13

Анонимен

преди 1 година

Ако останеш в планината и не знаеш как да се изолираш от земята по време на сън си мъртъв. А тук някой се опитва да ни убеждава, че е станало "чудо" и Сашко оцелял сам толкова време, без храна, без чиста вода, без екипировка, без огън. Такова "чудо" може да стане за 1 ден и 1 нощ, но на втория ден е мъртъв, няма такива чудеса. Пак повтарям, експертите само да полежат 1 час на пода в топлата си къща да видят какво е, да не говорим за 9 дена и 8 нощи САМ В ГОРАТА ПРЕЗ ЗИМАТА???

12

Анонимен

преди 1 година

Елементарна проверка - човек не може да стои 9 дена и 8 нощи прав като кон. Минават 10-15 часа, човек не издържа и първо сяда на земята, а после заспива и неосъзнато ляга в полусънно състояние на голата студена земя. Сега експертите да слязат от столовете и леглата и само 1 нощ да спят на пода в апартамента вкъщи, без да си подложат нищо отдолу. Земята през зимата е по-студена от апартаментите, ако заспиш, без да си се изолирал от земята, замръзваш и заспиваш завинаги.

11

Анонимен

преди 1 година

ех тоз Сашко Рамбов - добре че оцелЕ сам самин без вода, рана, топло и подслон, ама налЕ е бил в гората на "сигурно" - нема да го мислим

10

Беър Грилс съм

преди 1 година

Сашко вдигна левела ! Искам да отида на уроци при него

9

999 до 7

преди 1 година

Да, бе, в неговия свят Няма микроби и инфекции, и се храни с манна небесна, ясно!

8

Ц

преди 1 година

До 4. Ами защото ако НЕ е вярно тяхното твърдение - то това означава, че в БГ отвличат хора - за органно донорство и за какво ли не още?!

7

Анонимен

преди 1 година

Ако беше нормално дете нямаше да се изгуби. Ако беше нормален щеше да търси хора да ги пита как да се прибере ако сее изгубил. Оцелял е щото си живее в негов свят. Нормално дете щеше да умре от страх в гората. Майка му от лесно не го е оставила и отишла на хиляди километри да не гледа мъката на детето си.

6

Гъбясалите

преди 1 година

крачета доказват, че не е бил отвлечен. Така е! Похитителите обикновено настаняват отвлечените в спа хотел и им осигуряват масажи и натурална козметика.

5

Ми то

преди 1 година

...тъй е най- лесно! Сашко не говори и нищо не може нито да потвърди, нито да отрече. А всъщност ТЕ така опровергават и медицинските изводи на кандидата на Герб за премиер - проф. Габровски - има видео!

4

пери

преди 1 година

Защо пак се претопля тая новина за Сашко? Бащата нека си се чуди, но отдавна ми дойде в повече да ме занимават с тази история. Да е жив и здрав Сашко и толкоз.

3

Обективно

преди 1 година

Имате ли представа какви инфекции стават, ако се пие вода от корита за животни, както великите разследващи твърдят???

2

Анонимен

преди 1 година

12 годишен ще оцелее сам 9 дни и 8 нощи в гората при минусови температури, без храна, без палатка, без екипировка, без да си запали огън??? Който го е писал това излизал ли е поне 1пнощ да постои сам в гората през зимата??? Но така е по-лесно, отколкото да признаят, че са платили откуп и да търсят похитителите.

1

Анонимен

преди 1 година

Ах, тези експерти! Това е пернишкият Чък Норис