181

Карл Бенц

преди 1 година

На вниманието на северномакедонците: проф. Николаос Мицопулос - гръцки учен, е казал кой какъв е, къде е бил, живял, език говорил и т.н.

180

Анонимен

преди 1 година

ама тия гадинкиии не се ли сещате защо не искат да напишат българи в конституцията, ЗАРАДИ БЪЛГАРСКИЯ ГЕНОЦИД КОЙТО СА ИЗВЪРШИЛИ И ОТ БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ ДА СТАВАТ НЯКАКЪВ ДРУГ НАРОД - МАКЕДОНЦИ.

179

Анонимен

преди 1 година

ЕВАЛА НА АГИТКАТА НА ПАРТИЗАН БЕЛГРАД ИГРАЯТ С ВАРДАР СКОПИЕ МИНАЛАТА СЕДМИЦА И СКАНДИРАТ - БУ-ГАРИ, ВИЕ НЕ СТЕ МАКЕДОНЦИ, МАКЕДОНИЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА, ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ Е БЪЛГАРИН ХАХАХАХОНИЯ *** ПУКАТ ПРОТЕСТНИ НОТИ ДО ВУЧИЧ ХАХАХА. И СРЪБСКИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПА И МАКЕКОМСОМОЛЦИТЕ КОЛИШЕВКОВЦИ СИ ЗНАЯТ ЧЕ В МАКЕДОНИЯ ИМА САМО БЪЛГАРИ И АЛБАНЦИ.

178

Тъпана

преди 1 година

Тоя мицкоски да върви в Сърбия и да остави нашите братя да се присъединят към майка България

177

Румен

преди 1 година

За цените по хранителните вериги 10 коментара, за Македония 200 коментара :) До вчера никой не го пусна, ще му купят футболна топка и след това иска да каже кой ще играе. България ще влезе в Шенген с еврото, като влезе и Македония в ЕС, та сега ще ги вдигнат данъците. И Гърция играеше същата игра, така че накрая продадоха островите. Все пак вземете учебник по история и общувайте и правете бизнес с него.

176

ХРИСТО ИЗМИРЛИЙЧЕТО

преди 1 година

НЕ БОЙТЕ СЕ НА МАКЕТО ДЕЧАТА НИЙ ВСИЧКИ СМЕ ДЕЦА НА МАЙКАТА ЗЕМЯ. БЪЛГАРИЯ Е МАЙКА СВЯТА, ПОИСКАЙТЕ ПРОШКА,КАКТО ПИШЕ В ДЕБЕЛИТЕ СКРИЖАЛИ И ЩЕ ВИ СЕ ДАДЕ,НИКОЯ МАЙКА НЕ БИЕ СВОЕТО ДЕТЕ !!!

175

ХАЙДЕ БРАКЕ МАКЕ

преди 1 година

КРАТКА БЪЛГАРСКА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ 1966г том 3: МАКЕДОНЦИ - "1)название на населението на древна Македония, състоящо се от племена родствени с гърците и отчасти с траките и илирийците;2) българското население на историческата област Македония;3)основното население на на СР Македония и СФР Югославия."

174

ХАЙДЕ БРАКЕ МАКЕ

преди 1 година

КРАТКА БЪЛГАРСКА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ 1966г том 3: МАКЕДОНИЯ - "ПРЕЗ 1913г ПО БУКУРЕЩКИЯТ МИРЕН ДОГОВОР, БЕЗ ДА СЕ ДЪРЖИ СМЕТКА ЗА БЪЛГ. НАЦИОНАЛНО СЪЗНАНИЕ НА ПРЕОБЛАДАВАЩОТО НАСЕЛЕНИЕ ПО-ГОЛЕМИТЕ ЧАСТИ НА МАКЕДОНИЯ СА ПРЕДАДЕНИ НА СЪРБИЯ И ГЪРЦИЯ"; МАКЕДОНСКИ ЕЗИК - "слав. език. Създава се в резултат на особените исторически условия в Югославия и СР Македония след Втората световна война върху диалектната основа на велешки,прилепски и битолски говори, които принадлежат към българската езикова общност."

173

На какво отгоре 187?

преди 1 година

На много отгоре *** България е една от най старите държави в Европа с Велика история До преди 3 години беше и лидер на Балканите. И винаги е била лидер до нахлуването на червената армия 1944 И пак ще стане защото има икономически потенциал за това.СМ е бивша бг територия и пак ще стане. До 10 години ще молят даже да се присъединят към България.

172

Анонимен

преди 1 година

"Българин" -- ти не си никакъв българин, а някаква интернационална мижитурка. Путин е гений и герой за страната си, а ти си едно българско вонящо нищожество.

171

Българин

преди 1 година

Само да припомня, че преди много години нямаше никакъв проблем, да бъдем вписани в македонската конституция. Но тогава българите искахме македонците да си кажат,че се чувстват българи. Ама те не се чувстват такива... и се започна една.За мен...македонците и българите имат много общо и това е липсата на интелект. Вместо да градим мостове ние се дърлим с приказки. И като се добави и платените от Путин родоотстъпници и от двете страни.....това е положението.Нашите наследници ще ни се смеят...

170

И.Б.

преди 1 година

Г-н Мицкоски, ще има обаче конституционни промени под диктовката на ЕС, ако решите да станете неин член.

169

Анонимен

преди 1 година

МАКЕТАТА РЕШИЛИ ДА НАПРАВЯ РИМЕЙК НА "БОГОВЕТЕ СИГУРНО СА ПОЛУДЕЛИ". СЮЖЕТЪТ БИЛ ЕДИН МИТРЕ КРАЙ ВАРДАРО НАМЕРИЛ БУТИЛКА КОКА-КОЛА И ТРЪГНАЛ ДА Я ВРЪЩА НА КОКА КОЛА ХЕЛЕНИК БОТЪЛИНГ КЪМПАНИ-КОСТЕНЕЦ...

168

!

преди 1 година

Мицо , с теб и без теб промени в измислената ви конституция ще ИМА и българите ще са на първо място. Оди да пикаш на син камик !

167

Анонимен

преди 1 година

С копие, без копие, в Европа само с българи в Конституцията. Като ви уврат дебелите кратуни, ще влезете...

166

Анонимен

преди 1 година

абе докато не издухат сръбските мекерета от властта нищо няма да се оправи в македония

165

Бай Иван

преди 1 година

Така казаха и на Гърция за името , но клекнаха.

164

Сандю

преди 1 година

Мацко - вски , конституцията ще си я промените не под български , а под европейски натиск , мацко .Марш при сърбите , дупе дав ци.

163

един от вас

преди 1 година

Не проумявам кое не е ясно.Опозицията в Македония и Сърбия е финансирана от Русия , и правят всичко за оправдание на получените финанси.Трябва да ги оставим е буквалния смисъл.Не може насила хубост.

162

Хм

преди 1 година

Абе Мицков на ски, няма, няма и изскочиш от торбата с нафталина!