11

Анонимен

преди 1 година

Нищо в природата не се губи.

10

Анонимен

преди 1 година

Разчистваме и стари печки и хладилници из купуваме....

9

Анонимен

преди 1 година

Еректилна дисфункция, щото сутрин като се събудя до крокодил не ми става през целия ден.

8

Бай Илийчо

преди 1 година

Не достигат парите ли бря ?

7

Анонимен

преди 1 година

Ако е основан на лъжа и подвеждане на шартньора, бракът зачита ли се?

6

Анонимен

преди 1 година

До Профессор Кавалджиев Късмет е имало с теб това Иве, професоре. Ние какво да правим с нашите? Хем са ревнивци, хем не ги е грижа дали искаме или искаме в даден момент да ни "запъват", ами карат направо без да питат. Да ни насочат към някой по-млад момък ли? Абсурд! За мнението на свекървата пък да не говорим. На всяка манджа мерудия е. Мисли, че може да комуникира с всекиго с цел да му дава акъл.

5

Аз

преди 1 година

Отивам да се пека, човек. Нищо повече.

4

До Аз

преди 1 година

Ще уруспийстваш ли в Дубай?

3

Аз

преди 1 година

Отивам в Дубай. Не искам да се женя още. Сега дете, мъж - по-натам...

2

Брак?

преди 1 година

Бракът е измислен преди 2 хил. години от религията, защото много жени са оставали без препитание, а и с деца. Така църквата се уверявала, че няма да има толкова изоставени. Преди това, стотици хиляди години мъже и жени са били полигамни. Човечеството не е изчезнало, а напротив. Институцията брак е загубила предназначението си. Препитание за попове и сеир е. Е, който иска да си надене хомота и да играе ролята на внл и завинаги щастливи, е свободен. Но има все по-малко желаещи. И това е очаквано.

1

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

Аз съм я пуснал Ивето да ми изневерява и емоционално и плътски. Вика оня ден- Профессоре, кога ще ме запънеш здраво... не мога казвам, как да те запъна, като сега пия Джони с ледец. Да си оставя напитката да изветрява, че да се бъхтя, хич, рекох, зарежи тая работа. Някой момък, ако си намериш- нека той те запъне, мене ме остави да си пия напитката на спокойствие. Което ме подсеща да си налея два пръста, че пак видях дъното на чашката. Наздраве ви казвам.