33

Влади

преди 1 година

Далавера на бащата, да насочи вниманието към ***, а после да го изпозва като самороден талант- рисува , прави грънци от глина и т.н. Хитрец пернишки. Родителката, оная с големите бомби, хич не се трогна да се върне от Англия, щото си знае отпадъците и не щя да се излага.

32

Анонимен

преди 1 година

Кой уби Лора Палмър? Кой отвлече Сашко? Отговорът е един. Огън следвай ме...

31

трафик

преди 1 година

на хора за органи има в Перник. Там след Сашко , на 29 януари изчезна Емил Боев. Замълча се и всичко се замете под килима. Майката призова по телевизията да го върнат но не. ОПГ действа. Полицията не мърда, не шава. Младежът го няма.

30

Смел Гибсов

преди 1 година

Детето е гледало всички филми с Чък Норис и така... :D

29

Анонимен

преди 1 година

Общо взето ще изкарате че едва ли не е оцеляло на смъртен одър и здравословните му проблеми са му помогнали. Ае я си кажете за откупа стига се правихте на улави.

28

Анонимен

преди 1 година

Температурата в гората от 11 до 20 ноември през нощта е от 0 до -5 градуса. Температурата в жилищна сграда е поне 15-16 градуса, някъде 20 и по-топло. Хайде някой вкъщи на 20 градуса да спи само 1 нощ на сух теракот, без мокет или килим на пода вкъщи и после да каже как Сашко е оцелял не 1 нощ, а 9 дена и 8 нощи на МОКРАТА, замръзнала и студена земя, 0 градуса през нощта, през деня до 10-12 градуса да кажем. Хайде изкарайте 1 нощ на СУХИТЕ плочки на пода вкъщи на 20 градуса и тогава пишете.

27

Оногондур

преди 1 година

Чудно ми е в пернишката гора каква храна може да се намери от 11 до 20 ноември и да може да се оцелее.

26

Пепи

преди 1 година

И аз имам котарак който изчезна за месец и половина . Въпреки че е кастриран . Ама като се върна , беше по дебел отколкото преди . Значи са го хранели някъде .

25

Анонимен

преди 1 година

Оставете го най-сетне на мира това дете. Сато няма за какво да пишете и айде пак за Сашко. Не знам дали му се отразява положително такова внимание.

24

Анонимен

преди 1 година

Карало е школа за нинджи

23

българка

преди 1 година

Ах, колко удобно ! Детето не може да говори, на чиновниците НЕ ИМ СЕ ЗАНИМАВА с разследване и хоп- агънцето цяло, вълкът е сит ! Трафикът на хора СЪЩЕСТВУВА, робството СЪЩЕСТВУВА, търговията с човешки органи СЪЩЕСТВУВА! Такива деца като Сашко са изключително удобни за отвличане и за трафик - не могат да говорят, не създават проблеми. Обаче ако започнат да разледват за отвличане ще си отворят работа, може да да засегнат нечии интереси. Я стига - защо да си създата работа и нудобства чиновниците !

22

Някой

преди 1 година

,,Вервайте ми..." само е оцеляло. Да е живо и здраво детето! Но и на децата е ясно, че възрастен едва ли ще оцелее 9 дни в тези условия. Голяма лъжа...опашата.

21

Мистерия

преди 1 година

Не стана ясно само как Сашко се е озовал в гората. Като го питаха нещо журналистите баща му не го оставяше да каже нищо веднага той започваше да говори. Дали баща му нарочно не го е оставил в гората с надеждата да се отърве от него но напук детето да е оцеляло само?

20

Русия

преди 1 година

Тука някви гадатели ли бачкат? Няма ли разпит, шамар итн? Циганчитуй намерено и да почва да пей.

19

Анонимен

преди 1 година

Хайде пак Сашко! Претоплена манджа. Той удъртя бе.

18

Бай Х

преди 1 година

Бащата знае но мълчи ..... живи и здрави ....страх го е човека.

17

боа Тъпчо

преди 1 година

Много хубава приказка! Много ми хареса! Само накрая трябваше да завърши - И заживяли отново, весело и щастливо, до дълбоки старини...

16

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Рамбо Ремастъред

15

Анонимен

преди 1 година

Този малък рамбо трябва да отвори школа за оцеляване. Ще идват хора от цял свят.

14

Анонимен

преди 1 година

Той Сашко сам не може да си завърже обувките ще изкара десет денонощия по горите. Вие чувате ли се?