128

????????????

преди 1 година

Какви са тия предсмъртни ридания на Кешев?! Хората си умират от смях от неспокосаната художествена самодейност на милиционера от Симеоново....

127

Мафията

преди 1 година

На записите директно се цитира ПП и ДБ, както и Кирил Петков. Чува се и гласът на Едрев, който е съветник на Кирил Петков и е посредник за поръчката по лансираните убийства.

126

Анонимен

преди 1 година

Иван Гешев от Мирково върви по стъпките на селянина от Мировяне и с неговия доказан ритнитопковски талант да си се посвещават изцяло на футбола заедно с Бойко

125

Анонимен

преди 1 година

Овладяна е от крадеви гълъби и гугутки на ГЕРП.

124

Анонимен

преди 1 година

Какъв е този произход с македонския край,не се е самоопределил ли още или се е определил,че се биел,а не бягал,че българите да не би да са избягали,побегнали пред вида на македонците.

123

Кметът

преди 1 година

Каскета е за Бай Ставри.

122

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Всичките тези писаници тук от тттттррррр ли са толкова ли е затънала държавата ни

121

фффф

преди 1 година

Гешев,кажи ти как си се срастнал с банкянската разбойническа организация?Не те ли е срам,че банкянския шебек те посочи за този пост,и разпореди да бъдеш избран?Цяла България го видя, и знае.Тези около теб,които послушно вървят,и се правят на артисти.Защитавате Буци крадеца,и неговите приближени.Но и на това ще дийде краят.И ще отговаряте пред закона.Писна ми вече.

120

КОЙ..?!?

преди 1 година

ЦСКА бе?!? АНОНИМНИК. На тирето или на 1948.много станахте. И се черни чуждици. АРМИЯ БГ. НАНАЙ СИ.

119

Анонимен

преди 1 година

Путинската прислуга си въобразява че кремълския мизирабъл може да оправи нещо. Той ако можеше,щеше да направи русия богата, просперираща държава, а не този мизерен *** който е в действителност. А що се отнася до Гешев, той е последния бастион на правото у нас. Разкарат ли и него, можем да зачертаем БГ правораздаването,окончателно и безвъзвратно

118

Анонимен

преди 1 година

Когато съд и прокуратура с години не се занимава с богатите мафиози и се държи с тях раболепно и уплашено вие какво очаквате ? те стават все по-нагли, безсрамни и безочливи. Вие какви сте -- извън обществото и само искате по-високи заплати без да ги заработвате с конкретни действия? Това е възможно само за кратко -- после се искат резултати или заминавате на улицата.

117

Анонимен

преди 1 година

И тоя с каскета е една драма актриса, учила е от най-успялата българска дива бойка борисова.

116

Противник на войната

преди 1 година

МИЛИЦИОНЕРСКИ ПИАР НА ГЕШЕФА.

115

Анонимен

преди 1 година

Къде ще сравнявате Дерменджиев с Гешев, каскета е светлинни години напред от бях точен с парите и като цяло ако не работят в синхрон тогава за какво е държавата?

114

Анонимен

преди 1 година

В тази мизерна държава всички са продяжници и са навързани с мафията, да не кажа, че мафията вече се е пропила в държавата. Няма надеждна партия, няма надеждни хора. Не идва и Путин да ви разкатае продажните ***! Това не е народ, не е държава, а *** на интересите на хора, които имат много пари и плащат!

113

Анонимен

преди 1 година

"аз съм с произход от македонския край и аз не бягам, аз се бия" -- македония е освободена от България от отоманската империя. Много се биете, ама без резултати.

112

ШВЕЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИ

преди 1 година

РЕПУБЛИКА ШАРЛАТАНИЯ!

111

Анонимен

преди 1 година

"За прокуратурата не е новина, че мафията се разраства" -- как ще е новина? -- тя е интегрална част от мафията, достатъчно е на шефското място да се сложи мафиотизируема или вече мафиотизирана персона и цялата прокуратура барабар с честни магистрати в по-долните етажи става подчинена част на мафията. Ако липсват милиарди и няма вкарани в затвора, прокуратурата е част от мафията и подлежи на изрязване.

110

Гешефтура 2

преди 1 година

ще ви арестувам всички ей балъци ! само ПЕЕВСКИ И БОЙКО не ....те са мои хора !

109

Анонимен

преди 1 година

На Гешев вече трябва да му викаме Освалдо Риос хаха.