33

Анонимен

преди 1 година

Нищо не чакам. Имаме 2 нови коли у нас, сменяме на 3-4 години със следващия модел. Едната я сменихме преди 2 седмици, а другата- по Коледа. Нищо не сме чакали, избрахме налични модели, които бяхме заявили около няколко седмици преди да ги вземем.

32

Citizen

преди 1 година

Карам си я моята 10г вече джета и дори и не мисля за друго следващите 2-3г. Върши ми същата работа като преди 10г,защо да я сменям? Да хвърлям едни грешни пари за по ново? Не мерси. С тая инфлация която е навсякъде утре не се знае какво ще стане. Приоритетите ми са вече съвсем други. Ще преживеем и с по стара кола. Това да е проблема

31

Сърпи чук

преди 1 година

"Търговците на автомобили у нас прогнозират...."А пък ние потенциалните купувачи прогнозираме ,че ще си таковате мамата.Гладна кокошка просо сънува....

30

Анонимен

преди 1 година

Чакам, като послушник през комунизма, да може комунистически Китай под диктовката на Комунистическия Европейски Съюз да ми достави инструмента,----Купи си го от щатите, донеси си го с транспортна фирма и ще се измъкнеш от лапите на комунистическия интернационал, дето така те тормози.

29

мда

преди 1 година

дали пи пука ? ами НЕ !

28

Моше

преди 1 година

И това е чакането за базовите модели. Ще мечтаете за соца ако ви се наложи да си поръчате от премиум моделите или да добавите няколко екстри...

27

Сто

преди 1 година

По хубаво от новия москвич нема ама хората не разбират и купуват 20г дрънгели бмв

26

шАфИора

преди 1 година

Епаааа......нЕма да купуваме нови, те и без туй са пластмасарки!

25

Дзивко

преди 1 година

Вчера една приятелката тестваше някакъв Опел кросланд, външно изглежда добре, вътре гола вода, 1,2 мотор, разхода му е нормален за 3цилидровите 7,15 на сто извънградско, но много нестабилна, тясна и висока, нали зор да е suv, страшен ***

24

ФАКТ

преди 1 година

Друго си е да си в ЕС :) Европейското ЧАКАНЕ си е некка по-модерно от онова през соца нали? А сега като вкарат Евро7 ...оххххххх йахахаагхаахахах

23

Работа работа

преди 1 година

Може в ЕС да сме на бедни, но пък сме по-добре от Хондурас и Мозамбик!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Mузикант съм. Поръчах си преди 9 месеца един клавир. Още го чакам. Нямало чипове. Чакам, като послушник през комунизма, да може комунистически Китай под диктовката на Комунистическия Европейски Съюз да ми достави инструмента, с който да си изкарвам хляба. Събрал съм пари, няма откъде да го купя. Точно както по времето на СССР. Наистина построихме комунизма.

21

Анонимен

преди 1 година

От 10 години си карам мечока W211 E320 CDI, поддържам го, служи ми вярно и нямам проблеми с избор на нова кола-еднодневка. Радвайте се на пластмасовите си Кии, Тойоти, Опели с грозни таблети и ЛЕД светлини, за които чакате по половин година.

20

Teo

преди 1 година

Ехххх тия лоши руснаци, окрадоха чиповете за колите и ги сложиха в пералните, за да ги разпоят и да ги сложат в танковете! Тя работата започна да намирисва като навремето в авто мото техника - 5 години за МАсквич, и ти идва без чистачки и с износени гуми(щото тоя от мототехниката няма да дава пари за гуми, я). Идваш и почваш да коментираш и оня вика - или вземаш, или оня зад теб чака, ще му я продам и ще взема малко отгоре, а ти си късметлия, че не си пyкнал, докато ти дойде ред!

19

Анонимен

преди 1 година

Построихме комунизма - чакаме за кола! Да живее Европейския Социалистически Съюз. Вечна слава на другарката Урсула фон дер Лайен.

18

до 15

преди 1 година

да, и се молиш да не е понеделнишка масквичката.

17

Реалист

преди 1 година

Същото беше при комунизЪма - чакаш за кола, не можеш да говориш неща които не са в линия с партията (сега мейнстрима). Некъдърници с връзки колят и бесят. Очаквайте скоро глада и режима на тока.

16

Анонимен

преди 1 година

Ми аз си поръчах нова кола миналият месец и ми казаха 10 месеца с много късмет по-реалистично 1 година. Несъм избирал с невероятни екстри средно ниво на оборудване. Не малко приятели карат 3 години и поръчват нова с 1 година предварително и така ги въртят нови по 3 години. Мисля е оптимално на 3-4 години да се сменя с нова.

15

Анонимен

преди 1 година

Ние, робите си помислихме за някакво кратко време, че не сме роби, ама сега ни връщат в реалността.

14

Анонимен

преди 1 година

Ей, хубаво си беше едно време в "Мототехниката", плащаш бордеро за 1500 лева и почваш да чакаш да произведат масквичката или шкодичката. Най-зле беше с Вартбурга - можеше и 10 години да чакаш.