123

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се раздели Украйна както Германия на две части. Едната за Русия а другата за Беларус и ще мирнат. Укрите се местят в Нато и ес. Нали всички искат това.

122

До 127

преди 1 година

Този ход е напълно символичен- нещо като победата на Украйна в Евровизия! Жал ми става.. Хората гинат, те им дават символично късче хартия..

121

Анонимен

преди 1 година

Хахах шушляците извършват всякави военни престъпления а копейките тука се чудят как аджеба да ги оправдаят. Можело да се извършват престъпления защото виждате ли преди тях как някой бил извършил..?!? Що не влезете в съседа си с взлом с оправданието, че имало и други такива случай и само ако всички били наказани преди то само тогава е престъпление, иначе си е ок. Пробвайте с тези извинения и пред съдята после, мисля ще ви оневини с тези доводи.

120

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 127 Трябваше Крим да го арестува днеска но може да не са чули новината.

119

До 122

преди 1 година

Муцка..Докато има човечество ще има войни! И по силният, ще побеждава! В слечая по силният е Русия..нищо лично мила :) Такъв е живота!

118

Анонимен

преди 1 година

Ходът с ареста на Путин е силен. Има голямо прорагандно значение. От практична гледна точка е наивен - няма изгледи за последствия в посока смяна на Путин. От гледна точка на мира е по-скоро неуместен - връзва ръцете за преговори и поставя още едно условие за двете страни.

117

ШУБЕТО Е ГОЛЯМ СТРАХ

преди 1 година

ТИЯ В КРЕМЪЛ ТАКА СА СЕ ОС.АЛИ, ЧЕ ОТ СТРАХ ДР.СКАТ И ГОВОРЯТ САМО ГЛУПОСТИ? ИЗТРЕБИХА МАСА НАРОД - КЪМ ПОЛОВИН МИЛИОН И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ И РАЗРУШИХА ТЕРИТОРИЯ КОЛКОТО БЪЛГАРИЯ И СЯКАШ НИЩО НЕ Е СТАНАЛО?

116

Пошьол

преди 1 година

Верно, че рашиняците не са в ред хич. Бе те надминаха по малоумние и Северна Корея. Кремъл живее в някакъв измислен и нереален свят, както и много от рашняците

115

До 120

преди 1 година

Ами ако не знаеш Китай и Индия не са ги осъдили, както и други държави това са 5 милиарда от 6 милиарда души на планетата! На тях не им пука, печелят от войната! Само тапата Европа плаща и САЩ я впрегнал в санкциите като вол!!

114

Анонимен

преди 1 година

"Ама моля ти се скъпа, защо реагираш така като че ли Путин е първия агресор на света, а преди това никой друг не е нападал нелегално държави!" Ама муцка, нали трябва това по някакъв начин да спре с тези агресори? 21в сме вече, не както той си мисли, че е Петър I за да анексира територии. Айде цунки..

113

Анонимен

преди 1 година

От цялата работа най прееее....цакани ще са Беларус. Ни рак, ни щука и ние заради копейкин

112

Стига глупости

преди 1 година

Целият свят ви осъди знахарова! Върнете децата на родителите! Спрете да убивате!

111

До 112

преди 1 година

Ах така ли? И какви са благородните и с нищо не империалистични цели на САЩ? Нима не са хегемония, преврати и инсталиране на про американски правителства във всяка държава? Нео колониализиране? Те не анексират държави, държат ги под сонтрол с военно присъствие в 180 те бази по света ( 40 са в Германия), военна и финансова зависимост, енергийна зависимост, подкупи, санкции и марионетни правителства! А и тези 180 бази в 80 държави са им подарени от добро съпце ;))

110

Анонимен

преди 1 година

Крим и ИУ ще направят евроазийски союс с Русия, а останалата Украйна ще е неутрална но към Беларус.

109

Анонимен

преди 1 година

Единственият начин Русия да се сгромоляса е Бойко да пратим Бойко, Корнелия и Царя да основат партия в Русия. Е те тогава нищо нема да остане, всичко ке се окраде

108

ъцз

преди 1 година

абе вие слепи ли сте? идва някаквъв еврокомисар и отива в Сопот за да ни натиска да произвеждаме повече боеприпаси за Украйна, а Украйна днес ни иска и самолетите...естествено след изборите продажната сггган от ПП и ГЕРБ ще даде всичко което поискат

107

Анонимен

преди 1 година

Хахах тая май е яла кекави гъби? Не разбраха ли, че вече нямат думата

106

До 108

преди 1 година

Ама моля ти се скъпа, защо реагираш така като че ли Путин е първия агресор на света, а преди това никой друг не е нападал нелегално държави! Ако всички агресори бяха санкционирани и наказани от закона, можех да го взема на сериозно! Но кой може да вземе насериозно закон, когато САЩ стои над закона! И не всички са равни пред него! Това нее вече закон, а фарс!!!

105

Zеленски

преди 1 година

До 105. А бе не ви ли омръзнаха тези смешни путински мокри сънища. Каква цяла Украйна ще превземат като от половин година не са мръднали, а даже украинците си върнаха 40 процента от окупираните територии.

104

До 108

преди 1 година

Тази "операция" се повтаря от години! Мракобесеца Буш в Ирак, Мракобесеца Обама в Афганистан и Сирия, Мракобесеца Клинтън в Либия и Сърбия, мракобесеца Ердоган в Сирия и Ирак! Обикновено им дават Нобелова Награда за Мир и медал!