48

Име

преди 1 година

Що, нали са много гадни? Нашите електричари са готови да правят сФирчок на ауспусите, та послушайте ги и забранете тия "гадните двигатели". Какви австралийци сте такива?

47

Анонимен

преди 1 година

ИлИктричката като отиде в планината и не може вземе баира, а ток няма. Селю мелю, ти си този който не е мърдал на повече от две преки. Свикнал да го возят като мадама, не знае откъде се проверява маслото, иначе всички двигатели ги разбира и най вече ЗилИните Сделки които дадоха фира докато "умника" папагалства още.

46

Матадор

преди 1 година

До АнонименЕстествено, че имат предимства. Образовай се плийз :)

45

Матадор

преди 1 година

Тия па, ще питат населението какво мисли. Населението няма нъжната информация и образование, за да взима подобни решения.

44

Анонимен

преди 1 година

след екзалтацията идва изтрезняване! Модните сега електрокари нямат съществени предимства пред машините с ДВГ.

43

Анонимен

преди 1 година

Е що трябва да стане насилствено със закон? Ако се появят достатъчно електрически на добра цена, нещата ще се случат от самосебе си.

42

Анонимен

преди 1 година

Правилно.

41

До 1

преди 1 година

G-classe на Мерседес се произвежда именно в Австрия

40

Анонимен

преди 1 година

А някой някаде да е дал достоверна имформация колко струва на природата изработването - пройзводството на тези прословути батерии първо, второ когато човек си купи такава кола тя ще, е на километри и ясно е, че ще трябва да смени тази батерия а тя ще се окаже, че струва почети цената на колата как въобще на някой му минава през главата че ще е на сметка???

39

Случаен минувач

преди 1 година

До 41Водородът се получава при електролиза на вода. А токът може да идва от фотоволаици.

38

Анонимен

преди 1 година

Не е забрана за използването на вече произведени, а за забрана за продажбата на нови автомобили с ДВГ. Има доста голяма разлика. Ако се продаде една кола с ДВГ през 2035, може да се използва 10-15 години. Ако до 2050 не са направили батерии, инфраструктура и всичко което сега куца на ел. автомобилите, да им таковам производителите. Обаче тук въпросът е че в тези държави има лоби на навързани производители да части за ДВГ. Пак за пари става въпрос.

37

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувачА водорода идва от Космоса, сам, у тръби. Дъздай ти един куб. м. водород да те видя как и с колко допълнителна енергия ще е?

36

АнонимеН

преди 1 година

БЕЗСМИСЛЕНО Е ДА СЕ КОМЕНТИРАТ НЕЩА КОИТО СА ПРЕДВИДЕНИ ЗА 2035-ТА ГОДИНА ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛО ПОНЕ 2025-ТА ГОДИНА :D

35

Случаен минувач

преди 1 година

До Браво.Точно така, мене скоро ми разказаха история за 2 коли, едната електрическа, другата нормална. Тръгват от София за Плевен. Електрическата закъсала преди Плевен и се наложила колегите им да дойдат с нормалната да ги приберат. Обаче се оказало, че няма къде да заредят електричката и било страшно ходене по мъките, докато успеят да я върнат в София.

34

Случаен минувач

преди 1 година

Първият завод за синтетично гориво вече функционира в Чили, построен от Порше. Очаква се до няколко години да се пуснат още такива производствени мощности. Тогава синтетичното гориво ще поевтинее. Принципът на работа е - взема се СО2 от въздуха, който реагира с водород при висока температура и се получава синтетичен бензин. Ако това нещо се масовизира, атмосферата даже ще обеднее на СО2. И тогава противниците на ДВГ просто няма да имат апгументи.

33

Браво

преди 1 година

Тези хибриди и елетрички са голяма измама. И при колите с ДВГ се лъжеше, че с 4.5 литра минаваш 100 км, но при тези нещата са на друго ниво. Пише, че рейнджа е 500 км, тръгваш и на 200-тя вече си изгаснал, закъсал някъде, оставен на произвола на съдбата. И сега ще излязат електричарите да ми обяснят, че карам грешно и да съм пъплел като бабичка за да мина още 5 км. Аз ще карам ли да сригна донякъде или ще смятам батерията дали ще избута, да спра парното, или може би да изхвърля жената и детето??

32

Име

преди 1 година

Така, както вие забранявахте да имат хората коли с ДВГ, така май трябва на вас някой да ви забрани да мислите, че не ви се отдава нещо. Теслари недодялани.

31

Име

преди 1 година

АллоУУУ, теслари, къде сте бе? Кво става с въздесъщите ви електрокари? Май няма да ги бъде така, както си мечтаехте, а?

30

Анонимен

преди 1 година

Ко стана е? Ko stana e? АХХАХ!

29

Анонимен

преди 1 година

А някой от нашите управляващи няма ли да защити интересите на обиккновения човек???