29

7373

преди 1 година

Те индеанците е ясно, че няма да изчезнат. И повече ще станат. Либералната демокрация на янките прави света импотентен и джендърски. След 10 години тези ще са сила.

28

Анонимен

преди 1 година

До 24 - Не е от техните. Какво очакваш.

27

Общ работник

преди 1 година

До 27 - българите не ги страх от деянието, а от последствията. А последствията са същите, както ако при вариант 1 бял българин оноди 13 годишно момиче и вариант 2 - един от техните оноди 13 годишно момиче. Развитието на двата казуса далеч не завършва по един и същи начин.

26

Боргун

преди 1 година

Никаква икономическа мисъл няма в тази държава , направете арена , 50 лева билетчето pay per view, и да започва спектакъла .Ще имат пари и за хирурзи и за кока .

25

Ромален

преди 1 година

Бате, мър, ние сме новите българи, бате! И сега ви напрайми зрелищна историческа възстановка на тва как са се биле старите българи през средновековието! Представихме ви, истинска , зрелищна и неподправена средновековна битка "лице в лице" с много наклъцкано месце, кърв и рурина, бате;))) Много са накървавихми и сичку си нарязахми;))) Малко ся ша починем ша съберем сили, ордата и пак ша ви напрайм жамбурету!

24

Анонимен

преди 1 година

тия не са никави мъже ве хутко заспала, австралопитек мръсен - ой неден

23

До 33

преди 1 година

Може и да се оправят с машините,но не могат да докажат ,че са гласували за "правилната" партия.И няма пари,а те без пари не гласуват.

22

Анонимен

преди 1 година

какво ни интересува тази *** - да бяха повече поне - и ся кой ще им плаща пак масрафа

21

Анонимен

преди 1 година

На първите клипчета се вижда как един римлянин убива друг римилянин със секира, пред погледа на поне 5-6 други римляни. Културна особеност на съвременните римиляни, която на подлежи на преследване от римското право.

20

Анонимен

преди 1 година

Тия са десет пъти повече мъже от страхливите бг-та.

19

Анонимен

преди 1 година

Това е като сцена от падането на Рим в ръцете на варварите.

18

А,сега

преди 1 година

Бълвате огън и жупел.Бо когато ГЕРБ върнаха хартиената бюлетина се радвахте.Тези ще ви избират правителството.

17

Папо

преди 1 година

Нали се сещате,че почти всичките са били под въздействието на опиати или пияни. Особеното при тях е че нощем не спят , а купонясват. Спят през деня. Техния режим е обратен на нормалните хора. Така че всички са били на черешата след нощния запой.

16

До мисирките

преди 1 година

За участник в побой не се казва "загинал", драги джурналя. "Загинал" се отнася до човек, който е жертва на бедствие, на инцидент или човек, който се е опитвал да помогне на други хора при бедствие или инцидент. А този си е намерил, каквото е търсил. Дано и другите "участници в масовия бой" да го намерят.

15

Истукан

преди 1 година

Те са така ромите. Печелят от жените си от проституция. После пребиват клиентите си. Това е то ром.

14

Саки

преди 1 година

То като масов гладиаторски бой в Древен Рим. Траки срещу Гали. Само музиката от филма Гладиатор липсва.

13

Анонимен

преди 1 година

Добре, че нямат лазерни мечове, като в Междузд=вездни войни.

12

Римлянин

преди 1 година

Бразилска работа!

11

Лаврентий Берия

преди 1 година

Явна журналистическа инсинуация! Тези индивиди не могат да получат черепно "мозъчни" травми, защото е доказана липсата на мозък при тях! А сериозно - това е група от 30 маргинала без абсолютно НИКАКЪВ принос към българското общество! Изживяват се като нещо средно между Тасунка Витко и американско "бро". Тези индивиди нямат никаква работа извън гетото. Те трябва да бъдат въдворени там и постепенно "хуманизирани" чрез работа, образование и т.н. Но сега ние ще платим лечението им, щото са ценни!

10

Дедо

преди 1 година

Кой плаща болничния престой и лечение на бледоликите с брадвите ? Те осигуровки нямат. ......а сетих се ....ние