34

Aaaaaaa

преди 1 година

Не само Сърбия няма да влезе но и Македония.

33

Б.Г борец

преди 1 година

Дай БОЖЕ всекиму такъв управник.

32

Московски

преди 1 година

Комунисти и българомразци. Доста страдания са ни причинили а и на всички около тях. Защо се разпадна Югославия. Заради сръбската наглост и омраза към всички. Македонци няма сърби са. С омраза и злоба живеят

31

Лъжлив Съби

преди 1 година

Може, ако управлява Сърбия още 20 години...

30

Бай Дрън

преди 1 година

Добре са си сърбите. Не им трябва ЕС. Навремето като не бяха в ЕС, пак си имаха милиони гастарбайтери в Германия, които им докараха пари, Мерцедеси, къщи...За какео им е да се заробват с ЕС, който постоянно ще стяга примката около врата им докато издъхнат?

29

Динев

преди 1 година

Хърватите и словенците си вързаха гащите ,сега са с евро и в Шенген,особено Словения с близък до Австрия стандарт,,сърбите са типични балканци като нас и северните вардаряни,заради шиптерското Косово гражданите им години наред няма да. Могат да работят свободни из Европа,еее ама юнашкото минало е по важно,то грее оскъдната трапеза

28

Още по-добре

преди 1 година

ЕСЕС ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПАДНЕ,ТАЗИ НЕОФАШИСТКА ГРУПИРОВКА ЗА ИЗБИВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

27

До 26

преди 1 година

Хаха, направо ме разсмя с тая дивотия дето си я написал! И по кое съдиш, че територия България примерно кипи от технологии и инвестиции, та си тръгнал да говориш за Сърбия? Виж си разградения двор бре ей, виж, че две години само си играем на избори и всички цени фърчат нагоре. Ама щом ти се е привидяло, че има западни технологии и инвестиции тук...хубаво, само да поясниш къде са точно, че се не виждат с невъоръжено око.

26

Интересно

преди 1 година

щом ЕС е ОК с отцепване на територии от Сърбия и създаване на държава Косово що не е ОК за отцепване на територии от Украйна и създаване на някаква рускоговоряща държава Луганско-Днепровска. Това е двоен стандарт.

25

Анонимен

преди 1 година

Време е Европа да им резне квитанциите и на тези както на руското блато. Без фондове и без западни технологии и инвестиции. Аре чао!

24

Bugarin bosilegrad

преди 1 година

Па койте те сложи за президент когато си военнопрестъпник имаш имаш килия заедно с Путин в ХАГА

23

да не влизат!

преди 1 година

А влезли, а край на био-плескавацита! Ще им изколят, като при нас, добичетата и птиците и ще ги поставят на командно дишане кати им натресат супермаркетите!

22

Умно!

преди 1 година

Ще си спести много членски внос и гейско законодателство! както и сумати ограничения свързани с умирането на немската и френската и италянската икономики!

21

Анонимен

преди 1 година

Защо изобщо съществува Сърбия? Това е най-безсмислената държава. Единствената й цел е да прави пътуването с автомобил към Европа по-бавно и досадно

20

Драго

преди 1 година

Само печелят от това!!! Да се фокусират над затвържаването на връзката си с велика Русия (нещо, което и ние трябваше да направим).

19

Чичо

преди 1 година

Късметлии! Дано при нас да спечели партия, която да насочи усилията си към запазването на бългаския лев и в някакъв бъдещ момент - и към напускане на ЕС!

18

Анонимен

преди 1 година

Въртиопашки сръбски

17

Анонимен

преди 1 година

Ако ми гарантират, че през следващите 20 години няма да влезат или да се опитват да влезат в ЕССР, още утре аз и семейството ми се местим там! Лошото е, че това няма да се случи! Имат огромни запаси от литий, на който нагло-саксонските пааразити са хвърлили око и по никакъв начин няма да позволят да им се изплъзне! Уви, това означава, че няма друг изход за Сърбия освен да бъде поредната колония.

16

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

А бе,Вучич,докога ще се правиш на дръж ми шапката? Вие нямате никакво намерение да влизате в ЕС,защото като нечленове на ЕС печелите, ,както и турците го правят,много.Ти добре знаеш,че ЕС.ЕС е антиевропейска еврейска мафия,която служи на всеки друг само не и на Европа.Ти си лицемер.Ще ти го кажат и сърбите.Защото в момента,при все че сте благоприятна позиция спрямо Велика Русия,ти се лензиш на два стола,за да кяриш от всички.Бетер пъмъкът Карагеоргиевич си! Русия ще ти види сметката,спокойно

15

Toi

преди 1 година

Хич им не трябва. То ако беше много хубаво най развитие държави в Европа (Норвегия и Швейцария) щяха да са в съюза и Англия нямаше да излезне.