27

Анонимен

преди 1 година

Не всички са като Васко от Модерно предградие, на когото е дал 2 милиона лева в кеш в банката си за изплащане на дълг към фирма.

26

Айде на амбразурата

преди 1 година

Имаме два избора: или гледаме фактите, каквито са-неутрално, трезво, обективно, хладнокръвно, директно и вземаме мерки според целите си ИЛИ си заравяме главата в пясъка "да не всяваме паника" и ... гърмим. Всеки да си реши за себе си. Радев и Служебното шапка им свалям, че хубаво-лошо...казват директно истината и опитват да овладеят мизериите. Партиите с лъжите, манипулациите и безотговорните "политики", които друг ще плаща, са за ЗАТВОР! Каква паника, бре? Ако не го кажат и стане, тогава е зле!

25

Впечатление

преди 1 година

От моя гледна точка виждам следното: 1. Едно правителство е СЛУЖИТЕЛ, а не РЪКОВОДИТЕЛ на народа, следователно е длъжно да го информира своевременно за евентуални опасности и да взема мерки за да го защити 2. Служебното направи точно това-каза, че пари в хазната има в момента, но за заложените от последните парламенти "мерки" нямаме пари, трябват заеми, които няма от къде да вземем и ще са на голяма лихва. Предложиха мерки това да не стане. Каримански, искаш да ни залъгват да сме спокойни ли???

24

Анонимен

преди 1 година

И тия е голям счетоводител

23

Lina

преди 1 година

карамански бей : имаш няколко жизненоважни задачи: 1 микроблейдинга да си оправиш ( веждите ти не са на ниво) 2. Спешно да си намериш работа - нали не вярваш , че някой ще ти се довери, Кючук бей 3. Някак трябва да спреш да лъжеш и да го маскирал като професионален опит и магьосничество.

22

Гошо

преди 1 година

Едно време КУ-КУ ги поведоха под съдебна отговорност за атомното предаване. А сега?

21

Анонимен

преди 1 година

колкото повече ни повтарят че няма да фалира държавата толкова повече ми става ясно че ЩЕ фалира или е мноооого зле положението и ни лъжат и се опитват да ни замажат очите

20

Ха-ха

преди 1 година

Кариманчо, не наливай масло в огъня, браво на министърката да предупреди такива залени кратуни като твоята. Ясно, защо не втаса за гуверньор на БНБ!

19

Анонимен

преди 1 година

По всички форуми умнокрасивите еднорози са хиперактивни. Голям глад явно;)

18

До Обективно

преди 1 година

Както и различните ставки на ДДС. Няма причина тия дето ходят на ресторант да ядат омари да плащат намалено ДДС, а тези дето стискат и вечерят вкъщи да плащат пълното. Някак не е редно. Пък който иска да е кръчмар - да намери начин. Не трябва да е на гърба на всички други!

17

хм..

преди 1 година

Не като, тя Е СЛОН.... не съм вярвал, че един ден отново откровени комунисти ще ни управляват отново...държава, която гледа в миналото..спасявайте се оттука

16

Обективно

преди 1 година

Велкова се държа като Слон в стъкларски магазин. Добре, че хората вече на нищо не вярват, вкл. И на това!!! Прекратете помощите на калпак и всичко ще е Ок!

15

Анонимен

преди 1 година

Крадев се оля с тая мецана... същата като Балтова.

14

Анонимен

преди 1 година

Карамански, бебетата плачат ли, плачат ли ? Не можахте да ги нахраните... А брат ти го застреляха като ку че на пиянския запой в Бистрица собствените му мутри.

13

Свобода

преди 1 година

ей главанак, вие провалихте последното правителство, за това сега България е в такава криза.

12

Анонимен

преди 1 година

До направо вриш от ум СЩ не са комунистиеска а фалират 100 пъти.

11

Пею

преди 1 година

До КрасимирНа слагащите минуси ще кажа Не САЩ а Кремъл управлява България другари. Погледнете кой ви управлява.!??? Кои са с големите пенсии и заплати.!??? Не не са хора на Америка а червени крадци. Те не са избирани от никой от Вас. Назначени са Ви. Държат ги на къса каишка а вие им плащате живота. Вашия живот!!!??? Някога Горбачов ви го каза - Те ще ви управляват. Четете. Но вие не го правите......

10

направо вриш от ум

преди 1 година

До Анонимен 1 Ти нещо си забравил,как комунистическа България фалира на 3 пъти,м!?Що бе,Миме,имаш такова избирателно мислене!?:))))

9

до 8

преди 1 година

Ареста на крадливия похотливец си беше напълно законен, но Гешев май-обича да се прави на луд.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Много точно. Трябва да се смени системата и нова държава.