76

Вън!

преди 1 година

Янките вън от Европа и Черно море!

75

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Само не разбрах как Черно Море е важно за сигурността на САЩ когато двата региона отстоян на 15 000 км един от друг ! Доста нагло от страна на пиндосите!Сигурността на Черно море и държавите от региона ще бъде гарантирана само и единствено ако САЩ НЕ присъстват тук !

74

Анонимен

преди 1 година

Янките,не са " добре дошли в Черно море"! Казвам го,да си го знаят!!! Посейдон ще ги Преследва в Черно море!!!-:))))))))

73

Българка

преди 1 година

Опикания дрон.

72

Анонимен

преди 1 година

Замърсяване от войната и ученията на въздуха и природата, всичко това е вредно и опасно и за хора и за животни, и за растения. Нали всички искат зелена и чиста природа, е как. Много е възможно и аномалии от военни действия да се предизвикват в земните недра, като земетресения и др. Няма ли да се спрат и едните и др.

71

Анонимен

преди 1 година

НАТО и източен фланг. НАТО е съюз за защита на мира. Не за водене на война. Война има между Русия и Украйна. Ако се твърди друго значи войната е световна.

70

Ох горките САЩ

преди 1 година

Не владеят Черно Море! Да ги ожалиш! Някой им се съпротиви! И им показа граница докъде може и докъде неможе! Горкия хегемон! Нее свикнал, в Европа само съюз..роби!!

69

Пловдив

преди 1 година

Палячовците,превзехте ли Москва?Жалки хора,с дребни душици, нещастници.Вие сте трагедия,пародия.

68

Те САЩ

преди 1 година

Просто невинна и вирно обучават украинци, финансират Украйна, дават им оръжие, сателитни данни, разузнават с дрон, пращат инстректори и персонал в Украйна, но иначе това не е прокси война изобщо! И те не участват в нея ;))

67

Ох горкия дрон

преди 1 година

На САЩ, дито мирно и тихо си шпионирал военната зона 100000 км от САЩ за да достави данни на Украйна!

66

Анонимен

преди 1 година

Черно море е на държавите, които го обитават.

65

Анонимен

преди 1 година

В Черно море трябва да разчитаме на трите членки на НАТО България, Румъния и Турция да поемат водеща роля Като как точно България ще поеме водеща роля? С кои си самолети или кораби? Или ще трябва да купуваме екстрено такива от бюджета? Или пък със заем?

64

Анонимен

преди 1 година

Добре, че са САЩ. Пръскат трътките на руснетатa както си поискат 24/7. Враговете на демокрацията трябва да се елиминират и унищожават методично!

63

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "нали санкциите не ви притесняваха, какво сваляне на санкциите искате" ------ ттъъъттп си ти мууууучо, тъътп! Премахването на санкциите са за да може поне малко да си вдигнем стандарта на живот! Както се видя от тези санкции най-пострадилите са обикновените европейци!

62

Анонимен

преди 1 година

къв флот бе жендър4ета?!?!?! Няма флот! Това беше! Кинжалът занули целият краварски/натовски флот! И краваарите признаха, че няма с какво да противодействат на тези ракети, а още от началото рашките ги разработват именно с цел самолетоносните краварски групи! Стигне ли се до пълномащабна неядрена конфронтация, целият натовски флот, който не е на док ще бъде потопен в първите 24часа.

61

Gorskio

преди 1 година

Хаха - само дето Турция е в НАТО и никога няма да потопи американския флот. Сещаш ли се д.би.л? Защото са съюзници. Не като *** - днес са с теб в ОДКБ, утре те отсвирват (Армения, Нагорни Карабах). И.дио.тите помните като рибите - 3 мин

60

Подготвя се

преди 1 година

Референдум за подкрепа на Украйна в целия Европейски съюз

59

Анонимен

преди 1 година

И защо така? Рyндьо Paдеф няма ли да поведе армията ако ни нападнат откъм Черно море?

58

Анонимен

преди 1 година

Омръзна ми САЩ да са на всяка манджа мерудия. Тия само разджуркват света и търсят личните си облаги, не им пука за никого.

57

Анонимен

преди 1 година

'' Неутралитет в Урайна и сваляне на санкциите '' .................................. чекай чекай малко ... нали санкциите не ви притесняваха, какво сваляне на санкциите искате ?? Или искате сваляне на санкциите за да може 1% приближени до путин милиардери бандити пак да се разхождате из цивилизования свят, докато 99% от народа ви плаща сметките и умира за дворците и яхтите ви ??