198

Анонимен

преди 1 година

Може да се каже, че Киро П. сам или в съдружие с К.Н. спаси Украйна в първите 6 месеци на войната, осигурявайки снаряди за тежкокалибрените 155 мм оръдия и 122 мм гаубици, боеприпаси за реактивните системи за залпов огън РСЗО, за ръчните гранатомети РПГ-7, противотанкови управляеми снаряди и милиони патрони за автомати и леки и тежки картечници Калашников. Нинова отричаше, но Петков се хвалеше с тази помощ. Наскоро комисарят по въоръженията мина на преглед във ВМЗ за ускоряване на украин.поръчки

197

777

преди 1 година

Голяма смешка, нали вие ни вкарахте в канала, за няма и половин година управление. Хазната не е била така продънена от 15 години. Вие я продънихте за месеци. Браво бе, то това с,,можене,, става.Да си ходиш и никога да не те виждаме вече. Майтапчия!Внимавай българино за кого гласуваш!

196

про100 Киро иКокорчо

преди 1 година

Айде ЪРььь У ЛЕВО !!!Хванете ме за ПАРАПЕТА !!!

195

ОФчо

преди 1 година

Кире Т., за да напрайш "кабинет" първу трябвъ да спечелиш изборите с 51%, демек - Абсурд. Другият вариант - коалицийкъ, нъл помниш колку изкара първия път - цели Шест Месецъ! Верну, за тия Шест Месеца, Ти успя да вкараш Бг в такава криза, от която няма да можем да излезем и след Шест Години!

194

Анонимен

преди 1 година

Вместо да си призначт, че теглят кредити за социалните плащания и да затегнат коланите, обещават да харчат още пари и да ни вкарват в нови дългове. И на всичкото отгоре се чуват гласове за повишаване данъците за истинския бизнес, на който и бездруго вече свалиха кожата от задължения. Така икономика не се гради.

193

дядо Стефчо

преди 1 година

Тоя какъв е тиняк

192

Анонимен

преди 1 година

То е ясно Вие няма да затягате коланите, ще ги затягаме Ние. Кирето ще вземе някоя кака и със самолета за сметка на данъкоплатеца към Гърция да огледат гръцките парапети.

191

Мазен паразит е тоя

преди 1 година

Омазнен от престоя си във властта. Също като БОКО. Лика прилика. И май ще се вземат. Под егидата на Козяк!

190

Анонимен

преди 1 година

Вчера Корни лъжата вика няма да подкрепят затягане на коланите и данъчни промяни, днес синчето и Киро Канадеца повтаря дословно същото, къде е обаче Юда брадата той какво мисли и той ли подкрепя Корни

189

Анонимен

преди 1 година

Ще направиш ти на маку си у п.ата

188

Анонимен

преди 1 година

По добре да не правите кабинет специално вие. Вие я докарахте почти до фвалит. Всеки друг да.

187

its me

преди 1 година

На разни "политици" им стана навик да обикалят кафетата в центъра и да твърдят, че са народоодобрени и народоподкрепени, да ги изброим ли Борис Джонсън, кафе Табаков на центъра, и този кафетата на Старбъкс и тези асоциирани с тях, никой не им бил казвал нищо докато обикаляли, в нета също може да изразяваме мнение, Борис Джонсън беше ужасен, а и е турчин, такива турски идеи и навици, плс

186

Анонимен

преди 1 година

Кики няма предпоставките да е лидер- той е мазно пльоснат по корем пред стопанина с винаги да на устата! Не ви ли е срам това да ви е лидер?!

185

its me

преди 1 година

Това е просто обидно, с обикаляне на кафетата да се управлява държавата

184

пенсионер

преди 1 година

кико продължава да ни ПРОДАВА надежди :) въпроса е дали ние сме готови да му плащаме за това отново

183

its me

преди 1 година

и какво му е трудното? върти се около кафетата на властта, отзад на БНБ на Старбъкса, където бил "Харвард", кое му е трудното на тоя, и не само там, разни кеймбриджки кафета, ама плс, аз не подкрепям автоматично всички влезли в кафето

182

баба Пена

преди 1 година

Сега разбирам аз каква е работата - ПП+ДБ са си направо БСП. Нищо по различно, само абривиатурата е сменена ама идейте са същите - да се харчи на макс, да вдигнем стандарта на живот с заеми, кой ще ги връща не е важно, важното е да има кинти който да се раздават без да се мисли.

181

its me

преди 1 година

този се върти около нас цяла седмица и твърди сега че е подкрепен

180

За демокрация

преди 1 година

Ще гласувам за ДА,България ....но съм скептичен за голям успех. Защото народът ни е ........мисълта на тиквата...... потвърждение.....САМО В БЪЛГАРИЯ НА ЗАВЪРШИЛИТЕ В ХАРВАРД СЕ ПРИСМИВАТ, А НА ЗАВЪРШИЛИТЕ ШКОЛАТА НА МВР ИЛИ БИБЛИОТЕКАРСКИЯ ИНСТИТУТ....са отворени всички врати...тези ценни (само за България ) кадри са навсякъде...и дори във Върховните съдилища или членове на Конституционния съд. Милиционерските прависти... в момента създават ,тълкуват и решават правото в България. Тъжно..

179

its me

преди 1 година

? този мързел и припрян псевдоработещ канадски венеролог ще направи... какво? пак?