7

Анонимен

преди 1 година

Нема да се плашите, първи по бедност в ЕС, шести в СВЕТА по помощ за Украйна. Всичко ще е ОК.

6

Анонимен

преди 1 година

пАК ли : Пари за ''нас'' /политиците и о-ПРАВНИЦИТЕ ни , пари за нато , пари за бежанците , пари за РОМИТЕ , пари за другите бежанци ,.... за народа български ПАК НЯ-*** .. И така 34г. ...

5

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ обикалят като гладни кучета пред месарница. 2 години не са краднали.

4

Анонимен

преди 1 година

Да не забравите да теглите заеми за НАТО-то , ПАК !

3

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКО е до културатана народа -каквато е културата ни такавае и заплатата(за народа ) значи едни много крадът а други се правят , Че Не виждът - 1 МЛН СНАРЯДА ЩЕ СЕ ОТПРАВЯТ В УКРАЙНА А ПАРИТЕ ЩЕ СА В ДЖОБА НА НЯКОЙ СИ !!!! а колко е отправено !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Повишаването на МРЗ на 940 лева ще струва на държавата и на бизнеса по малко от Един милиард лева годишно,сума нищожна на фона на раздадените субсидии от държавата за бизнеса които само за 2022 година възлизат на 13 милиарда лева!Другото съществено е,че тия пари незабавно ще се влеят в икономиката във вид на потребление а няма да бъдат скътани под дюшеци,банкови и офшорни сметки!

1

Анонимен

преди 1 година

Си е на среща с Путин в Москва. Някаква новинка така и за това не дотам маловажно събитие, ***?!? :) Или българите трябва да останат с впечатление, че нищо не се случва и че ФАЩ са си шефчетата на света? Жаалки БГ медийки!