15

Христиана

преди 1 година

Това е по-реалистично оценяване отколкото оценките за медали вкл и коментарите на спортни журналисти в София, които обикновено са пристрастни към българките, онеправдават чужденките и затова са толкова свикнали с пристрасти медоли дори с грешки, че най-често българките оспорват оценките си за да ги нагласят за медали, което не е честно защото по-заслужаващи остават без медал, освен ако контестацииите бяха за промяна на оценките, не само за увеличението им.

14

Анонимен

преди 1 година

Рейчъл е кръстена на баба си Радка.

13

Анонимен

преди 1 година

Много добре виждаме кои са предателите като 1 , които са с руски гени, и които мразят всичко българско.

12

Анонимен

преди 1 година

НА КОЙ ПИЛОН ЩЕ ТАНЦУВАТ ?!

11

Анонимен

преди 1 година

До 11 - руските представители не са изхвърлени само и единствено заради войната. Тя е последната капка в мрежата от измами на руснаците. От дълги години хващат състезателите им с допинги под път и над път. Няма дисциплина където руснаците да не са хванати по бели гaщи след употреба на забранени субстанции. На последните 2 олимпиади се направи нечуван компромис с техните състезатели, като вместо да бъдат изхвърлени всички руски състезатели каквито са правилата, беше създаден мутанта РОК.

10

Анонимен

преди 1 година

Рейчъл е родена в САЩ и от дете има българско и македонско гражданство. Коментиращите по-долу... Много Ви е яд, че наполовин българче пръкнало се на другия край на света прославя България повече от колкото Вие ще го направите за цял живот, нали? Така е със стотици БЪЛГАРИ спортисти, които взимат медали. Имаме десетки щангисти, борци, гимнастички, боксьори чесалисти включително и от оримпиади от всякакви етноси, които слагат форумниците от днес в малкия си джоб.

9

Анонимен

преди 1 година

Федерацията по художествена гимнастика да вземе пример от тениса и да проумее, че изключването на някои от най-добрите е в ущърб на общото ниво, в ущърб на самите гимнастички. Може ни се надяват на парични постъпления от награден фонд, не знам, но е ниЗко като поведение. Помним, че видни клечки от Великобритания публично се изказаха да не се допускали представители на Русия на олимпиадата още в Китай. Тъй че с омразатта, която се налага от сриващият се англосаксонки свят, с техния тумор, се уни

8

до всички мишки

преди 1 година

Тука коментират само мишоци.Радвайте се на успеха на българките и не пишете глупости.

7

Che

преди 1 година

Рейчъл?!? Wtf.. Явно някой има доста комплексирани родители.Едно времв има казваха гърчеещи, сега им казвам простеещи.. Чалга-еещи

6

sd

преди 1 година

русия и белорусия - да заминават на 3 букви, нещастници

5

Анонимен

преди 1 година

Очевидно Русия и Беларус не са ги допуснали, иначе нашите щяха да са четвърти

4

Анонимен

преди 1 година

Не знаех, че и мъже (Стоянов) участват в художествената гимнастика.

3

Анонимен

преди 1 година

Кво е това Рейчъл ?

2

Анонимен

преди 1 година

До БАНко. Не иначе няма да могат да бият.

1

БАНко

преди 1 година

ДЕЦАТА НА РУСИЯ И БЕЛАРУС УЧАСТВАТ ЛИ ????