96

Анонимен

преди 1 година

И ЗА ТОВА СА ВИНОВНИ ЯНКИТЕ ЗАЩОТО ЗА 18 ГОДИНИ В НАТО НЕ НИ ДАДОХА НИТО ЕДНА СУБСИДИЯ ЗА ДА ГАРАНТИРАМЕ СИГУРНОСТТА НА ЧЕРНО МОРЕ,АЛА НИ ВЗЕХА 3 МИЛИАРДА ЗА ВАДЕНКИ НА САМОЛЕТИ!!...

95

баба мара

преди 1 година

ние сме в нато и ес без референдум изобщо не искам защитата на сащ да се махатот балканите и черно море само воини ще ни докарат махаите се нито съм ви каниланито някои ще ме напада ние сме тук от векове за векове мир и дружба не навоината не на смър-тта

94

Китайски Балон

преди 1 година

Пръскам

93

Анонимен

преди 1 година

Вашингтон и неговите съюзници мечтаят да превърнат Черно море в основна точка на напрежение, за да провокират и отслабят РФ, но Президентът Путин няма да си даде руското море. Непотопляемият самолетоносач и ракетоносец полуостров Крим и Севастопол стои на сража на мира и контролира целия огромен район не само на акваторията, но и на всичко, което заобикаля Черно море на стотици километри.

92

Анонимен

преди 1 година

Не ви искаме защитата.Нямате работа тук.

91

За тоя над мен

преди 1 година

Ще воювам с НАТО, ако продължават в същия дух.

90

Анонимен

преди 1 година

Вече са съвсем прозрачни намеренията им да отворят още един фронт на Черно море. Иначе няма как да докопат заветния Крим. Това автоматично ни включва във войната. Още един славянски, източноправославен народ хвърлен в касапницата. Добре им дошло.

89

Анонимен

преди 1 година

Янките да си гледат банките, че както фалират по две три на ден, скоро ще трябва да приемат българския Лев бухахахахахах

88

Yankees fuck off!

преди 1 година

янките нямат работа в Черно море. Това е все едно Русия да каже че присъства слабо в мексиканския залив.

87

Анонимен

преди 1 година

Majka си търсят краварите на хиляди километри от краварника. Те предизвикаха този конфликит и искат да вкарат още държави в тази кървава баня.

86

Анонимен

преди 1 година

А няма нужда! Най-сигурната защита е да сме приятели с Русия и пак да си бъдем братушки. Че то се видя, колко са надежди щатите. Дрон, напичкан с електроника за 60 милиона долара, просто го напръскаха с малко керосин и веднага издъхна.

85

Петрос Вангелис

преди 1 година

ПОНТОС ЕУКСИНОС / МАВРИ ТАЛЛАСА Е ГРЪЦКО И РУСКО ЕЗЕРО..НИКОЙ НЯМА И МИЛИГРАМ ПРАВО НА ДОСТЪП ДО ГРЪЦКА И РУСКА СОБСТВЕНОСТ...ГЪРЦИЯ И РУСИЯ ВЛАДЕЯТ БАЛКАНИТЕ И МАЛА АЗИЯ , КАКТО БЕШЕ в 9, 10, 11, и 12 ВЕК .....ОСОБЕНО САЩ и ПУДЕЛИТЕ : ТУРЦИЯ и Бвилгариа .

84

Анонимен

преди 1 година

Ама само как го издухаха тоя дрон, чак на ония им се привижда самолетно гориво.

83

ББ

преди 1 година

...презрение само!!!

82

ББ

преди 1 година

До Анонимен и Черно море от кога стана бащиния на...путин???международни води са!!!този път ще гризнете дървото,дрона бе просто...дайте ни повод...е дадохте ни,няма да има живи за медали следващият път!вие бяхте първи!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!Бог ни дава животите като Свободни...не дължим нищо на убиеца путин!!!

81

ББ

преди 1 година

открихте топлата вода,ами руски агенти управляват,те откровенно и нагло работят за путин,манип,улират Народите си,рекетират ги,държат ги бедни и безработни...за да са зависими!?и ЕС финансираше от 30 г...тези престъпления и путин!!!

80

Анонимен

преди 1 година

До сега колко лета сме изкарали на Черно море, ние и цяла Европа? От кога стана опасно? По-скоро американците трябва да прогоним, че те го правят опасно. Американски *** на черно море не се е пекъл, само руски и български. Американските газове освен да хвърлят и бомбандират друго не знаят

79

Анонимен

преди 1 година

На аморфната болшевишка биомаса, дето се изля в Украйна, москалите й викат "армия". Та кой знае на какво казват "флот".

78

Анонимен

преди 1 година

Какво ни интересува това нас, нормалните българи?

77

За всички русофили

преди 1 година

ще има място на мостовете на Витиня.