233

Добре

преди 1 година

Искат десъветизация, дерусофикация и не знам какво. Има начин. Всички АЕЦи, заводи, улици и градове си ги сриват до основи и започват от нулата. Всичко в Украйна е руско. Ама всичко. Кличко построи един мост за милиарди долара-200 метра и нито една станция на метрото. А метрото в което се крият и пеят патриотични песни е построено от руснаците. Всичко им е построено от руснаците. Опровергайте ме, ако можете. Само вилите на олигарсите им са новопостроени.

232

карачанаков

преди 1 година

До КРИМ Е РУСКИ ,, През 1954 г. Крим НЕЗАКОННО Е ПОДАРЕН на Украйна.,, че простотията ходи по хората е факт но в дадения случай е...прекалила.Що значит ПОДАРЕН НЕЗАКОННО , минават близо 80 години и един едеот решава че трябва да си върне дадена област,ами то по неговата логика всяка страна има претенции към съседката си и трябва да я напада ли?

231

Анонимен

преди 1 година

Чест и почитания за Радев, напук на всички мяукащи американороби постъпи достойно и отговорно

230

Анонимен

преди 1 година

Човека Кремъл се изходи. Съд и затвор за предателя.

229

ББ

преди 1 година

ок хипотезата...гАспадаря ти мине през Украйна и си хареса...България...акостира кораб със сАрмати в Бургас...как ще ни защитиш?как ще защитиш животите на децата ни?...с рублите който си вземал ли ще откупиш животите ни?национални предатили сте с борисов-доган-костя

228

ББ

преди 1 година

удобно строяхте потоци на путин,срещу комисионни,с нашите данъци!сега обслужвайки убиеца на жени и деца...отказвате модернизирането на "армията"ни...с розови лимузини...не сте ни "армията",с позора да приемеш убийствата на жени и деца,само защото убиеца ти плаща или те държи с нещо не те прави...държавник,ти мина всички граници,самообяви се като съучастник в убийствата на жени и деца в Украйна,ти не си моят пРезидент...ти си нагъл руски резидент...Оставка и съд!!!

227

Невярващ

преди 1 година

Някой вярва ли на заглавието?

226

Анонимен

преди 1 година

Toя трябва да го изритаме, но партията която е за това е само с 12.

225

Щирлиц

преди 1 година

Това е така, защото Крим е "руски" !

224

Анонимен

преди 1 година

Путин се хили до уши от подобни новини. Аз съм се клел да умра за България. Но се чудя Радевците на кой господар са се заклели във вярност. Добре че не съм съсед на Радев. Ако някой ме нападне, убие изнасили жена ми и децата ми, Радев ще си прави пас, няма да ми помогне.

223

Браво на Радев!!!

преди 1 година

Гордея се с ВАС Г-н Президент!!!

222

Анонимен

преди 1 година

браво достойна позиция г-н Радев

221

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

КОИ БЪЛГАРИ ТЕ ИЗБРАХА ТЕБЕ ГОСПОДИНЕ БЪЛГАРИЯ ЗАТРИ

220

Анонимен

преди 1 година

Изплува ли вече наяве съветското ***? Явно кремълските господари го понатиснаха и не му дават възможност да шикалкави. Иначе всички знаем кой изплува отгоре в режисираното блато - фекалиите, ама нали българина си слуша медиите - хак му е

219

Анонимен

преди 1 година

Единствената задача на отгледани от Съветския съюз генерали като него , бяха да държат колонията в подчинение или да удържат 2-3 дни с повереното им пушечно месо, доката Русия дойде отново да ни окупира. За тази цел взимаха 3-4 пъти заплатата на един инженер или учител.

218

Богомил Трайков

преди 1 година

До АнонименЩеше да се предаде от страх, като първо щеше да напълни миризливите комунистически ***

217

Анонимен

преди 1 година

Продажно руско ЧМО

216

Анонимен

преди 1 година

А защо не сме с останалите хора? Радев или е страхлив или е зависим от Путин. И защо Радев ще решава еднолично?

215

Анонимен

преди 1 година

дядо рашко и той там

214

Анонимен

преди 1 година

Браво на Радев!Трябва да бъдем неутрални,защото на джендърите не им пука за нашата държава!Пет пари не дават,дали ще ни има или не..