392

Пенка

преди 1 година

Светът така или иначе не е вече еднополярен. Предполагам, че и други ще се присъединят към Русия и Китай. За БРИКС желание имат и дъжавите от Южна Америка. Защо да няма желаещи и за този съюз когато се създаде. А това явно ще стане.

391

Ром"с

преди 1 година

Засега съюза се задържа ..видимо до "гостуването" на Владимир Путин в Пекин през есента,въпроса е в Китай.. .

390

Анонимен

преди 1 година

ами всеки има право да си създава каквито иска съюзи краварите дда си гледат работата -нали те ги нароиха преди 50 години па и до сега в азия и европа- а нато требеше да се разтуи и ли както обещаха на гл-упа-ка горби да не преминава границите на тогавшанот източна герматия- да не забравиш да го изтриеиш подл-огарче

389

Анонимен

преди 1 година

китайците имат същите средновековни мераци към Тайван, както рушландия към Украйна

388

Слава России!

преди 1 година

Слава на Китай!

387

Анонимен

преди 1 година

Формална вечеря = официална вечеря, от formal на английски - официален. Учете български но и чужди езици да не се излагате като български журналисти.

386

Анонимен

преди 1 година

Половината писачи тук даже и не осъзнават какви ***..оти са. Пишат срещу НАТО,а в същото време ние сме част от НАТО. Щом сте срещу НАТО значи сте и срещу България. Рашките първо на нас ни спряха газа,но вие си обяснявайте колко са добри. През оная работа му е на Путин за България. Даже ако стане война с НАТО първо нас ще избомби.

385

Направо

преди 1 година

Страхът не е на Западът, а на Пентагона. Запада е купен.

384

димчо

преди 1 година

Китай прекрасно разбира и знае загуби ли (Русия трябва да определи да бъде унищожена или да използва ядрената си триада) ако първото се осъществи Световното зло ще се нахвърли като бесен пес върху Китай за да я унищожи. Тези две сили са принудени да бъдат единни срещу общият враг който е зъл, безпощаден, агресивен, хитър и коварен.

383

НЯКОЙ

преди 1 година

То е ясно, че другарят Си не е отишъл в Москва да пие чай.

382

Анонимен

преди 1 година

Винаги със САЩ.

381

До 409

преди 1 година

Завиждаш ли а? ;)

380

Я па я..!

преди 1 година

Бря , колко политически анализатори се навъдиха тук.

379

ДоЕвропеец

преди 1 година

Да ти напомня каква правят нормалните държави когато накой е недоволен от власта: Пример протести срещу налагането на задържителни експериментални ваксини в тялото от правителството! Въвеждане на военно право, арестуване на протестиращите и замръзяване на банковите сметки! Също забрана на правото на протест със закон! Не беше много отдавна европеецо!

378

Из Руските медии

преди 1 година

Днес президента СИ официално заяви ,че ще окаже военна подкрепа на Русия ако тя пожелае. Путин му отвърне ,че към момента не се налага. В края на разговора СИ Дзин Пик каза ,че страната му ще направи всичко възможно за да помогне на Русия да се справи със санкциите ! -----Интересно му е да видя ,дали ще го кажат по нашите медии !!

377

Анонимен

преди 1 година

Китай е хелиоцентричен . В следващите години около него ще се въртят Русия и САЩ . А иначе коалиция има и в нея не са само Русия и Китай ами и арабите . Те не могат да допуснат санкциите да дадат резултат щото следващите са те . А Китай никога не действа рязко . Ще гледа да помага на Русия ама без да си личи много иначе ще загуби ролята си на хелиоцентрик (слънцето в тази система)

376

АНГЕЛ

преди 1 година

Когато се разпадна Варшавския договор, тогава трябваше да се разпадне и НАТО защото двата съюза бяха създадени за да си противодействат един на друг. Смятам че е задължително да се създаде военен блок срещу НАТО за да има баланс . Иначе се постига ефект, САЩ чрез НАТО да си дерибействат в целия свят !Което сами разбирате ,че е изключително несправедливо и вредно за по голямата част от света!

375

Дядо Соци

преди 1 година

Путин към Си Дзинпин : Добре дошъл шефе.

374

Боцко

преди 1 година

САЩ 80 години налагат техните си правила (икономически, политически, идеологически, финансови) на целия свят, изисквайки всички да ги спазват. Но когато някои честно спазващи тези правила започнат да вземат връх, САЩ изведнъж променят в движение тези правила според изгодата си. А европейци, азиатци, ю.американци вълците ги яли. Личната изгода преди всичко. Европа самоубийствено ще фалира, за да благоденства Америка. Това не е васалитет и слугинаж, а чист неоколониализъм

373

Европеец

преди 1 година

До Анонимен 400 "Франция,Испания ще им паднат правителствата,в Америка банките фалираха ,пък на Русия нищо и няма,нали Путин беше болен..нещо се обърква.." . В нормалните страни когато хората са недоволни от управлението, правителствата си отиват. В Русия хората нямат право да са недоволни, ако случайно някой се обърка да е недоволен от властта, пада от осмия етаж или получава "инфаркт" , а властта си остава същата.