19

Анонимен

преди 10 месеца

Сръбската чалга трябва да се забрани в медиите и на публични места. Който иска, нека си я слуша вкъщи, без много шум. Сръбската чалга опростени българите. Стига вече!

18

Анонимен

преди 10 месеца

Браво! И в България трябва да забраним сръбската чалга. Тя влияе много зле на младите, направо ги е опростачила...Ние сме европейска страна, а Сърбия е държава от третия свят, която води пропуска политика и скоро няма да влезе в ЕС.

17

торенте

преди 1 година

Времето е доказало, че тия неща със забрани не стават. Когато няма желаещи да посетят даден концерт той ще просто ще бъде отменен. Може пък кмета да прави скрита реклама?

16

Долу МОЧА

преди 1 година

Долу чалгата, Долу сръбската музика. Долу гръцкото, Долу Роби Уилямс. Имаме най-великата народна музика !!!

15

Анонимен

преди 1 година

Хърватския кметъл! Браво!

14

Анонимен

преди 1 година

Значи, ско Слави Трифонов беше хърватин, неговите чалга концерти No mercy щяха да бъдат забранени със закон!!

13

malgiorno a tutti

преди 1 година

Браво на кмета! Много добре е постъпил. А за нашите певачки / перачки / певачи / перачи (и други, по-подходящи, думи има, но няма да ги споменавам) също има решение - безплатно разпускане в някой подходящ СПА център от затворен тип, да си оправят нервите от постоянното тичане по "участия" из цялата страна etc. (на немски такива центрове се изписват с KZ пред името), След само няколко дни ще се върнат всичките отпочинали, при подходящ попътен вятър :).

12

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

В Сърбия народната музика е чалга.България пък имаме героично бранената от ХИЛЯДОЛЕТИЯ Българска Народна Музика.Затова в България е имало османско турко-еврейко ркбство,а през това време в Сърбия катуните са били свободна традиция.Само не разбирам решението на кмета да замени сръбски цънгъри с италианският цънгър РОМОцоти.Да се ромоцоти е не по-различно от това да се цапоти и сърба.Гаф! Кметът трябваше да покани Български Ансамбли,но може би не е дорасъл за осъзнаването на това.

11

dsadsadsa

преди 1 година

От Хърватите ша стани 'ора.....

10

Много лепа

преди 1 година

Миле Китич е най-добрият.

9

Ако

преди 1 година

Някой се чуди що са богати хърватите и са и в шенген и в еврозоната е това е една от причините. Чалгаджиите са масово селски тарикати и далавердажии, щото това е висшата форма на съществуване според чалга културата.Прости хора бедна държава!

8

Анонимен

преди 1 година

Сръбският фолк или народна музика е толкова сръбски колкото и български. Примерно песента Темна е мъгла паднала се слуша и изпълнява и там и тук. Друг е въпроса за турбофолка, лайка, манеле чалга и подобните, което е друго явление. Тукашните *** отдавна са минали и погазили всичко държавно, понеже те държава нямат и директно от Брюксел пуснаха 2 милиона на Митко Пайнера.

7

преди 1 година

Като помисля само че десетилетия наред виенската филхармония е отказвала да свири Щраус, защото обърнете внимание! За тях той е бил чалга! С хиляда зора го въвеждат и става известен и накрая много популярен. Помислете си само къде сме ние! Темата за културното невежество е ужасяваща.

6

Анонимен

преди 1 година

Като малък слушах плочите на баща ми. Имаше Битълс и Джими Хендрикс. Не знам какво представлява сръбското, но ако е нещо като Цицона и Дупислава, със сигурност е нещо много гнусно!

5

съд

преди 1 година

Браво на кмета!!!Така се прави!Който иска чалга да заминава в Анадола, тука е Европа! С тая чалга култура затриха няколко поколения.

4

Анонимен

преди 1 година

Аз също не харесвам отпечатъка на ччалгата над българската култура.

3

Анонимен

преди 1 година

Малко от цивилизованите хора харесват чалгата.

2

Анонимен

преди 1 година

Тоа па на къв се прави,кой каквото иска това ще си слуша ,не съм фен на тази музика,но някак не звучи демократично.

1

Анонимен

преди 1 година

Удрии банкета!Само Левски и сръбска музика.