121

Анонимен

преди 1 година

До Българи смотани, __ ДА ТАКА Е НО ОЩЕ ПО-УНИЗИТЕЛНО Е ДА СЕ МОЛИТЕ НА БЪЛГАРИ СМОТАНИ, НАЛИ!!!...

120

Анонимен

преди 1 година

До проф.БожидарДимитров Не е от 1945 г. Сърбия и Гърция се овобождават още 1830 г. и от тогава имат претенции към бг не само към Македония. Спомни си патриаршия, фанариоти, войните

119

татар-шегаджия

преди 1 година

Не са добре край Вардаро.Секогаж кажуват,дека не само месечината е македонска,току и звездите на македонски нашепнуват. Ама от мене само едно сакам да им кажувам-албански треба да се учат.Горното го написах на един език,който според техните академичари бил ''посебен'' /отделен/и немал нищо ''заедничко''с булгарския.Сигурно и вие нищо не сте разбрали /не сте ''сфатили''/ Това е шега, разбира се.

118

Анонимен

преди 1 година

До Маке Понеже се различава от сръбския, сърбите измислиха че бг езика е маке. Ако признаят че е бг език тогава признават че са окупирали бг след ПСВ и дължат кръвнина.

117

проф.БожидарДимитров

преди 1 година

до Маке 125...по скоро си бил си се бил напил...такова жювьотню кат македонски език не е съществувало преди 1945г. Ето ти една ИСТОРИЧЕСКА СПРАВКА:Македонският език е най-древният език познат на човечеството. Азбуката му е приета с решение на просветния отдел на Битолския окръжен съвет на Югославската Компартия от 21.05.1945.

116

реалити шоу

преди 1 година

Изпитана македонска рецепта на шеф Манчев:Слагаш две павета да врат и една северомакедонска глава.Един час,след като паветата омекнат и главата на Мицков"ски" е...готова.

115

666666666666666666

преди 1 година

Какво ни занимавате с тия сръпски чикиджии. Да одат на *** си у п...

114

Маке

преди 1 година

До професорот. Македонскиот език беше еден од трите официални езици во бившата федерациа.

113

Щирлиц ги разкри

преди 1 година

Гърците искали БЮРМ да се прекръсти на Горна Македония,но македонците не се съгласили,защото името Горна Македония пазели за Луната...

112

Анонимен

преди 1 година

Християн е българско име ако не знае някой наш политик да му каже

111

Ганди

преди 1 година

Тия индианци не спряха да се хапят сами по гъ за ,ще гледат ЕС само през крив макарон

110

Мицков"ски"

преди 1 година

И ако искате да знаете хАмериканските преэиденти Георге Бушовски, Дончо Тръмповски, Бильо Клинтовски са македонци, Баро Обамовски е половин македонец от майка египтянка....ха-ха-ха...

109

Анонимен

преди 1 година

До татар-шегаджия Ски щом са друга висша нация на Александар Македон-ски. Ние сме татар.

108

проф.БожидарДимитров

преди 1 година

АМИ ТО НЯМА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК...Не съществува такъв...По времето на Сашко Македонскиот ВСИЧКИ са говорили на гръцки. От царя до най-простия оФчар...щото са били гръцка васална територия.Когато България ги завзема след война с гърците- там се е говорило БЪЛГАРСКИ защото са имали български владетел...После са територия на Сърбите ... ДАЛИ ИМАШЕ МАКЕДОНСКИ КАТО ВТОРИ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК В ЮГОСЛАВИЯ ? НЕ ! Та кой от тези три езика македонските оФчари смятат за "македонски"?

107

татар-шегаджия

преди 1 година

до Анонимен 135....по скоро се раждат със сръб"ски" Бай Х.Й вЗадницитеСи...

106

татар-шантажист

преди 1 година

Мицков"ски", слагай наколенките и се явявай в Изповедалнята в София :))) Другия вариант е да учиш албански :)))

105

Анонимен

преди 1 година

Ковачески официално ще подпише капитулацията на Македония!

104

татар-шегаджия

преди 1 година

до Анонимен 136 и 137....та значи казваш че северомакетата се раждали скиори и сигурно лъскат/пардон/карат ските си с "къси"щеки...Що ли не ме учудва...

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Мицкоски не се прави ами е сериозен.

102

татарчето до Петрич

преди 1 година

Най ми е смешно,че Заев,Пендаровски,Мицкоски и Буяр,всички излизат от единствения им университет и са на една възраст. Все едно си взел един випуск студенти и си направил от тях политически елит.Това е показател за комичната им бутафорна държава.