129

подрепям те горещо

преди 1 година

До Анонимен Дааа, подкрепям те, няма да си даваме парите на тия, ще ги даваме на другаря Костя Копейкин! С тях той ще ни купи евтини и много качествени външни тоалетни... а може и някоя пералня руска да докара... с горно "пълнене" тия дето бабите ни ползваха преди 45-50год.... подкрепям те....

128

Анализатор

преди 1 година

България е котило за русофили ,срам и голяма опасност за цивилизования демократичен свят!

127

Манипулира шматката

преди 1 година

До Никос Тсакос Тагарев може и да е носил пагони но никога не е командвал взвод,рота или батальон,що е това стрелби или тактическо учение за него е терра инкогнита. Цял живот щабен плъх свирал се по институти,академията,МО. Ако го накараш да вдене връзките на кубинките ще се оплете като пиле в кълчища. 200 милиона са троха като пари за превъоръжаване - и 20 милиарда вече са недостатъчни. Кого манипулираш беее шматарок?

126

Анонимен

преди 1 година

Българската държава се е отказала да бъде държава и е станала територия управлявана от престъпни организации с етикетчета политическа партия. Псевдодържавата Б-я отказва да разследва престъпните им лидери и ги пробутва за преизбиране. Бойкотирайте псевдоизборите на псевдодържавата България. Спрете да плащате данъци -- по-добре отидете си купете нещо с тези пари -- дрехи, ядене и пиене, вместо да ги дадете на псевдодържавата и тя да ги подари на фашистката хунта в украйна.

125

РККА

преди 1 година

Говори се че Тагарев е умствественонедоразвит.

124

Анонимен

преди 1 година

МЕДВЕДЕВ, НАУЧИ ЛИ КИТАЙСКИ ??? ЗАСИЛИХТЕ СЕ ДА ИЗКОРЕНЯВАТЕ УКРАИНСКИЯ ЕЗИК, АМА ОТ МНОГО АКЪЛ, СЕГА КИТАЙСКИЯТ ЩЕ СТАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ВАС В РУСИЯ !!!

123

XXL

преди 1 година

Ето заради такива псевдо професори България е на това дередже!

122

Никос Тсакос

преди 1 година

Брях тоя Тагарев голям военолюбец е ! Такива смели военнолюбци първи ще се скрият като плъхове когато стане напечено тук.Г-н Тгарев да взема синът си каските мешките и на фронта заедно с Киро Аеня Гаргамел(Хр Иванов) и джуджето ефрейтора генрал който не е виждал жив войник Атанасов

121

Анонимен

преди 1 година

тагаре не ни интересева каво си мислят дрогираните слуги на вашингтон

120

Ганди

преди 1 година

На тоя мишок му идва силата да плаши и говори,само след бутилка водка,същия кат наш Бойко Рашков

119

БАЙГАНЬОВЩИНА

преди 1 година

Не е ахмак бай ти ***, той знае кога му е времето да се вика "да живей"! Едно да живей - хоп едно предприятие. Па когато му дойде времето - знаем и башка тюрлия да викаме. Тъй върви света. Ако не друго, барем тая философия сме я проумяли до дъно, пущината.Момче бе, нашите дали не са я попрекалили с ломчаните? Чувам: ранени, убити! Брей, да си опичаме ума, зере... на оногова ръцете отрязаха, да не би да му дойде времето наопаки...Хайде стига засега. Да живей Негово Царско Височество!

118

Кон

преди 1 година

Правилно и разумно и в наш интерес е да не даваме оръжие на украинци. Да спрат военните действия - това е необходимо незабавно. И без боеприпаси ще се наложи да го направят, а иначе избиват собствените си войници. То не са и украинци де, като става дума за измислици, сами си казаха, че Зеленски е евреин. А ние сме славяни, и сме родствени с украинците и руснаците. И двата народа не искат войната. Искат я Путин, Зеленски и ето го - Тагарев, този капацитет.

117

:-).....

преди 1 година

НАЙ-НОВИТЕ КЛЮКИ ОТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА ДЕЗИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ И ЧЕРНА СТАНЦИЯ ТАГАС

116

Анонимен

преди 1 година

До Хармана. Само дето докато убият "последния рашист", просто няма да са останали украйнци. .. :(((

115

Хана

преди 1 година

Цивилизованите държави ще въоръжават Украйна докато не бъде убит и последният рашист на Украинска земя! Казах!

114

Анонимен

преди 1 година

Глупости, видят руснак и веднага - алкохол! Тоя е видно, че е на нещо мн по-силно. При милионите евраци дето му дава Путин да му е пудел нема как да е алкохол само

113

Бай Дрън

преди 1 година

Аз не мога да разбера нещо. Защо Путин се занимава с глупости. Ами в света си има стотина цели, главно парламенти, пускай 100 кинжала и да не се занимаваме с глупостк. Изпреварващ удар и това е!

112

ЖивкоТодоров

преди 1 година

Най-бързия начин за прекратяване на бойните действия и с това кръвопролитията е прекратяване на доставката на оръжие, няма алтернатива с по-експресен ефект. Така, че крокодилските сълзи за загубените човешки животи, от хора, които говорят само за повишаването на оръжейните доставки са си кристална проба мединна пpoпaгaндa и обработка на общественото съзнание.

111

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 113. Само дето Русия не се връзва нито с джендари, нито с дрогирани. Това са определения за евроатлантици, разбирай украинци.

110

защо триете истината

преди 1 година

тагарев е изключително ерудиран умен и талантлив професор, за много от нас е удоволствие да слушаме задълбочените му анализи пропити с дългогодишен опит...(всичко това да се чете и разбира на обратно иначе трият)