101

Анонимен

преди 1 година

Намажи си ските и си нарисувай ,една Меца ,да те изпапка !!Мицков СКИ !

100

Мицков"ски"

преди 1 година

И като се събудих видях ,че краката ми са отвити и чаршафите опикани...

99

Анонимен

преди 1 година

"Няма да има конституционни промени под българска диктовка" -- ще има и още как, само стой и гледай. Още не знаете с кой си имате работа, бедна ви е фантазийката.

98

до ВеликаМакедония

преди 1 година

И какво ви е толкова "великото"...а сетих се Скопския Дисниленд...това наистина е ВЕЛИКА ПАРОДИЯ !!!

97

Анонимен

преди 1 година

Престанете с Бг паспртите !И ,затворете границата И,не ги споменавайте !Изобщо !

96

Анонимен

преди 1 година

До татар-шегаджия МК са на вентилатрни чинии.

95

Малко за историята

преди 1 година

До Македонец: Пак ли? Има запазени архивни кадри как с цветя са посрещани българските войски в Скопие. А след това сърбите са карали учениците да започват часа с думите "Ний сме прави сърби". Те са ви колили, не ние. Те са ви създали "македонският език".

94

татар-шегаджия

преди 1 година

до Македонец-119...с тая твоя малка чикийка можеш само да ме почешеш по оная ми работа...А пропо да попитам у РСМ има ли въобще самолети или още сте на фърчила..???

93

pena

преди 1 година

Няма да има и ЕС :-D

92

Анонимен

преди 1 година

До Грък ли е тоя? Найвероятно е някой агент на натоска държава. ДПМНЕ членува в ЕНП с ГЕРП.

91

Македонец

преди 1 година

Май пак ще колим татарски балгари!! Само ни елате. Немате толкова самолета да си изводите битите

90

до Македонски

преди 1 година

Пак си сънувал...защо не си минал през Сърбия за Австрия за по кратко, а си се търкалял с българските шопари по българските пътища???Явно и теб те тегли носталгията към родната ***...А *** да знаеш прасета като теб без род и корен дал Господ навсякъде...само в Северна Македония сте по древни ШОПАРИ оти произлизате от лявотоМъдо на Сашко Македонскио...ха-ха-ха...

89

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Този пишмян...македонец,първо да върне 50 танка,коити България им подари,когато се обявиха за...самостоятелна държава преди 30-тина години.

88

Анонимен

преди 1 година

ДАЛИ 7-70 ИЛИ 700 ЯВНО МИЦКОСКИ РЕШАВА. НЯМА ПРОБЛЕМИ МИЦКОСКИ ПРИГОТВЕТЕ ОПТИКАТА НА КРИВИТЕ МАКАРОНИ ЩОТО ИМА ДА ЧАКАТЕ, НО ВИЙ СТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА ВЕЛИКИЯ САШКО И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ВИ СПРЕ, НАЛИ!!...

87

Анонимен

преди 1 година

До Малко за историята Все едно и латиницата е турска, че е измислена в Цариграт но сега е турски и така става турска. хахахахахах

86

Анонимен

преди 1 година

Ще гледате Европа през крив макарон

85

Македонски

преди 1 година

Изобщо и не ми требе Еврооско. Преди ден влизам в балгариа на пат за Австрия.. Европа.. уж. патя разбит, отстрани на пат *** гризе кофа за ***!! Сопират ме полицаи които до суш изглеждат като шопаря с кофата. И ми искат евро. Казуват шом караш Тесла имаш евро бол, дай малко че и ни деца чуваме.

84

Анонимен

преди 1 година

До Българин Мицкоски се застъпи за Ванче. Знае че е искал независима Македония. Но само дотука е общо между тоя и Ванчо, защото Ванчо признава само албанския народ а няма никакъв маке народ а бг. Мицко е просто лъжец а вероятно и агент на турците или сърбиите..

83

еле па тоя...ТУЛУП !

преди 1 година

Мицков "ски"...скоро ще му гледаме и на него сеира и той нелегално ще забегне нейде в чужбина като онияТулуп Георгиев"ски"...Ние българите сме търпелив народ и ще почакаме да видим ЦИРКА на северомакедонците...а до тогава Еуропската уния ще си я гледат само през крив северомакедонски макарон !!!

82

Петю

преди 1 година

Мицкоски: Няма да има конституционни промени под българска диктовка-ами няма да има ЕС под Македонски Натиск.