31

До 26

преди 1 година

Ревете срещу депутатите, а на 2 април още в 7:00 ще сте строени пред урните. Всеки народ си заслужава управниците.

30

33

преди 1 година

То няма държава, вие "мерките на държавата".

29

Анонимен

преди 1 година

До 25 : Президента ти е виновен, че ПП съсипаха държавата? :) Не, държавата не е зле заради президента, а заради генетично *** индивиди дето гласуват за някой "спасител"

28

Анонимен

преди 1 година

Ами хаотични са, да. А толкова по-лесно и организирано щеше да се реши проблемът ако просто извадят една гилотина на площада и клъцнат непотребните глави на няколко управителя на големи магазини. Още от следващия ден всичко щеше да заработи нормално. Но за съжаление в днешни времена това се счита за лош вкус... А можеше да е толкова организирано и бързо... Ех, носталгия...

27

Кирил Петков

преди 1 година

Честита Промяна, Един домат вече струва 5 лв!

26

Перник Конкуренцията

преди 1 година

Абе защо полицаите в Бобов дол са като зомбирани, гледат си ромчета РПУ-то и слугуват на всички Джипси в града и репресират Българи, това някаква пародия на хора ли е!?

25

Анонимен

преди 1 година

Добре му е на политика, тия народни безделници в тоя парламент с по 10 хиляди лева заплати, всичко могат да си купят. Питайте обикновения средностатистически човек с 900 лв заплата как се живее, а имаш семейство, деца. Пука им на народните безделници в НС

24

До19

преди 1 година

Прав си,държавата не ни е длъжна,само където същата тя в лицето на ушатото ниищожество наля само за миналата година 13 милиарда лева наши пари на неговите ментори-червената олигархия!

23

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ?

преди 1 година

ДЪРЖАВАТА СИ Е У РЕД ОТ КАКТО ДОЙДОХА РАДЕВ, ПП, ИТН, БСП ИДБ. ШАРЛАТАНИ ГИ НАРЕЧЕ БАЩА ИМ, А СПОНСОРИТЕ ИМ ГИ НАРИЧАТ МААЛОУМНИЦИ И ИИДИОТИ?

22

Анонимен

преди 1 година

Бият ли във Франция?

21

Анонимен

преди 1 година

Държавата НЕ трябва да се занимава с цените

20

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-малко стоки - толкова по високи цени. За да има много стоки, трябва да се произвеждат, а за да се произвеждат трябват ресурси и енергии. А ЕС няма нито ресурси, нито достъпна енергия. В момента икономиката на ЕС се срива и няма никакви варианти за спасение. Каквито и мерки да взимат правителствата, цените ще растат.

19

Имаме си ПСИХОПАТ

преди 1 година

Кой назначи психопата Гешев за Главен Прокурор ами този коли и беси в цяла България все едно е Президент и Премиер в едно, това го няма и в Северна Корея!?Страх ви е от психопата нали!? Перник

18

Анонимен

преди 1 година

Държавата не може и няма да направи нищо, защото не ви е длъжна. Ако са ви високи цените - направете нещо да си увеличите доходите. Стига сте чакали на държавата за всичко, тя не ви е осиновила!

17

Световен феномен

преди 1 година

Държавната администрация, МВР, ДАНС, Прокуратура, политици са се капсулирали все едно са РОМСКО гето!

16

Анонимен

преди 1 година

Мерки няма,всичко е една имитация от страна на ушатият фелдфебел,имитация съчетана с десетки милиарди държавна субсидия към хората които го инсталираха на власт-червената олигархия!

15

Анонимен

преди 1 година

каква държава - отдавна няма държава

14

Повод

преди 1 година

А в Бобов дол е Ромска Анархия контролирана от корумпирани полицаи, за капак тук са най високите цени, баничка 3 лева, кюфтета 2 лева, хляб 2 лева!

13

коко

преди 1 година

Мерките на държавата срещу високите цени - НЯМА МЕРКИ

12

Анонимен

преди 1 година

Рунде излезе с юмрука да срути държавата но не излиза с юмрука да бори спекулата и инфлацията! Ясно доказателство, че е корумпиран!