74

ББ

преди 1 година

та питаме министрОто и резидентО,раша ни атакува с кораб...с подводница...с какво ще ги спрете?как ще спасите Бургазлии и Варненци?то и Украйна нямаше да напада ама ги убива от една година!факти!!!та вие го обслужвате и лъжете Народа ни с бля бля!!...а ще пратите костя...с копейките да ви откупи...Национални предатели сте!!!Няма правда...Няма Мир...Бог да пази България...от пУтриоте със замъци платени с животите на децата ви!!!

73

ББ

преди 1 година

и сайтчето,спазвам правилата Ви колкото и да са едностранчиво про путински,моля ви наложете същите и към пАсолството и руските служби!!!да е с аргументи и с факти моля!!!хиляди минуси ...заплахи...обиди сме виждали,време е да спрете ...Война е!!!путин няма шанс дори!!!

72

Николай

преди 1 година

До АнонименТъмночервени Кремълски те управляват .77 години те ти управлявят малкото мозъче.

71

ББ

преди 1 година

бедни духом от ***,затрихте живота на три поколения българи...в обслужване на ссср и раша!всеки с гънка може да го провери,тиквата плати над 3 милрд,за руски поток от вашите данъци...от джобовете ви,нямате армия..."генерали"с розови лимузини,нямаме лодки дори...и умишлено...за да сте мишена на путин...а костя със замък на варненското езеро...с животите ви,един руски кораб след два часа във Варна и няма с какво да го спре тоя лъжец!обслужващ путин и предаващ България!!!

70

Анонимен

преди 1 година

450 милиона суха пара сме затрили в тази укрокочина на фона на мизерията в страната!!! 450 милиона свещи да си купят с тях!!! Ненормални и без грам мозък кухи евроатлантически *** ни управляват!!!!

69

Лично

преди 1 година

Откакто в продължение на половин година се кйлняха, че няма да има задължително бодене и зелени паспорти, не вярвам на нищо. Вярвам че ще има и *** дето да се кефят на успехите на българската армия.

68

до 112

преди 1 година

Възраждане е 1

67

Анонимен

преди 1 година

Трнасджендърството трябва да бъде изкоренено. То трябва да бъде заличено, изчистено, прогонено от устите на цивилизованите хора, сведено до кратък момент от историята, когато е било във възход, прогонено веднъж завинаги обратно в огъня, от който е дошло.Източник: theamericanconservativeПревод за "Гласове": Екатерина Грънчарова

66

до 108

преди 1 година

кирчо и кокорчо? дето при тях всичко скочи двойно и тройно? където бензина гонеше 4лв? а мерси нЕма нужда

65

до бб

преди 1 година

за южния-руски-турски поток благодарете на ЕС че го спряхме понеже не беше политкоректен , ноо разбира се за северния поток нямаше проблем - е това показва западните ни приятели какви са ни "приятели"

64

ББ

преди 1 година

До срамотанаглее руската пропаганда от пАсолството...над 3 милр.ни струваше руски поток построен от агента ви буда...без да можем да вземем и молекула газ,да си убиващ жени и деца...да си фаши.т не е ценност,ще продължив да помагаме на Украйна...Народа ни и хората ще продължат,въпреки пропагандата ви и манипулацийте...има Бог...това че руснаците сте се отказали от него...си е ваш грях!!!обявихте ни за...вражеска,само защото искаме да живеем Свободни!!Бог ни я е дал!!! и путин със сармат...?

63

Та както казах....

преди 1 година

когато и да убиеш руски агресор или русофил е все късно.

62

до 103

преди 1 година

един пробит долар или 30 сребърника те черпиха от хамерика за България

61

Божееее

преди 1 година

ама те крадат с бочко,имат пари за пеевски да купува гласове и прави партии от комунисти,грабещи българите,ама за армия и оръжия нямат,за розови лимузини имат "генералите"ама за армия бранеща България нямат,бачкат си за путин това е истината,искат още роби,те с къщи в барселона,ние ще ни гостят със сармат руснаците! и му викат неутралитет,сармат и неутралитет???заплашиха ни руснаците с ядрена ракета,всеки да провери!и резиденто ги обслужва!

60

срамота

преди 1 година

До кога някакви келяви евроджендъри и кравари ще ни командват и унижават? Който иска да слугува на краварите ,да тръгва към Оссрайна! Да вземе със себе си и наглите нацисти ,които хрантутим по курортите.Тези пияници и развратници ни струват вече над 1 милиард ,с които можешме да построим поне 10 супер болници ,вместо да събираме капачки.Даже и навлеците от Оссрайна ни се присмиват на глупостта.

59

Анонимен

преди 1 година

еее как се изложихте ,как може някой началник от ЕС да се налага да ви нареди нещо, трябваше да се наведете още преди да дойде

58

ББ

преди 1 година

Дори не разбирате,...Света ни ще оцелее въпреки напъните ви *** и ***!нямата капацитета...а ядрените на путин...рекет ли?дори няма да излетят!!!БГ е управлявана от роби на путин...примитивни и не работещи за Народа си хора!...самообяви ви министърката на финансите за...фалирала,което е лъжа и е за затвор!къде е гУшев?заради това идва големият брат на магнитски тези дни...оплачете се на...путин...***!!!имаш пари за руски потоци...а нямаш за армия да брани Народа ти???къв министър

57

Анонимен

преди 1 година

България спешно трябва да модернизира армията си.Може би трябва да се помисли дали не трябва България да отделя 2.5% от БВП,поне докато не настигнем Румъния

56

Анонимен

преди 1 година

Какво ревете тука? След 2 седмици има избори и про'с'таците ПАК ще гласувате за ЕС и НАТО.

55

Анонимен

преди 1 година

Френският евромошеник Бретон трябваше да бъде на'р'итан до париж.