198

100янов

преди 1 година

Тука чета бисерите на един юнак РЕАЛИСТ който се пише за капацитет във военното дело и сравнява строителните войски и руската армия ,абе приятелко ти сигурно не си служила и един ден в армията и е малко странно да даваш мнение.Но ако си героиня то отиваш в укроармията и ще видиш каква е армията на руснаците .И един безплатен съвет от един кашик -при команда залегни не лягай по гръб.

197

Анонимен

преди 1 година

До 248 Е ти не разбра ли,че тук не вървиш с едни и същи писаници.

196

юлиян до Алеко

преди 1 година

Там е работата,че не са ''мужици'',а ''нормальньйе МУЖИКИ.Улавяш ли разликата.Едва ли.Щом наричаш неонацисткият режим дошъл на власт в Украйна суверенен,явно термините нацизъм,фашизъм са ти трудни за разбиране.Бих могъл да ти помогна,но за целта трябва да умееш да разсъждаваш трезво,коректно и обективно да признаваш неудобните за теб истини.Виновна за войната не е Русия.Истинският виновник за тази война е САЩ,но на теб с две думи все едно не може да ти се обясни,а и приключвам за днес.Утре.

195

100янов

преди 1 година

Трябва да си завършен *** или да работиш за Днес Бг . за да вярваш на тези лъжи.Помислете само ДВ взема интервю от военни от РФ в зона на военни действия.Сашо Попов пак се изложи но за него е нормално.

194

Анонимен

преди 1 година

Една и съща статия от време на време. Само заглавието и сменяте.

193

Анонимен

преди 1 година

Поредната измислица като ядат бой урките.Авдеевка от няколко дни се обстрелва с 1500 кг управляеми бомби от руската авиация.Загубите са около 1000 на ден и всички украинци в Авдеевка са в паника.

192

Анонимен

преди 1 година

До Алекс знаем,знаем ,ама нещо се разминават нещата.

191

Алекс

преди 1 година

Крепостните кухоглавци тръгнали за Украйна да грабят и изнасилват.Там обаче HIMARS ги попилял и сега реват.Да си бе в Русия седяло, не би чудо видяло.

190

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко.А това дето го пишеш истината ли е или така ти изнася?

189

Neo

преди 1 година

И без тея видеа всеки нормален човек знае как е в Русия.Там животните са по-ценни от хората.

188

Анонимен

преди 1 година

Ай стига бе?!!! А с мотиките какво станало :)

187

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами ако сте истински мужици, ще се върнете там откъдето дойдохте за да потърсите сметка на този който ви изпрати в тази братоубийствена война, която се води на територията на суверенната държава Украйна ... виновен е крепостническият ви дух, който ви прави роби на една престъпна клика, какъвто е кремълския тумор, който трябва да изрежете, за да не трови кръвта на гостоприемника си ... !!!

186

ха-ха

преди 1 година

А защо не смеете да напишете как се чувстват бандеровците?Защо фашагите на Зельо се крият по нашите хотели?До кога ще хрантутим тези вечно пияни мизерници?Какво свободно слово ,какви *** ценности ,каква обективна журналистика?Защо никой не смее дори да попита :защо и от кого са спрени руските тв?

185

Анонимен

преди 1 година

А аз да питам и тяхната продължителност на живота на фронта ли е 4 часа.. като на хохалите?

184

Анонимен

преди 1 година

До Наско и за що си мислиш,че някой не е ходил.Ами тия дето са ходили са полагали клетва да си защитават страната.Аз не съм полагал такава да защитавам Украйна,а и дори да се е променило нещо заради НАТО,тя Украйна не е член на НАТО.

183

Наско

преди 1 година

До АнонименЛичи си че не си ходил войник

182

Анонимен

преди 1 година

До SS Не се връзвай на подобни приказки никой не може да прати когото и да било в Украйна против волята му.

181

SS

преди 1 година

Воюват,бедните и гладните ! Те плащат с кръвта си за грешките на политиците !

180

SS

преди 1 година

Ще бъда откровен ! Дори и да има мобилизация в Бг ще отидете вие ,безработните,гладните и бедните ! Да не мислите ,че баровеца,или сина му ще отиде да воюва ? Бг е *** корумпирана страна управлявана от компрадори ! Има хора с пари дето ще купят цялото военно окръжие ! Да не би да мислите ,че ще позволя на едничкия ми син дето е на 26год да отиде да умре за тоя що клати гората ?

179

Анонимен

преди 1 година

До Реалист.А ти връзваш ли се на такива неща,че това се е случило