 1 година

Браво на президента за това, което е казал! Ако спре изпращането на оръжия и конфликтът между Русия и Украйна ще намери решение! А гледам, масово коментиращите искат да пращаме оръжия, ми тогава да се пишат доброволци, и без това на армията на Украйна не и достигат хора.

159

das

преди 1 година

и след няколко години ще ги бракуваме цццццц. Това е най-слабият президент който сме имали до сега.

158

Анонимен

преди 1 година

Има ли нещо, което този човек да не е предал в живота си ? Той е това, което е , завършен предател. А вие гласувайте.

157

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ако на улицата двама мъже се сбият и единия тежи 60 кг висок 1.60 кила а другия тежи 120 кг и е висок два метра как ще помогнете на по дребния мъж да не бъде набит от по-големия? Като му дадете нож? Но и другия има нож. Като му дадете граната? И другия има граната? Не разбирате ли уважаеми сеиирджии и военолюбци, че за да помогнете на Украйна срещу Русия единствения начин е да дадете на Украйна някакво оръжие, което да превъзхожда оръжието на Русия? Ама вие нямате такова. Само боя ще е по голям

156

карачанаков

преди 1 година

Горкия да го съжалиш от една страна му харесват чуждите валути доларчета евра от друга страна Решетников и оня гад Киро Гундяев са му сложили чатала на врата и нашия се чуди какво да прави парички за дрешки на Деса или шамарички за него от руския поп

155

перко

преди 1 година

Най калпавият президент на България! Срам и позор, а щерка му вихри купони в резиденцията!

154

радевщина в действие

преди 1 година

Ей, този се надпреварва с Копейкин за да се покаже, кой от тях е по-лъжлива и по-зависима руска марионетка...