17

Следва

преди 1 година

Цена на въздуха.

16

VladTepes

преди 1 година

Да представят исканията си пред протойерей Дирайр Хадавян и архиепископ Датев Акобян.

15

Анонимен

преди 1 година

Не знам защо балетистите никога не протестират в тази страна.

14

Анонимен

преди 1 година

10 м3 са малко дори за градина - една свястна помпа вади 12м3 на час... Ревизоро измисли тая простотия, щото никога през живота си не е поливал нищо ... Разбирам да нямаше вода в земята ама то има ...

13

баба мара

преди 1 година

ами пробваите със сонди все ще излезе някъде вода

12

Анонимен

преди 1 година

И тия искат ниска цена на водата,а цените им на пазарите космически.

11

Анонимен

преди 1 година

В България се отглеждали ягоди??? Аз си мислех, че ягодите растът само в Англия! Аз само там съм ходил да бера ягоди.

10

ВЪПРОС

преди 1 година

Не мога да схвана нещо - с КОЙ Акъл ще отгледаш Краставици през Декември на Ток и Газ ?Сега вече се убедих че има още по-голямо малоумие - Да поливаш Малини и Ягоди с Питейна вода ? И всичко това да го продават на пазара по 50 лева килото .

9

Анонимен

преди 1 година

До Kiro Като кажеш така общо "бизнеса", изказването ти звучи правилно. Но нека да уточним кой бизнес? Земеделието е важно за нашата независимост като държава. Ако се унищожи и внасяме всичко, щото е по-лесно и е на далавера, тогава ставаме роби. Да се унищожи земеделието ни е начин да ни подчинят и да ни направят зависими. И тук идва въпросът "кой"? Кой има полза от това? Кой продава държавата ни?

8

Анонимен

преди 1 година

Ако черпиш вода от близкия язовир по закон трябва да имаш водомер и да плащаш на ВиК. Без значение, че помпата е твоя, ти плащаш тока за нея, тръбите са твои... но плащаш водата като продукт, който е на държавата. Без значение, че ти също си арендатор на язовира. Водата в него е държавна.

7

Анонимен

преди 1 година

В новия закон е записано, че ако имаш собствен водоисточник в имота си (кладенец) и от него добиваш над 10 кубика вода на месец, си задължен да сложиш водомер и да плащаш добитата вода от кладенеца. Без да ползваш водопреносната система на ВиК трябва да им плащаш за водата от твоя имот.

6

Kiro

преди 1 година

Някой трябва да плаща за тока на помпите, не може все държавата да покрива разходите на бизнеса, а печалбата да остава за бизнеса. Ако не им утърва цената на доставяната вода, да тъсят по-евтин начин или да затварят. Нали сме пазарна икономика? Стига с наливането на пари от държавата към бизнеса под формата на всякакви дотации, нали заради това падна комунизма, да не се дават дотации, а сега само дотации се ръсят навсякъде.

5

Анонимен

преди 1 година

М..ши пак ли ще ги хвърлят и ще ги газят

4

Анонимен

преди 1 година

'Заявката им е да блокират кръговото кръстовище край село Трапище по обяд, както и главния път Търговище-Разград' --- турци сър! беснеят над българските земи!

3

Анонимен

преди 1 година

Водата трябва да е безплатна, така както природата ни я дава. Какви са тия 300% увеличение на цената?!? Не можеш да сложиш цена на всичко. Е, можеш, но ще го загубиш, защото природата ще ти покаже къде ти е мястото.

2

Анонимен

преди 1 година

Ако гласуват за ЕС и НАТО (ДПС, ПП, ГЕРБ), малко им е. Да се утрои цената.

1

Анонимен

преди 1 година

#СтигаМрънка!