161

Днес бг

преди 1 година

Тук един гнусен психично болен сорос-оиден Т Р О Л , постоянно обижда Македония и Русия. За това му плащат, но живота му струва пукната пара.

160

аман бе

преди 1 година

До Куманин Гагавузот учени като теб ва

159

Куманин Гагавуз

преди 1 година

Македонци има, българи няма..Българи=Кутригури, Хуногундури, Утугури = няма от 9 век -- 864 година..когато хан Баръш , се пославянчи, и стана кзар Борис .

158

Митко USA

преди 1 година

Хааа,ще има Мицкоски, ще има !И хоро ще играеш даже!Само гледай да не е голо хоро !ХА ха :)

157

Аама

преди 1 година

Не бе... не, не, ама.. недеееейте бе... такива неща да правите !

156

Анонимен

преди 1 година

Явно собствениците му в Кремъл, му плащат достатъчно, да няма нужда от Европа ... нещо подобно на нашия Копейкин. За тези хора няма нито принципи, нито мопрал ... важното е кинти да падат.

155

Божееее

преди 1 година

ама гАспадаря му от мАсква му плаща да сее вражди и омраза,децата им и бъдещето им нямат значение за п,утин и тоя пол.ч.век!

154

Хахаха

преди 1 година

тоя се взема за фактор,САЩ и ЕС ще ти позволят да застрашаваш Народите им с слу.и.нажа ти на путин?ще пуснат руски троянски в ЕС?обричаш народа си на позор и мизерия,българите искат толерантност и истината,нищо друго!

153

ББ

преди 1 година

то и предшественика ти работеше да сте руска колония!орбан го скри избяга като мишка,скоро и орбан ще му се наложи да бяга!Война е!няма лични...и его!!!и скоро няма да има къде да бягате...освен мАсква...а след путин?къде...?да мразиш за ...копейки не е ок!!!мъниста са..

152

маке история

преди 1 година

До татар-шегаджия Македонското ДПМНЕ е пребило турци и бг татари и фашисти и е освободило Македония в 1991 г.. това ще е някаква нова маке история.

151

татар-шегаджия

преди 1 година

И АРКАТА е БОЖЕСТВЕНА...гипсова отливка...само Айфеловата кула ми липсва...

150

татар-шегаджия

преди 1 година

ХА-ха-ха,,,Светът е оцелял защото се е смял...И аз като отида в Диснилед Скопие се смея постоянно...Особено на ПИРАТСКИЯ КОРАБ в гьола...

149

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че ще има и този на снимката ще ги предвожда като главен инициатор. Той още не знае как работи ЕС. Ще подпише като поп и ще развее новата конституция във въздуха като национален герой.

148

Анонимен

преди 1 година

До БЪЛГАРИ-АРТИСТИ__ КОИ СА ТЕЗИ МАКЕДОНЦИ ДЕТО СЕ ПРАВЯТ НА БЪЛГАРИ-АРТИСТИ ?!!...

147

Анонимен

преди 1 година

До татар-шегаджия__ БЛАГОДАРЯ ЗА УДИВИТЕЛНО СВЕЖИЯТ ХУМОР. НЕ ПОМНЯ ОТКОГА НЕ СЪМ СЕ СМЯЛ С ТАКОВА ИСКРЕНО УДОВОЛСТВИЕ !!!

146

# АРЕСТУВАЙ МИЦКОСКИ

преди 1 година

ПОМАГАЧА НА ПУТИН....

145

Анонимен

преди 1 година

До БЪЛГАРИ-АРТИСТИ Ти първо кажи кои са българите в България??.. черните кучета сега искат да прехвърлят шизофренията си и на македонците.

144

Влади

преди 1 година

Ми, сори, Майкъл! Толкова наши хора загинаха заради тази прокълната земя. Никога повече кръв за Македония! Загубиме три войни заради тези чукари, загубихме Беломорието и Централна и Северна Добруджа. Да се пишат прави срби и край! Европата - през крив макарон!

143

Не на ДПМНЕ

преди 1 година

Мицкоски защо има ВМРО защо не е сръбско или гръцко ВМРО. Защо ВМРО след ПСВ се разделя на българско и югославско, защо са тия чети и защо сърбите вкарват армия и слагат огради. Сигурно ги е страх от ВМРО но нали става македонско и щгославско а не българско и тогава от какво ги е страх. че е било ВМРО бг стига бе

142

Скопски историчар

преди 1 година

Урунгатната Академия на Неуките съущавъ: След дълбоки и конструктивни разкрития от достоверни македонски исторически личности с по висока от най-високата степен на мостлайкли излизат данни че Нане и Вуте-тайните агенто на Льоша Мъкадоски са отвлекли навремето от Поволжието двамата бесарабски българи братя Кириленко и Методиенко, и га същите искали да публикуват азбуката те ги извели на конски вряг до Скопска Атина, издали им кръщели на името Кире и Мете и пратиле мишан до Една гуляма БГ държава.