8

Анонимен

преди 1 година

Става само балон а икономиа няма.

7

Ти да видиш..

преди 1 година

Това се дължи на войната и на трите наши военни завода.

6

Анонимен

преди 1 година

с тези надценки по 100% многооооо ясно. Народа? Народа кучета го яли.

5

Така е

преди 1 година

Винаги като обявят ръст на приходите заговарят после за фалит. То приходите - приходи ама след ръста ако не можем си плати сметките ще е веселото

4

Браво!

преди 1 година

Браво на всички служителки в НАП, но най-вече лично на преките им политически ръководители и най-вече лично на г-н Президента ген. Радев, че в студ и в пек, в дъжд и кал, без да мислят за себе си, тези себеотдадени труженици на народа денонощно и без оплаквания събират приходи, за да може майка България да регистрира РЕКОРДНИ приходи и да бъде наша вяра, упование, икона и гордост. Браво!

3

До 1

преди 1 година

И сте такива загубеняци, че гола жена ще гледате само на мониторите си цял живот. Всеки IT изглежда като лузър, 2 думи не може да върже с жена, камо ли да й привлече интереса.

2

Анонимен

преди 1 година

Е като има 30% инфлация и поскъпване на всичко много ясно, че ще са им по-високи приходите. То и БВП ще ни е рекордно, но това не значи, че нормалният човек богатее, напротив - за последната година обедняваме яко.

1

Анонимен

преди 1 година

Сивият сектор лека-полека изсветлява, а заплатите в ИТ сектора са до небесата. Логично е да има сериозен скок. Вече програмистите работим на 2-3 места за по 2-3 часа на ден и правим шестцифрени суми на месец.