14

Ако продължава

преди 1 година

с двойствената си политика към Русия и към Запада,въобще няма да влезе.Не става и на двата стола да седи-хем да подкрепя Русия и да ползва привилегии от нея,хем да чака за помощи от ЕС(тя моли за това и иска приемането и)Също не иска в НАТО,а членството в него е атрибут за ЕС.Пинчерът и РСМ също иска да влезе,ама да не изпълнява предписанието на ЕС за промяна в конституцията си и в поведението си към съседа си РБ.И двете страни я карат сякаш са в титовска СФРЮ-и така и вака.Да,ама няма да стане.

13

Анонимен

преди 1 година

100% и там ги облъчват какъв рай ще настане ако влязат. После ще осъзнаят в каква клoaкa са се набутали.

12

Анонимен

преди 1 година

РСМ е вече в нато

11

Алекс

преди 1 година

Руски слуги в ЕС не ни трябват.

10

Анонимен

преди 1 година

И за какво и е да влиза? Да я ограбват ли?

9

Тито

преди 1 година

Пълен абсурд - сърбите , които за нас си бяха Запад - пътуваха в целия свят , работеха там , имаха всякакви стоки , и сега да не могат да влязат в ЕС , а ние да сме вътре....??!! Абсурд!

8

Анонимен

преди 1 година

Не и и трябва

7

Анонимен

преди 1 година

До 1, aбе нямало нужда копейко, ама всичко живо напира да се присъедини към ЕС и НАТО (дори и доказани про-руски държави като Сърбия), а никой не ще и да чуе за присъединяване към Путинова Рус!? Що така? Между другото, дори Казахстан се изплъзва от хватката на Путин, като в момента обаче се колебае дали да се ориентира на Запад, или към Китай

6

Дедо

преди 1 година

Какво спечели Сърбия от дружбата си с Русия? Остана една малка държава, със застаряло и намаляващо население, без излаз на море, без туризъм, със смешна икономика ,извън ЕС и цивилизационният свят. Войни и трагедии.Мразена от всичките си съседиосвен РСМ и Черна Гора. А да спечели една тръба с газ от Русия, която я направи своя пета колона. И това е.

5

Анонимен

преди 1 година

Щастливци! Браво! А ние с двата крака та до гушата в еврокрацията! Ей на поръчали ни десетки милиони инжекции без да ни питат.

4

баба мара

преди 1 година

не и трябва да сърбия ес усети какво е нато 1999 г далече от тези убии-ци

3

бай Кольо

преди 1 година

Много важно ... пука ми на... ,че сърбия нямала да влезе..

2

Зозо

преди 1 година

Мдаа, заедно с макетата ще влезнете точно след Турция :))))))))))))))))))))))

1

България е в Колапс

преди 1 година

В България се изтезават хора по поръчка на Главният Прокурор Иван Гешев и корумпираните полицаи се радват, такава гнусотия няма и в Иран!