34

Петя

преди 1 година

Егати интелигенцията.Посредственици,махленци.Как не ви е срам бе .Противоборство за един необуздан драскач с необуздан език и поведение.Я изчезвайте

33

Смел Гибсов

преди 1 година

Ей тва е представление за милиони/... :D

32

Анонимен

преди 1 година

До Един БългаринДа ти кажа какъв е този номенклатурчик е - избран е с конкурс, но от ПП и ДБ. Т.е е правилният директор според промяната?

31

Анонимен

преди 1 година

Морфов е раздавал по 18 000 лв заплати на избрани от него артисти, които сега му правят седенки в негова подкрепа. Самият Морфов е прибирал по 32 000 лв на месец. Това са нашите пари!

30

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 25 След като противните Василев и пиарката душат като назидатели да не би да са надушили Морфата я с някой бутилчица я с някоя лъжичка ,,пудра,, захар че толкова им е бесен и да ходи да драска по вратите.Иначе ако си чист ако се имаш за прав ако си мъж хващаш си шапката и се махаш а не като последния про с так да ходиш да драскаш по вратите.Алкохола обаче не прощава справка Рашков.

29

карачанаков

преди 1 година

Този ВАРЕЛи Йорданов актьор ли е и какъв или е някакъв клоун щото досега не бяхме го чували.

28

До Жебок

преди 1 година

"На висотата на Калоянчев и Коста Цонев" - току що цитира две от най-нахалните и неприятни личности. Като гледам театъра в момента - точно на тези "висоти" са.

27

Анонимен

преди 1 година

Единия да го пенсионират по болест, като му е толкова нежна душата, а на другия да му бият два здрави шамара, за да види, че има неща, от които наистина боли. И честно - от всички тези скандали почвам да си мисля, че така наречената "актьорска гилдия" не трябва да се назначава на държавна работа и за държавна заплата, а трябва да са на хонорар от продадените билети за представленията им. Така ще се разбере кой колко струва.

26

158

преди 1 година

Актьорска му работа.. Това ,че някой е добър актьор, не означава, че е и читав човек. Всички медии едностранно взеха страната на Морфов и цитират само актьорите в негова защита. Много актьори подкрепиха Василев. А Морфов се държи страшно надменно. Откак Бат Бойко каза, че Камен Донев му е пръв приятел и му се обадил да го поздрави за нещо си, вече не му ходя и по постановките.. Повечето актьори са всъщност дребни политкоректри душици и правят всичко за пари.

25

Един Българин

преди 1 година

Какъв е този номенклатурчик Василчо? Не може директорът на театъра да е по-важен от актьорите! Това не е Лукойл или Била, където тия отдолу са просто някакви мравки и взаимозаменяеми. Скандалът с ДПС е достатъчен и тук Радев носи отговорност. Може да уволни министъра ако министъра не уволни смотаняка Василев.

24

Анонимен

преди 1 година

Тук е забранено да се подиграмате на ББ.Може само на зелен чорап!

23

Анонимен

преди 1 година

Хайде всички театри да станата частни и тогава публиката ще определи кои са добрите актьори, защото всички чакат на държавната заплата и се правят на големи мъже и културтрегери!

22

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 1 година

Сами си го построиха този ред ,сега защо реват? Щом имат пари за адвокати не са за жалене . Театъра и киното затова са на това кло . зетно ниво .Всеки още оправя нещата с премиера шефкойто дава пари . И телевизията майка БНТ не даде пример още са като преди 1989. Българското правителство по закон им дава от данъците ни ей така едни пари за да имат.Времето да станем капиталисти не дойде и ето ви резултатите. Всеки бяга при министра и вика "ДАЙ " а теча като спре си вадят кирливите ризи.

21

Жебок

преди 1 година

Ей, аман от актьорчета!!!!!! Или вие сте от трупата на НАРОДНИЯ театър? Ами, ако сте такива, то загърбете обиди и дразги, клевети и мъстове! И бъдете на сцената заедно, ЗАЕДНО, ЗаЕдНо!!! И на висотата на Г.Калоянчев и Коста Цонев!

20

Анонимен

преди 1 година

Приватизация на НТ и само най-добрите 1 % артисти ще останат на високи заплати. Ще се карат но ще останат само най-дбрите. Държавтаа не може да ги издържа на 50 бона заплати.

19

Анонимен

преди 1 година

О,много ми са познати подобен род хора поставени на високи постове като Василев и Кръстева.Това са надзиратели, а не ръководители.Душат ,следят отнасят се със своите подчинени като със затворници и създават затворнически атмосфера.Инакомислещите,гордите и непокорните биват изхвърлени като мръсни парц*али.Остават мижитурките и нагаждачите.Подкупват,изнудват и принуждават колеги да се клеветят един друг.

18

Анонимен

преди 1 година

Сега хубави заплати има в Народния театър. Но хубави заплати имаше и в Булгартабак и КТБ.А вече ги няма.

17

Анонимен

преди 1 година

Ей, жалки хора наистина. Ще дава на съд човека, защото той си бил изразил публично мнението за него. Хайде докажи в съда, че не си жалък, когато самият факт, че предявяваш иск недвусмислено показва, че си такъв. Мамо, пък той ме нарече това и онова..... Хайде да пораснате вече и да се държите като мъже, а не п^^kи (птицата, но то е същото като другото)

16

а бе,германов

преди 1 година

До Привикаха Гешев На теб това лично Гешев ли ти го каза!?Бягай да ти сложат налчета на опинците,и ги боядисай с боя за печка да не ръждясват!Олиго... знаеш го нататък!!!Бах тая крива нива!

15

Анонимен

преди 1 година

Морфов е талантлив, но се е замозабравил! Не може да вкарваш политика в театъра, защото това вече го принизява и унищожава като културна институция. Както той изритва някой по политически причини, така и той е изритан по същите! Каквото повикало, такова....