6

Да спрат соц. помощи

преди 1 година

за здрави млади хора. Всякакви детски надбавки и други видове бонуси, свързани с отглеждането на деца да се приспадат от данъците - не плаща данъци, няма бонуси и надбавки за децата му. ДНК-паспорт на всяко дете под 18 г., въз основа на това да се търсдят осеменителите на самотните майки и да се задължат да издържат децата си. ТАКА ЩЕ ОТПАДНЕ НЕОБХОДИМОСТТА ОТ ПРИЕМНИ СЕМЕЙСТВА. Спестените пари да се насочат към пълнолетни, учещи и работещи хора под 30 г. с цел стимулиране на тяхната раждаемост.

5

баба мара

преди 1 година

затова всяка бременна жена в българия на тестове за болести на плода да севземат мерки навреме защото после цял живот мъка за детето семеиството иобществото колкото и да струват няма да са по скъпи от живота след това

4

Анонимен

преди 1 година

Кога най-после ще се обърне внимание на причините за производство на такива деца? Бизнес е, разбира се, но и по-голям проблем.

3

Анонимен

преди 1 година

Повечето деца в соц. домове са ромчета. Това предопределя типовете семейства, които стават приемни.

2

Наистина със сърце

преди 1 година

го правят някои, но това не е лесно заради мизерните доходи на повечето българи. Пълноценно да отгледаш дете струва доста средства. Затова у нас се открояват два типа приемни семейства. В екзотичните махали има отдавна отработена практика - които имат що годе по-добри битови условия стават пр.сем. на роднинско дете, чиито родители живеят в съседство и после си делят парите, давани от държавата. Бедни българи главно по селата взимат такова дете хем да им помага, хем да има някакъв доход.

1

Държавна Политика

преди 1 година

Ако си осиновите дете от дом ви прикачват към ДАНС и МВР и гледат и следят цял живот случайно да не сте п.едофили, правят ви живота кошмар!