16

Анонимен

преди 1 година

А дано

15

Анонимен

преди 1 година

Я кацне, а не....

14

Анонимен

преди 1 година

СЛЕД ТОВА ОТЛИТА ЗА КИПЪР...

13

Хора

преди 1 година

Не гласувайте за бога за да може за си отидат със мир сегашните политици иначе сме обречени на пагуба

12

Браво

преди 1 година

Забравили сте да напишете годината 2050 може и малко по късно

11

Рая

преди 1 година

Дори Македония има въздушна линейка, а нашите правителства не могат цяла година да решат ще имаме или не.Толкова калпави политици имаме ,че не си струва да ги избираме.Милиони за олигарси има, а за нуждите на българите които са главния источник на приходите за държавата няма.Тъжно,срамно и обидно.

10

А за ваксините

преди 1 година

Кога каца Баце при Бай Ставри?

9

Анонимен

преди 1 година

Я у нас, я у Киев като евроатлантическа помощ...

8

до тогава

преди 1 година

никой да не смей да зарита...

7

Rеее

преди 1 година

долу горе по същото време и Мъск ще кацне на Марс

6

Анонимен

преди 1 година

На война като на война

5

Анонимен

преди 1 година

Какви въртолети бре?! Бойчето 12 години теглеше все по-големи заеми, които сега няма той или внуците му да връщат. Ние ще ги връщаме. Държавата е тотално фалирала. Новият данък "свръхпечалба" на практика е данък "рекет, продънена каца". Ако си имал печалба 100лв за 2022г ще дойдат и ще ти вземат 43лв. Това ли е свръхпечалба? 100лв?! Ако си имал 50,000,000 печалба - ще я скриеш в офшорки и ще платиш 0. Тия въртолети са на гол корем чифте пищови!

4

Ихууууу!!!

преди 1 година

Предизборна лъжа, която е в полза на Радевите управници.

3

Ученика

преди 1 година

Не, че нещо съм черноглед, но като знам какаа е корупцията в държавата ни съм убеден, че няма начин баш на 15 Декември да имаме готов за поемане на дежурство подобен хеликоптер. Сега идват избори - след тях ще се размие тази процедура. Ще я върнат от слесаащия кабинет като незаконосъобразна. Ще стартират нова с оправданието, че видите ли предишните...После нови избори Септември - Октомври. Там вече тотално ще се смени политическата конюктура в България... и така до безкрай!

2

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Асен Меджидиев е всъщност Хасан Ахмед(Меди е галеното на Ахмед) .Турски фекал!Е те тва беше възродителният процес.Наплякаха си мимикрийни кодифицирани имена.А тази линейка ще циркулира между България и Турция.Българите-жертви на умишленно предизвикани от турци катастрофи ще бъдат старателно изтърбушвани за органи от жизнено значение.Нищо повече от това!

1

Анонимен

преди 1 година

Тия някакво лего ли купуват? Или е шега за първи април? Как декември месец? Самото "първият медицински хеликоптер" ме кара да си мисля, че живея някъде в Африка. И после пак се почва.. ама няма пилоти, ама няма гориво, ама няка къде да кацне. Пак старите песнички.