171

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 205 Щом като обвиненията нямат стойност, защо Путин не направи едно посещение на Балканите примерно в братска Сърбия?

170

Анонимен

преди 1 година

Обвиненията нямат стойност - затова руските бот ферми не спират да го повтарят под всяка публикация. В русия госпожа истина може и да не е на почит, ама в останалия свят е.

169

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 203 Ще разбереш каква е стойността на обвиненията когато видиш кумира си Путин в желязна клетка.

168

Анонимен

преди 1 година

До 203:Ти за 50 гривни ще се изкараш светец,а истината тя истината се вижда,че е нагласена работа,а решението на тоя съд няма никаква стойност.

167

Анонимен

преди 1 година

До 203 Така ли.А що си мислиш,че тия обвинения имат някаква стойност.

166

Анонимен

преди 1 година

Истината боли тавариши москали, ама колкото и да спамите тука долу, тя седи там отгоре и всеки я вижда. За 50 рубли и майка си ще продадете.

165

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 202 Не знам за какви магистрали бълнуваш, защотоэне чета фейк руски новини от години, но съм сигурен че другаря Си от династията Мао Дзе Дун ще се чуства много неловко разговаряйки с човек обвинен в тежки военни престъпления.

164

Анонимен

преди 1 година

До Антипутиноид.А на уркопитешка не ти ли приличат.

163

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен.. това ще се случи със сигурност, ако нещо не се промени. Въпросът е обаче къде ще е този министър по това време.. Плановете за Москва - Пекин скоростна магистрала са подписани, търсят се квалифицирани умници с кирки и лопати..

162

22135

преди 1 година

До Антипутиноид-КА...Не си много добре, но разбирам напрежението ти. Идолът-Мумия зад океана всяка вечер е на системи. Тревожно е.

161

Анонимен

преди 1 година

Таваришчите като им кажеш че са престъпници подскачат до небето. Германският министър на правосъдието заяви, че ако Путин стъпи в Германия ще бъде незабавно арестуван.

160

Антипутиноид

преди 1 година

Коментари тука са като ехо камера на москалска пропаганда - наддават се кой да се изкаже колко невярно било такова разследване изначално, а ако е имало деца - не са отвличани, а ако са отвлечени - че някой друг е отвличал повече, а ако са депортирани в РФ - колко по-добре им било в РФ и т.н. Що не поканиха ООН в РФ да им покажат колко щастливи са децата? Заболя ги москалите от истината, цял свят ги видя какви са.

159

Анонимен

преди 1 година

Ако тези деца бяха останали във Украйна, те щяха да бъдат зомбирани от фашистката идеология на Киевската хунта и нищо нямаше да ги спаси от проказата на нацизма и фашизма!В ЛНР беше открита база, където украински военни и чуждестранни инструктори, като част от военно-патриотична игра, обучавали деца от 12-годишна възраст на основите на саботажа. И тук няма нищо изненадващо - нацизмът трябва да се култивира от детството, тогава няма да има морални и етични дилеми и съмнения относно целите и мисиите.

158

Анонимен

преди 1 година

Владимир Рогов: "Днес град Запорожие (градът е под контрола на укронацистите) буквално гъмжи от фашистка *** чуждестранна и украинска. Режимът на Зеленски превърна Запорожие в един от най-милитаризираните градове на територията, окупирана от фашистка ***. Няколко градски болници, училища, фабрики, пансиони и административни сгради са превърнати във военни съоръжения и обекти.

157

Анонимен

преди 1 година

Украински политически Telegram канали предполагат, че "западните танкове са внесени в Украйна вече месец и формират нови части във въоръжените сили на Украйна. Изявленията, че първите доставки се очакват в края на март, бяха направени нарочно, за да не знае противникът за тяхното разполагане и да не очаква използването им като елемент на информационна война. Германия и Полша вече са прехвърлили повече от 80 танка Leopard, както и около 50 танка T-72 и РT-91 "Twardy".

156

Анонимен

преди 1 година

Вагнер провеждат нападение над Бахмут от югозапад - в района на Квадратов по улица "Геолозите" и "Корсунски". С настъпването на мрака започна активно настъпление, подкрепено от голям брой артилерийски удари. Местни украински части съобщават за началото на "мощна атака" от ЧВК.

155

Анонимен

преди 1 година

Угледар и околностите. Морските пехотинци от 155-та бригада на Тихоокеанския флот прогонват фашистката *** от укрепените точки около Угледар. Самият Угледар е обстрелван от артилерия на въоръжените сили на РФ, но не винаги успешно - фашистката *** криe военна техника зад жилищни сгради и използват цивилното население на града, като жив щит.

154

Анонимен

преди 1 година

Донецка посока.Руската армия продължава офанзивата си в района на Авдиевка,опитвайки се да превземе най-известния укрепен район на фашистката ***,от който изMeTTa всяват страх в Донецк от много години.Руските въздушно-космически сили помагат в щурма на най-близките до града укрепени райони.ВСУ имат огромни загуби в тази област,за които те самите говорят,въпреки забраната за публикуване на информация от този вид.Освен това руската армия продължава да щурмува Маринка,от която практически не е останало нищо,както и Первомайски.

153

Анонимен

преди 1 година

Освен това се водят боеве в района на стадиона.В сев.част на Бахмут продължава прочиств.на АЗОМ.По-голямата част от индустр.зона вече е разчист.Предполага се,че в следващите дни територията на АЗОМ ще бъде освободена от фашист.***.В юж.част на Бахмут се водят боеве близо до паметника на пилотите,на който толкова обичаха да се снимат наемници и терористи от ВСУ.В югозап.част ЧВК направиха няколко пробиви,ВСУ се опитват да спрат пробивите.Битките продължават.Южно от самия Бахмут се водят боеве в района на селището Ивановское(Красное),което изMeTTa значително укрепи през посл.седмици.

152

Анонимен

преди 1 година

В сев.зап.част на Бахмут продължават ожесточени битки за три важни села-Хромово,Богдановка и Орехово-Василевка.В момента селата,превърнати в укрепени райони,все още не са превзети.В района на Константиновка,Рай-Александровка и Часов Яр,който е зап.от Бахмут,се наблюдава формир.на ударен юмрук от фашистката ***,който може да бъде насочен за деблокада на Бахмут и според укр.източници да победят силите на Вагнер.Контраофанзивата според редица източници ще се проведе тази седмица.В центъра се водят боеве недалеч от градската администрация.Вагнер постепенно се придвижват към него, остават около 5