51

баба мара

преди 1 година

в билла връзка аспержи 11 лв чесън 11 лв а за млякото да не говоримв тмаркет сирене в кутия 900 гр 8.50 лв с водно съдържание произход ес от сухомляко

50

Анонимен

преди 1 година

Референдум да закрием държавата. Време е да гасим лампите и да си ходим. Тук живот не вирее. ТО СЕ Е ВИДЯЛО!

49

на геврека дупката

преди 1 година

Има ли държавата интерес от високи цени?Има!Така си пълни бюджета!Е,това обяснява всичко!Пък вие търчете да гласувате!И чакайте месията!

48

Свилен Бонов

преди 1 година

Вие, граждани, не се ли уморихте да гледате, слушате и четете разни многознайковци, които вечно ви убеждават как "няма начин" да се оправят нещата? Държавата е по-силна от всичко и всички, пазарът е функция на обществените отношения, така че ако съответните органи си влязат в ролята и подгонят спекулантите, веднага ще видите резултати в положителна посока и ще настъпи ред и благоденствие. Помислете, идват избори, не се оставяйте пропагандата на крадците да ви води за носа повече!

47

Анонимен

преди 1 година

#СтигаМрънка!

46

Анонимен

преди 1 година

Виждам и чета изказванията на един свестен човек в тази държава или територия и не ме интересува от коя партия е и това е този господин - Александър Йоцев! Нямам какво да добавя по темата! По други теми имам лично много неща за критика!

45

Анонимен

преди 1 година

За да има мерки,трябва да има държава,а то такава няма и една от главните причини това да е факт е ушатият фелдфебел Радев!

44

Анонимен

преди 1 година

РСМакедония е много по-европейска държава , ние си оставаме територия от 4-тият свят , на никому ненужна !

43

До Байчо

преди 1 година

Да, българинът много яде, много тъпче, след вечеря не може да стане от масата. Трябва да се понамали яденето, човек има запаси за дни напред ако му се наложи да е без храна. Без вода се мре, без храна по-трудно. А то и една храна... бъкана с химия. Намалете яденето и ще свалят ценичките, а и не само това, клетките така се регенизират и това води до по-здрав организъм.

42

Трагедия

преди 1 година

Спокойно!!!ПП и ДБ печелят изборите,правят правителство, втори техен удар и закриваме държавицата

41

Анонимен

преди 1 година

Само 4 ''човека'' , ако са човеци , са най-голямото зло за България вече 34г. , всички ги знаем както и уличните кучета , започват с Доган и свършват с гл. Прокурор , който --НИ ВИЖДА , НИ ЧУВА !

40

Анонимен

преди 1 година

Велев ви го каза вчера - квалифицирайте се, започнете втора работа или малък бизнес. Държавата не ви е длъжна да сваля цени или да вдига заплати. Вземете живота си в свои ръце и направете нещо, и #СтигаМрънкахте!

39

Анонимен

преди 1 година

Лицето Б.М. Борисов , да върне в хазната парите които подари на КТБ , неговото еднолочно и тоталитарно управление е подсъдимо , това са МИЛИАРДИ !!!

38

Анонимен

преди 1 година

Няма законно основание държавата да се намесва в частните фирми ..., освен ако реши като Баце да ПОДАРИ на частна фирма като КТБ , народни милиарди . Баце трябва да си понесе заслуженото за тази негово еднолично решение за НАРОДНИТЕ ПАРИ . Защо в САЩ има терминът ФАЛИТ на банки , а в Бг нито една не фалира ?????

37

реалист

преди 1 година

МЕРКИ НЯМА..... И ДЪРЖАВА НЯМА

36

Байчо

преди 1 година

цените високи ,продуктите ментета ,народа по- малко купува да се храни . Сега излиза копривата ,лапада , леощана ,гъбите , охлювите.Това води до здрава нация и дълголетие. Този народ няма да загине и да се предаде!

35

При викаха Гешев

преди 1 година

Главният прокурор Гешев е привикан в Брюксел да дава обяснения защо се изтезават Българи в град Бобов дол, Пловдив, Варна, Перник, София, Русе, а прокуратурата и подчинено и МВР не реагират!?

34

Анонимен

преди 1 година

До 34. И с Джеймкорп е същата работа. Много герб-дпс арски шум за нищо. Сега са тихи като риби.

33

Анонимен

преди 1 година

Какво ства с Нексо скандала на каскета? По разнии медии се пише до 1 милиард долара обезщетение от страна на държавата за нанесени репутационни щети. Защо медиите на ГЕРБ-ДПС мълчат по въпроса?

32

Анонимен

преди 1 година

В Австралия БГ сирене-16 лв.кг.Какво да коментираме повече?